AHMET OZDIL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

kişisel mesaj

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzt May 05, 2008 8:39 pm

Kusura bakma ağam. Süleymanın ordan yanlışlıkla Nurhayat'ın sayfasından gönderme yapmışım.Selamlar.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 10, 2008 10:03 am

Ahmet ÖZDİL yazdı:Merhaba Fatma hanım.Hiç tanışmadık ama eşim sizin arkadaşınız'mış.Herkesin sayfasında trabzonspor amblemi var ama benim sayfamda yok.Bu bendenmi kaynaklanıyor.Bir işlemmi yapmamız gerekiyor.Hoşçakalın.

Ahmet bey merhaba, esiniz kim merak ettim adini yazarsaniz sevinirim, trabzonspor amblemine sira gelince mesaj sayisina gore basliginiza ekleniyor sizin 4 mesaj daha yazmaniz lazim kucuk bir sinirlama getirmisim ama inanin cok kucuk :wink: , esinize ve size selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sinan Sever » Cmt May 10, 2008 6:34 pm

selam yiyenim ne garip olay seni bügün bulamadım yzası yazıyorum her neyse kopuk görüşelim aradım bulamadım seni çay içmeye davet yapacaktım slmlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt May 12, 2008 9:02 pm

merhaba abi ben bizim hayırsız ahmete yazmıştım ama senınkimi bulamamıştım ben kaydettım olmamışsa sende kaydet benımkını abı msn.lazoglu_1970@hotmail.com halama yengeme cocuklara selamlar kaydet msnden görüşürüz abi saygılar
hasan özdil

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt May 12, 2008 10:57 pm

SELAMÜALEYKÜM AHMET ABİ DOĞRUSUNUZ ÖZÜR DİLERİM BELİRDDİĞİM GİBİ YİYENİM AHMET DİYE YZAMIŞIM TEKRAR ÖZÜR. BİR VESİLE İLE TANŞDIK SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlaar

Mesajgönderen Ahmet Zihni Özdil » Sal May 13, 2008 1:55 am

salamun aleyküm ahmet amca nasılsın iyısın işsllsh bizler iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok anne babada iyi haziranın beşinde ahmet dayım yengem gelecekler onlarda geri dönünce beraber dönecekler bir problem çıkmazsa herkese selamlar allaha emanet olun bizimkilerinde selamları var hayırlı günler
Kullanıcı avatarı
Ahmet Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Zihni Özdil » Çrş May 14, 2008 9:39 pm

selamun aleyküm amca nasısın iyisin inşallah herkes iyiler umarım işler nası allah kolaylık versin bol kazançlar allah yardımcınız olsun bizde iyiyiz şükür allaha yuvarlanıp gidiyoz iş güç evdekilerin hepsinin ordaki herkese selamı var görüşmek dileğiyle allaha emanet olun hayırlı günler
Kullanıcı avatarı
Ahmet Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir