gönderen Mehmet Aydinli » Sal Şub 21, 2006 11:39 am
uzakda da olsan arasıra bir selam yolla,ben devamlı soruyorum selamda yolluyorum.bilmem alıyormusun.amcamada sor ,sabahattine de .çocukların gözlerinden öperim selam.
kardaşum ancakmi aldun mesajlarumi, bu melanetta olmasa hiç hallaşamayaçağız.gelduğuni duydum ben ogünlerde hastahanede idim ,çıkdıkdan sonra duydum.ozaman gitmişdin.selamlar. geldiğinde inşaallah arardın.
Merhaba emmoğlu,canım çiğerim ,nasılsın yaban ellerde.çocuklar nasıl gözlerinden öperim.Arasıra msn ni açda konuşalım dertleşelim. Sesini duymasam bile kokun gelir bana bilgisayardan, bende oyle burun var işde. çoooooooooooooooook selamlar.
Emmoğli bir et işi çikardun ,kokisi Türkiyeyi sardi, nami dünyayi dutti. Artuk kimse kimse ile konuşmayu ,yok sana geldi yok bana göndermedi,etleri alanda gizleyu ha.Yesen onlari senda bu tarafi karişdurmasan ,sen nasil olsa alişmişsun oyle etlere.Kayhan ile İlkay dünyayi yikayu,sen aldun ben aldum diye.Neyse bidaha olmasun, uşaklarun hakkini ayri ayri yolla doğuşmasunler. Emmoğli gavur kaskolari nasildur,sen bilursun.Bizum bompa bozildida ,kaskonun süresida bitti herhalda bundn sonra şansa gideyuruk.Sen gavur ellerinde dünyaluği ayarlamişsun oh, hayde hayirli işler.
Gurbetellerde her yeni haftalun eskisi aratmasun , daima şen sağlık mutluluk ve huzur dolu haftalar ve yıllar dilerum, ola nasil sanki yılbaşi kutlar gibi oldi olsun, yeni haftaya başladuk biraydaha bitmek üzere belki siz almanyada hala yılbaşi kutlayusunuz bellimi olur gavurlar ile sizun işunuz.Bilduğum kadarile fuzina bek memleketi sevmez ,seni da ayni yapmiş olabilur, yilbaşinuzda ,bayramunuzida, hafta başunuzida ,aybaşunuzida gavurlara göremi ayarladunuz, selamunuzi da mi bilmem , ama selamlarunuzi kesmayun günün birinde turist olarak gelduğunuzde misafirederuk sizi , deruk aaaaa bak biz bu gavurlari taniyuruk, taniş çikaruk .
Emmoğli merhaba ,yeni kardinalluk görevimi üstlendun ne oluyu sana hiç görünmeyusun.Ne msn de neda sitede hiç görüşemeyuruk.Herkese selam soyle .Allah sonumuzi hayır etsun, ne yapalum.Fazla sık görüşmek demek tez ayriluk geturumiş.Hoşçakal