Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba kızım,
Sakın başkaları gibi yapma,her zaman yanımızda ol....Bak babanda bizimle oldu.. Bütün Şurluların buluştuğu sitemizde ölünceye kadar birlikte olalım...
canım hoşgedin bu güzel sitemize nasılsınız napıyonuz.kendinize çok ii bakın ALLAHA EMANET OLSUN hepinizi çok seviyorum nisayı öpyerime herkese çok selam söyle
CNM BENİM GELECEKTİK AMA İŞTE AKSİLİKER HİÇ BİTMİYO İNŞ SONRA GELİRİZ CNM ALLAH KISMET EDERSE. SEN NASILSIN CNM NAPIYOSUN.BİZDE NİSAYI VE SENİ ÇOK ÖZLEDİK HERKESE ÇOK SLM SÖYLE ÖPÜYORUM SENİ CNM
Oy oy oy dayısının güzeli büyümüşte siteye üye olmuş.Öpüyorumseni kocaman kocaman nisayıda tabi. bu hafta sana selam ve öpücükler gönderecem tv den canım ama nisaya deme onada bir hafta sonra neden dersen dayılar ilk göz ağrılarına daha düşkündürler
Merhaba Fatmanur;
Nasılsın canım, seni buralarda görmek çok güzel, aramıza hoşgeldin,inşallah katılımın sürekli olur..bize buralarda tanışma imkanı veren herkese çok teşekkür ederim Canım inşallah en kısa zamanda daha iyi tanışırız..kendine çok iyi bak,Yanaklarından kocaman öpüyorum..Allah'a emanet ol.