gönderen Mahmut Köseoğlu » Cum May 02, 2008 6:44 am
.
Merhasa Bekir Kıran 02.05.2008 tarihli günlük sayfadaki yazını okudum. Bekir burada Muzaffer hocam ile bir kaç arkadaş daha iki yıldır bu çağrıyı yapıyoruz. Ve en sonunda bıkkınlık geldi bize isteyen gelir istemeyen gelmez. Kalan sahalar bize yeter hesabı. Bırak burada yazdığım yazıyı adamın bizzat kendisine yüz yüze söylüyorum, Kendi resmini yakınlarının resmini veriyorum siteye yinede gizli gizli bakıp geçiyor. Ben daha ne yapayım.
Gelelim vefat edenler bölümüne oraya bir kaç kişi verir gerisini biz yapacağız. Diyeceksin sende yapmadın doğrudur. Eğer bu sayfayı takip ediyorsan 15 gün dairede müfettiş vardır, bek bakamıyorum. Şimdide teftiş bitti yeğinimin ameliyatı vardır izine ayrılıp İstanbul’a gideceğim 1 ay daha bek bura ile ilgilenemeyeceğim. Senden ricam forumdaki "kaybettiklerimiz bölümünü" ana sayfadaki vefat edenler bölümüne taşı. Ben sadece rahmetli babamı taşıyabilirim. Bunu ya siz veya yöneticiler yapmalı.
Birde diyorsunuz ki sadece resimlere bakılıyor. Son zamanlarda oraya da bakılmıyor. Daha önceleri siteye resim verdiğimde ilk üç günde 5-10 kişi yorum yazardı. Şimdi pazar akşamı siteye 42 adet fotoğraf verdim 4 kişi yorum yazdı.
Selamlar