GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 01, 2008 5:31 am

Selamun aleykum. Ey ahali herkesi bu sayfaya çağiruyirum. Ne olur benum sesumi duyun.

Her neyse şükürler olsun güneyden bir yaramazlık yok. Herkesi muhabbetle kucakluıyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş May 01, 2008 5:53 am

Günaydın dumanlı bir Rize havasından herkese selamlar. Muhammet abı kuzey doğudan da benim bildiğim yaramazlık yok. Fakat bu sabah sanki 1 mayısı kutlarcasına geçtin beni. Bundan sonrada devamlı gececeksin teftiş bitiyor daha daireye böyle erken saate gelmem.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 01, 2008 5:59 am

Mahmut erken geldum selam verdum biraz sora uçağa binup taksim e yetişeceğum.!!! Biluyisun Hatay havaalanı hizmettedur ve bize ancak 20 km. mesafededur. Her ne kadar İstanbul uçağı sabah 5.00 de gitti ise da herhalde benum gibi bi Şurliya özel bi uçak tahsis ederler.

Teftişinizda hayırlısıyle bitmek üzereymiş, daha dairede bulamazuk seni deyilmi. O zaman hemen bir erken yerel seçim ve arkasından bir da erken genel seçim onun arkasından da bu devirde nasıl geçinilebilir kararı alayım da sen bak daireden kaçabilurmisun.

Nasiiiiii.!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş May 01, 2008 6:29 am

HATAY ERZİNDEN DE HERKESE SELAMLAR
ERZİNDE HAVA GÜNEŞLİ GALİBA SICAK OLACAK BU GÜN MUHAMMET ABİ HERKESİ BU BÖLÜME DAVET EDİYOR SAYIN ABİM ZATEN BURDAYİZ YOKSA BİZLERİ GÖREMİYORMUSUN BU BÖLÜMÜN DEĞİŞMEZ ELEMANLARINDAN BİRİ OLDUĞUMU UNUTMASAN NEYSE ZATEN İHTİYARLADIM DİYORSUN EH NE DİYELİM SAĞLIK OLSUN
TÜM HEMŞERİLERİME HAYIRLI MESAİLER DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş May 01, 2008 6:30 am

Çok güzellll .... de Suriye ucağına binme düşebilir.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş May 01, 2008 6:57 am

Selamlar,sevgiler ve saygılar.....!!!!!
ORDU'dan herkese hayırlı günler diliyorum....!!!!
Herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum....!!!!
Hasretlerin ve özlemlerin yok olması ve umutların gerçeklemesi dileğiyle....!!!
ALLAH'a emanet olun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş May 01, 2008 8:00 am

Herkese Gölcükten Selamlar:

Güneşli sıcak bir hava var burada yaz sıcakları başlamış sanırım güneyden gelmiş bu sıcaklar.

Bugün 1 Mayıs yeni bir aya başlamış bulunuyoruz inşallah tüm hemşerilerimin bu ayı hayırlı uğurlu bereketli gecer ayrıca bugün inşallah kimsenin burnu bile kanamaz.

Bugün Annemi İstanbula yollamanın üzüntüsü içerisindeyim henuz burada gitmeden yazayım dedim sonra aynı şekilde yazmayabilirim.

Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,amin.

Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir güzel Perşembe günü diliyorum,hepinizi Allaha emanet ediyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş May 01, 2008 8:13 am

Merhaba Sevgili Dostlar
Herkese Gölcükten hayırlı günler dilerim...
İrfanın da dediği gibi anacığımı bugün İstanbula gönderiyoruz.Onun için bugün belki geç girerim diye bu sayfaya İrfanın evinde bir gireyim dedim..

Görüşmek üzere...

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 01, 2008 11:25 am

NE DEYEYİM ALLAH AYRILANLARI KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN,NE MUTLU SİZE Kİ ANNENİZİN DUASINI ALIYORSUNUZ. DAHA NE İSTEYİSUNUZ.

HAA UNAUTMADAN , SABAH SOHBET ODASINDA BİRİNE RASGELDUM BANA DEDİKİ TANIŞMA-KAYNAŞMA SAYFASINA MİLLETUN KATILMASI İÇUN DURMADAN ÇAĞRİ YABAYİSUN. AYNİ ÇAĞRİYİ SOHBET ODASİ İÇUN DA YAPSANA.
TANIŞMA KAYNAŞMA SAYFASINUIN MÜDAVİNLERİNDEN OLAN O ARKADAŞUM BİDA SİTEM YAPAYU. BENİ GÖRMEYİMİSUN DİYE. OLA NASİL GÖRMEM ERZİNDE DİKİLDUN KARŞUMA ORDAN OTESİNİ GÖREMEYİRUM. O YANA EĞİLUYİRUM SEN DA O YANA BU YANA EĞİLUYİRUM SEN DA BU YANA. BİRAZ YOL VER DA İLERİSİNİ GÖRELUM.

HA GELELUM SOHBET ODASINA. ELİNDE İMKAN OLUP ORAYI DA ZİYARET ETMEYENUN KAYNANASİ ELSUN DEYEYİM Mİ. BANA BUNİ SORMAYUN BEN OLUMSUZ CEVAP VERURUM. ÇUNKİ KAYNANAM AYNI ZAMANDA HALAMUN KİZİDUR. HA İKİNCİ KAYNANA OLDİMİ ONİ DA O ZAMAN DÜŞÜNURUK.

ANLAŞİLDİMİ HAYDE BÜTÜN ŞURLİLAR SOHBET ODASINA.

HERKESE SELAMLARIMI SUNAYİRUM.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş May 01, 2008 11:53 am

Benda bakayırum Muhammet abı bir oyana döneyu bir buyana meğer Erzinde İsmail durur eğinde. O la İsmail kaç oradan adam rahat rahat bir baksın bu darafa

Gölcüklüler teyzemi 1 mayıs günü mü İstanbula gönderiyorsunuz. Allah kavuştursun da....
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 01, 2008 12:00 pm

HAH ANLAYAN ANLADİ. FAKAT İSMAİL ANLAMAYU. BİDA TORPİL OLSUN DİYE Bİ GÜN YENGEMİ DA AL ERZİN E GEL MİSAFİRUM OL DEYU. DUŞUNURUK.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş May 01, 2008 12:28 pm

Teşekkürler Muhammet ve Mahmut Allah herkesi yakınları ile tez kavuştursun bizide inşallah,her İstanbula gönderdiğimiz gün 1 Mayısa rastlıyor da ondan.

Hep İsmaile takılıyorsunuz adam Kırıkhana gideni ve geleni Erzinde karşılamak için orada görev yapıyor daha ne yapsın......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 01, 2008 1:25 pm

Ola İrfan döneyim senden taraf. Sen da ağabeyune sirtuni dayadun bütün furdunalardan seni koruyu. Haboyle biraz Adapazarı Bolu veya biraz daha buyana gel da bak nasıl furtunalar var. Ne çatı kalur ne da keremit. Eee Gölçuk te güneş var yağmur var yok her neyse... başka bişe bilmeyisun.

Hiç olmase İsmail bazan buralara geluyu. Biz da oradan geçerken ilgilenuyu sen ne yaparsun duyduğuma göre yatar durursun. Yanlışum var ise çekinma yüzüme vurma !!!!.

Yanaklarundan operum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş May 01, 2008 10:31 pm

Aynen öyle Muhammet Kardeşim diyorum ya emeeekkklliii yanı emekleyenler bak sen kiymetini bil çalışmanun yoksa senda benum gibi yatarsun ne yapalum iş yok para yok yat bir oyin karun olsun misali,öptüm seni......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş May 01, 2008 11:53 pm

Ben 4 haftadır siteye cok sık takıp edıyorum.Ama siteye gelıp yazı yazan kısı sayısı 15 kısıyı gecmıyor.Ne oldu bu köylulere.Herseyı hazır istemekle olmuyor.Siteye vefat edenler bölumu koydum.istedımkı köyde ölen kısılerın bılgılerı gırılsın.kımın ne zaman vefat ettıgı , bilgilerı vede resmı gırılsın.ama muzaffer hocadan baska oraya bılgı gıren yok.Ailenızde hıcmı ölen kısı yok.yapacagınız adını soyadını gırmek.resmını yukleyıp sıteye göndermek.benım elımde bılgıler olsa kendım yukleyecem hepsını ama nerden bulayım vefat edenlerın bılgılerını.azcık elınızı tasın altına koyun.Sitede haberler gırılıyor.en son kaza haberı vede hastaneye kaldırılan bır abımızın haberı vardı.vede daha öncekı habeler.ama haberlere atılan yorumlar en fazla 9 tane.O adamı köyde sadece 9 kısımı merak edıyor.9 kısımı dusuncesını paylasıyor.Günde 500 ila 750 kısı sıteye gırıs yapıyor.en azından her haberın altında 50 tane yorum olması gerekırken mıllet sadece bakıyor.Eger sıteye sadece bakıp gecılecekse ana sayfada köyun resımlerını koyayım.yayla resımlerını koyayım.haber yerıne onları yerlestıreyım mıllet baksın manzaraya.Site yönetımı elınden gelenı yapıyor azcık uyelerde zahmet edıp bırseyler yapsın.herkes bırılerı bırsey yapsada baksak havasında.ama laf atmaya gelınce site berbat olmus , yönetıme bencılce hareket edıyor suclaması.ama sormak lazım sen ne yaptın bu sıte ıcın dıye.İnanaın su ankı sıtenın konumu baska köyun olsa gunde binlerce yazı yazılır vede haber gırerdı.Su ana hatay da kim ölmus kım kalmıs haberını sıteye atacak kımse yok.gökceada vede surluların yasadıgı dıger yerlerdekı ınsanlardan da haber alınmıyor.Bu sıtenın amacı köyluyle tanısmak , yakın ilişkı kurmak vede onların durumlarından haber almak degılmı.Site yönetımı bu olanagı sıze sunmus.Ben sıteyı duzenleyıp hızmetınıze sundum.hıcbır ortamda bınlerce kısıyı bır araya toplayamazsınız.cunku musaıt olmazlar.ama bu olanak site sayesınde gerceklesıyor.bunun kıymetını bılmek lazım.Siteye Sami Ayan haber koyarsa koydu.koymazsa hıcbır haber gıren yok.Ben sıze sıvastan haberler koyacak degılım.Birilerının bunda gönullu olması lazım.Zaten gönullu kısılere site yönetımı gereklı yetkılerı verecktır.Sohbet odası kurduk giren yok.sohbete gırenlerde bakıyor kımse yok onlarda gerı cıkıyor.Sohbete bırı gırdıgı zaman sohbetten ayrılmasın.O bır kenarda dursun.Cunku gelen kısı orda bırın görecek vede oda sureklı gelecek.cok zor olay degıl, sohbetı acın bır kenarda dursun.

umarım demek ıstedıgımı anladınız
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir