gönderen Bekir Kiran » Prş May 01, 2008 11:53 pm
Ben 4 haftadır siteye cok sık takıp edıyorum.Ama siteye gelıp yazı yazan kısı sayısı 15 kısıyı gecmıyor.Ne oldu bu köylulere.Herseyı hazır istemekle olmuyor.Siteye vefat edenler bölumu koydum.istedımkı köyde ölen kısılerın bılgılerı gırılsın.kımın ne zaman vefat ettıgı , bilgilerı vede resmı gırılsın.ama muzaffer hocadan baska oraya bılgı gıren yok.Ailenızde hıcmı ölen kısı yok.yapacagınız adını soyadını gırmek.resmını yukleyıp sıteye göndermek.benım elımde bılgıler olsa kendım yukleyecem hepsını ama nerden bulayım vefat edenlerın bılgılerını.azcık elınızı tasın altına koyun.Sitede haberler gırılıyor.en son kaza haberı vede hastaneye kaldırılan bır abımızın haberı vardı.vede daha öncekı habeler.ama haberlere atılan yorumlar en fazla 9 tane.O adamı köyde sadece 9 kısımı merak edıyor.9 kısımı dusuncesını paylasıyor.Günde 500 ila 750 kısı sıteye gırıs yapıyor.en azından her haberın altında 50 tane yorum olması gerekırken mıllet sadece bakıyor.Eger sıteye sadece bakıp gecılecekse ana sayfada köyun resımlerını koyayım.yayla resımlerını koyayım.haber yerıne onları yerlestıreyım mıllet baksın manzaraya.Site yönetımı elınden gelenı yapıyor azcık uyelerde zahmet edıp bırseyler yapsın.herkes bırılerı bırsey yapsada baksak havasında.ama laf atmaya gelınce site berbat olmus , yönetıme bencılce hareket edıyor suclaması.ama sormak lazım sen ne yaptın bu sıte ıcın dıye.İnanaın su ankı sıtenın konumu baska köyun olsa gunde binlerce yazı yazılır vede haber gırerdı.Su ana hatay da kim ölmus kım kalmıs haberını sıteye atacak kımse yok.gökceada vede surluların yasadıgı dıger yerlerdekı ınsanlardan da haber alınmıyor.Bu sıtenın amacı köyluyle tanısmak , yakın ilişkı kurmak vede onların durumlarından haber almak degılmı.Site yönetımı bu olanagı sıze sunmus.Ben sıteyı duzenleyıp hızmetınıze sundum.hıcbır ortamda bınlerce kısıyı bır araya toplayamazsınız.cunku musaıt olmazlar.ama bu olanak site sayesınde gerceklesıyor.bunun kıymetını bılmek lazım.Siteye Sami Ayan haber koyarsa koydu.koymazsa hıcbır haber gıren yok.Ben sıze sıvastan haberler koyacak degılım.Birilerının bunda gönullu olması lazım.Zaten gönullu kısılere site yönetımı gereklı yetkılerı verecktır.Sohbet odası kurduk giren yok.sohbete gırenlerde bakıyor kımse yok onlarda gerı cıkıyor.Sohbete bırı gırdıgı zaman sohbetten ayrılmasın.O bır kenarda dursun.Cunku gelen kısı orda bırın görecek vede oda sureklı gelecek.cok zor olay degıl, sohbetı acın bır kenarda dursun.
umarım demek ıstedıgımı anladınız