"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çabuk geçti saatler yine herkes kaçıyor, Çok rica etim ama buna kimse uymuyor, Çoğunun uyku geldi kimi de çalışıyor, Çok teşekkür ediyor size Hasan emice...
COŞKUN'UM BUNUN İÇİN BAK BİRİNCİ SAYFAYA;
HASAN EMİCE BAŞKA, MUHTAÇTIR BİR HIRKAYA;
MUTLULUK SENİN OLSUN, DUAM YÜCE MEVLA'YA
AMCALAR YEĞENLERİ ÖZLER HASAN EMİCE;
RESİM DÜZ YAZI VE KAFİYESİZ BEYT BENİ BOZAR
HERKESE HAYIRLI GECELER DİLİYORUM.
HALA HASAN EMİCE Yİ ANLAYAMADIYSANIZ YAZIK...
EDEBİYAT BU..
DAYI İYİ BİR DERS VERDİN ... ELLERİNDEN ÖPERİM.
HERKESE SELAM OLSUN
Bak ne güzel çalayur radiyoda kemence
Trakyada çık pazara yarın sabah erkence
Alda geçur boynuna has yünden bir hemence
Bu akşam meşhur oldi bizum Hasan Emice
Saatçı ayıp olur Şeyhe hakaret etma, Sakın ha bir yerlere onu hedef gösterma, Sultanmurat suyundan onu mahrum eylema, O dediğin işlere bakmaz Hasan emice....
Vakit epey geç oldi herkese teşekkürler
Sıhhatumuz yerinde Yaradan a şükürler
Hasretler Ağustosta Kuşmer de buluşurler
Yatmaya izin ister bu Muhammet Emice
Kızdırdınız bak Şeyhi bahane edip kaçtı, Kaçarken etrafına güya bir şeyler saçtı, Kızar iken dayıya sonra gönlünü aldı, Kararsızlık işine kızar Hasan emice...
Biraz geç oldu vakit ben ancak gelebildim
Siteye bir uğrayıp selam vereyim dedim
Okumadım iyice bir baktım bilemedim
Biri bana anlatsın kim bu Hasan emice
Sevgili meslektaşım,öncelikle siteye katkılarından dolayı teşekkür ederim. Mümkünse Erkan Ocaklı 'dan bir parçayı tüm dinleyenler için istiyorum.Çalarsanız sevinirim.Herkese iyi paragaflar.
Paragafa başlarken de beyan etmiştim. Biraz rahatsızım. Onun için affınıza sığınarak müsaade istiyorum. Herkese hayırlı geceler, sıhhat ve mutluluklar diliyorum.