FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Fatma Nereyesun daaaaa???

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Cmt Nis 19, 2008 3:57 pm

Sevgilli Kardesim hemen ,hemen ayni tarihlerde ortadan kaybolmusuz :roll: Ben neyse de,senin icin yapilan yorumlara soyle bir baktim da,ne denli seviliyormussun Fatma :D Yaaa kizim site deki cogu insan az kaldi senin adina kayip ilani cikartacakti!! :lol: Demek tatil olayi ha simdi sen abi biz hazirlandik gideyuruk daaaa deyip beni daha cok dellendireceksin ama kizamiyorum,kiskanamiyorum bile :( Ben de sizin gibi yakinda olsaydim deyil yilda bir kez gitmeyi bu sayiyi 4-5 yapardim kardesim yaaaaa :oops: Sevgilli Kardesim ben de uzun zamandir ancak bu gun siteye giris yapabildim.Su anda siteden yayinlanan cok coskullu ve ritmik bir kemence esliginde omuzlarima engel olamiyorum sanirim hem ufaktan eslik ediyor hemde yazmaya calisiyorum :D ..Herneyse yazim bittiginde bu havayla kucuk bir horonda teperum ha!! :lol: Tekrar hosgeldiniz efendim..Sevgiler,selamlar herbirinizi opuyorum..Kendinize iyi bakin , ABIN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Nis 19, 2008 6:53 pm

Sayın Fatma özbilgi ilgi ve alakanıza teşekkür ederim,kusura bakılacak bir olay değil üzülmeyin selamlar kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Nis 20, 2008 9:18 am

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZİN GİBİ DOSTLAR SAGOLSUN TEYZEMİN GETİRDİGİ RESİMLERİ SİTEYE KOYDUNMU BİRDE ANNEMİN ÖLÜM HABERİNİ NEREYE YAZDINIZ BULAMADIM HERKESE COK SELAMLARHOŞÇAKALIN
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Kazancı » Pzr Nis 20, 2008 5:03 pm

benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum
Canan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Pzr Nis 20, 2008 7:28 pm

Dediyin gibi yaptım umarım olmuşdur ilkilendiyin için teşekkür ederim.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kavaz Şahin » Pzt Nis 21, 2008 9:59 pm

Fatma hanım teşekkür ediyorum elinize sağlık ama yanlız parantesi kapatmamışsınız rica etsem onu kapatırmısınız
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum Nis 25, 2008 3:55 pm

hoşbulduk fatma abla teşekkür ediyorum kısmet bugüneymiş uzun zamandır siteyi geziyorum bu kadar değerli insanların emeklerine bir katkım olsun istedim inşallah güzel bişeyler yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cum Nis 25, 2008 8:46 pm

Nihayet siteye gelebildin. Hayatından endişe etmeye başlamıştım. Bence bu kadar uzun süre ortadan kaybolma. Özledik seni.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 27, 2008 9:44 pm

Fatma Merhaba:

Aktif durumda olduğunu gördüm bir selam vereyim dedim,inşallah iyisiniz.

Ailece bizler Gölcükten selamlarımızı yolluyoruz sağlikli sıhhatlı günler yüce Allahtan niyaz ediyoruz sizlere,görüşmek üzere......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Ahmet Zihni Özdil » Pzr Nis 27, 2008 10:44 pm

bizleri bu sitede buluşturdunuz emeği geçen ve site hazırlarken yorulan herkesten allah razı olsun herkese selam teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Ahmet Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Nis 28, 2008 4:22 pm

SİZE YİNE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN YAZIYORUM KİMİN EMEĞİ GEÇDİYSEDE SİZİN BİRAZ DAHA FAZLA OLMUŞTUR SİTENİN YENİLENMESİNDEN DOLAYI ELİNİZE SAĞLIK
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşenur Kaş » Pzt Nis 28, 2008 7:53 pm

hoşbulduk tesekkür ederim.yabancılık çektirmezseniz sevinirim.
Ayşenur Kaş

Mesajgönderen Ahmet Özdil » Cum May 09, 2008 7:11 pm

Merhaba Fatma hanım.Hiç tanışmadık ama eşim sizin arkadaşınız'mış.Herkesin sayfasında trabzonspor amblemi var ama benim sayfamda yok.Bu bendenmi kaynaklanıyor.Bir işlemmi yapmamız gerekiyor.Hoşçakalın.
Ahmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzr May 11, 2008 8:31 pm

Ablacım merhaba. Uzun zaman oldu farkındayım.Hatta sitem de etmişsin siteye geliyorsun fakat selam vermiyorsun bir hatamız mı oldu diye. Hayır kesinlikle böyle düşünme.Bülent arada sırada siteye benim nick ile bakınıyor.Ben olsam mutlaka yazarım sana :) endişen olmasın.Siteye de uzun zamandır girmiyorum çok yoğun bir iş tempom var ancak bu ay sonu hafifliyor işler fakat ben işten ayrılıyorum :) bu ay sonu çıkıyorum işten.malum artık zorlanıyorum. hamileliğimin kalan kısmını da evimizde dinlenerek ve tadına vararak geçirmek istiyorum. şimdilik benden bu kadar.öpüyorum seni.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Fatma Özbilgi

Mesajgönderen Ahmet Özdil » Pzt May 12, 2008 6:49 pm

Merhaba Fatma hanım.Kusura bakmayın,aceleyle yazdığım cevap mesajını kendi sayfama göndermişim.Yola çıkmak üzereydim.Eşimi sormuştunuz.Adı Ümmühan Palesaç Mustafa'nın kızı Süleyman Ayaloğlu'nun ablası.Çocukluk arkadaşınız mış.Görüşmek dileğiyle hoşca kalın.
Not: İşim gereği her Cuma günü evde olamıyorum. Bazı haftalar şehir dışında oluyorum.Dolayısıyla Paragafa katılamıyorum. Ama dönüşümde tüm sayfaları satır satır gözden geçırıyorum.
Ahmet Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir