GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Nis 18, 2008 5:34 pm

ahali ben geldim :) nerelerde oldugumu daha sonra yazacagim, suan cok islerim var beni merak edenler tesekkur ederim, sagligim yerinde hic bir sorun yok, tatil soz konusu olunca kayip oluyoruz ara sira :) ..

Kamil amca sitenin yeni yuzu daha yuklenmedi ondan siz goremediniz yani bilgisayar ozurlulugunuz yoktur merak etmeyin :)

Muzaffer amca sitenin yeni yuzunde sizide gordum dolasiyorsunuz oralarda sunu hatirlatmak istiyorum eklenen ziyaretci defteri gunluk sohbetler icin acilmamisdir sadece ziyaretcilerin dusuncelerini bize birakmalari icindir, yani sohbete bu basliktan devam :) neyse daha detayli aciklamalar yapacagiz hele evime tekrardan yerleseyim...

Paragafda malesef yine olamiyacagim hollandadan misafir geliyor onlarla ilgilenmek lazim dimi..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adil Güveli » Cum Nis 18, 2008 5:50 pm

CÜMLETEN SELAMUNALEYKUM HERKESE HAYIRLI VE MUTLU CUMA AKŞAMLARI DİLERİM.FATMA ABLA HOŞGELDİN.GENE ÇOK YOĞUNSUN ANLAŞILAN.EDREMİTTE HAVALAR GAYET İYİ HERKESE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 18, 2008 5:56 pm

Evet nihayet Fatma çıktı ortaya...Anladığım kadariyle bir yerlere gezmeğe gitmişti.. Neyse sağlıklı ve huzurlu olmasına sevindim...

Sitenin yeni şekli her haliyle güzel olacak tabi...Nasıl uygun görülürse biz o şekilde devam ederiz..Yeterki birliktelik olsun...

Herkese bu Cuma akşamında iyi paragaflar diliyorum !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Nis 18, 2008 6:25 pm

ahali videolara yeni videolar ekledim aslinda ekledigim videolarin devamini ekletikden sonra siteye verecektim ama videolarin resimleri cekilmeye baslandi bile :) devamini bekleyeceksiniz bu videolari izleyin gecmisimize tekrardan geri doneceksiniz :)

Tiklayin..
http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic.php?t=5571

http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic.php?t=5570
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 18, 2008 9:06 pm

Hele şükür Fatma....!!!
Uzun bir aradan sonra bir haberini alabildik...!!!!
Ama senin gibi devamlı yazan birinin böyle uzun yazmaması bizi bir haylı meraklandırdı.Çok şükürki yaramaz bir durum yokmuş.Ama ara vermeden kısa bir not yazıp belli birzaman olamıyacağını yazabilirdin...!!!Bunuda senin bir ihmalin olarak bir kenara yazdım...!!!
Sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum...!
Sizi ailece ALLAHA emanet ediyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Nis 19, 2008 6:41 am

Günaydın iyi hafta sonları kapalı Trabzon havasındanı herkese selamlar.

Yenilenen sitede sohpet odası olsa iyi olurdu. msn gibi olanlar ile konuşurduk.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 7:54 am

19.04.2008 - Cumartesi;

Gölcükten Herkese iyi hafta sonları diliyorum...
Akşam Cuma paragafı dolayısıyle saat 02.30 yattım...Tam olarak uyku olmayınca ve sabahta erken kalkınca uykusuzluk içinde bu satırları yazıyorum..

Katılımcılara o sayfada teşekkür etmiştim..Güzel oldu,güzel...O kadar olur..Tam 27 kişi yazdı...

Gününüz huzurlu ve mutlu olsun ..Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 8:37 am

Herkese Gölcükten Selamlar:
Bugünde Gölcükte güneşli güzel bir hava var hafta sonu olması nedeniyle çalışanlar için güzel bir ortam bu nedenle herkese iyi hafta sonları diliyorum,gezenler,gezdikleri yerlerde beni hatırlarlarsa bende onlarla gezmiş olurum,akşam misafir vardı paragafa katılamadım ama güzel geçmiş elinize sağlik.
Fatma nihayet yazmaya başlamış onun aslında biryerlere gideceğini daha önce söylemişti ama aranmış olması ona bir moral olmuştur sanırım,hoş geldin Fatma inşallah gezmek yaramıştır sana şimdi kendini daha sıhhatlı hissetiyorsun.
Bugün ben yazmaya başladığım zaman Mahmut ve Ağabeyim yazmışdi 3.olarak ben yazıyordum bu arada beni sollayan olmazsa,birgünde çalışanları gecelim.
Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,hayırlı bir gün geçirmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Nis 19, 2008 8:57 am

GÜNAYDIN HERKESE
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 19, 2008 9:15 am

Ahali merhaba ev dolu bende soyle kucuk bir kacamak yapiyor burda selam veriyorum, insallah herkesin keyifleri yerinde, bizlerin vallah yerinde tatil iyi geldi...

Kamil amca haber vermememin nedeni hersey aniden oldu, ve o an net baglandimda sorun oldugu icin yazamadim, yani isteyerek olan birsey deyil, ihmalsizlik hele hic soz konusu deyil :)

eki emel bir daha haboyle uzun uzun yazma yazini okumak icin zaman lazim bizede oda bu gunlerde olmadigi icin okuyana kadar kac kilafi girdim bilemezsun :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Nis 19, 2008 10:06 am

Fatma hoşgeldun,
Herkese iyi haftasonu dilerim.
saat 12.00 biraz sora Sultanmurata doğru ,dağlara doğru gitmek için yola gireceğiz.Kemere kadar yol açık gidebildiğimiz kadar gideceğiz,sizede haber getururum siz haburada bekleyun. :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Nis 19, 2008 11:09 am

Mehmet Aydinli yazdı:Fatma hoşgeldun,
Herkese iyi haftasonu dilerim.
saat 12.00 biraz sora Sultanmurata doğru ,dağlara doğru gitmek için yola gireceğiz.Kemere kadar yol açık gidebildiğimiz kadar gideceğiz,sizede haber getururum siz haburada bekleyun. :D :D

HOSBULDUM MEHMET...HAVAN BATSUN EMMI :D :D AHA HABURADA BEKLEYURUK SEN GIT GEL GUZEL RESIMLER CEK.. DAGLARDA KAYIP OLMAYUN GECEN YAZ BIRILERI GIBIIIIII ISIM VERMEYEYIM SIMDI :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Nis 19, 2008 11:23 am

HERKESE MERHABA.SOHBET ODASI YENI SITEYE EKLENMISTIR MERAK ETMEYIN.GÜNLUK SOHBETLERINIZI ORDA YAPABILIRSINIZ.ASAGIYA EKRAN GÖRUNTUSUNU KOYUYORUM

Resim

SİTEMİZE ÜYE OLURKEN UYE ADINIZ İÇİNDE OLMAMASI GEREKEN HARFLERI SIRALAYAYIM.SOHBET YABANCI KAYNAKLI OLDUGU ICIN BIZIM TÜRKÇE HARFLERIN BAZILARINI KABUL ETMIYOR.SONRA SOHBETE GIRDIM BENIM ADIM NEDEN DUZGUN CIKMADI DIYE SİTEMDE BULUNMAYIN.

UYE OLURKEN KULLANICI ADINIZDA KULLANMAYACAGINIZ HARFLER : ö , ü ,ı , ç, ş ,ğ , bunları lutfen kullanıcı adınızda kullanmayın.yerlerine noktasızları kullanının. ı harfi içinde i harfini kullanın.

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cmt Nis 19, 2008 11:26 am

BASKA HUSUSTA SİTEYE ÜYE GİRİŞİ YAPMADAN SOHBET ODASI CALISMAZ.BUDA BİZİ SAPIKLARDAN KÖTU NIYETLI KISILERDEN KORUMAK ICIN.YANI SITEYE GİRDİGİNIZDE SİTENIN NIMETLERINDEN FAYDALANMANIZ ICIN UYE GİRİŞİ YAPACAKSINIZ.SONRA KEYFINIZE BAKACAKSINIZ.İSTEDIGINIZ BÖLUMU O ZAMAN KULLANMA HAKKINA SHAIP OLURSUNUZ.BENCE YENI SITEYI MERAK EDENLER MURAT ABIYE YENI SITEYI AKTIF ETMESI ICIN BASKI YAPARSA DAHA CABUK SONUCA ULASIRSINIZ
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Nis 19, 2008 11:58 am

Sayın hemşerilerime ORDU'dan selamlarımı yolluyorum..!
herkese sağlık,sıhhat,huzur ve umut dolu günler diliyorum.
akşam paragafta epey hemsehrilerimzle sohbetimz oldu,bu sohbetin dışında kalanlara sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
ALLAH'a emanet olun!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir