İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Nis 12, 2008 3:18 pm

Selamun aleyküm AMCAOĞLU....!!!!
Nasılsın....???? Neyapıyorsun....????
Çerkezköyü hep meskenmi tutacaksın...?
Paragaf'da herşeyi konuşamayuruk...!!! İşlerun nasıldır..? Çocuklardan yanında kimse varmı.?
Şumemleketleri ne yaptunuz...???Yerleri pay ettunuzmi..?Ettiysen yerlere geliğ sahip çıkmayacakmisun...???Ferşat ağabin oralarda ama sormadım senin durumunu...!Sana sorayım dedim.Kırıkhandan tamamen çıktınmı...????
Bukadar soru yeter herhalda...!
Benden merak edip sorarsan:Ordudan bir ev aldık ve yerleştik sayılır.Aslında aklım hep köyde, ve anabodamoda ve yaylalarda....!Çocuklardan kimse yok yanımızda.Hoş kimse yok ama topu topu iki tane...Rahmetli anamun tabiriyle ikitane çiçil...!!!Onlarda Ankarada okumaya çalışıyorlar.Hanım henüz emekli olmadı, bende dahil mailece henüz devlette çalışıyoruz.ALLAH Sonumuzu iyi eder inşallah...Ama ALLAH sağlık ederde emeklilik nasıp ederse yazun herhalda 5-6 ay köyde olurum...!!!Yaylada senin baba evine yakın bir fakiranem var.Eğer yaylaya gelirsen komşulukta yapabiluruk...!!!
ALLAH sağlık sıhhat verir inşallah....!!!!Seni hasretle öpüyorum.Yengeme selamlar ve hürmetler....!!
ALLAHA emanet olasın.....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 13, 2008 8:49 am

Emmoğlu....!!!
Cevabın için teşekkürler ediyorum.
Büyük oğlumuzu biliyordyum.Birkaçkez Çaykarada'da tanışmıştık.Zaten End. müh. ilk kazandığında beni arayıp sormuştun nadıl bölüm diye...!Kızınında Muhittin'in oğlunda olduğunu biliyorum.Zaten damatta meslektaşım. Zaman zaman Muhittin ile de görüşürük, kulağını çınlatırık...!!!
Küçük oğlunu hiç tanımıyorum...Onada hayatta güzel yazılar ve başarılar diliyorum.
Seninle bu sayfalarda yazışmadan evvel Samsunda Fatma abladan haberlerini alıyorduk.Onlarla her bayram hemen hemen görüşürük.Sevdiğimiz bir ailedirler...!
Sen buralardan geçerken bir mola ver buralardada görüşelim. Özledim seni.Hatta hanım bile zaman zaman soruyor seni kırıkhandan hatırladığı kadarıyle...!!!
ALLAHA emanet ol...Seni kucaklıyorve öpüyorum....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Nis 14, 2008 9:06 am

Merhaba Be Abi
Bu nasıl abilik olmaz valla ne var ne yok bi hal hatır sorar ben bu işten razı değilim bilesin bizler biliyorsun sevmediğimiz insanlarla işimiz olmaz ha olsun canın sağolsun iyi olda bizleri arama sorma ne dersin bunu yaşlılığına sayalımmı yengeye selam sizlere saygı ve sevgilimi sunuyorum görüşmek dileğiyle allaha emanet ol.[/u]
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Nis 14, 2008 10:34 am

Dayıcığım Merhaba
Halinizi sorayım dedim bu gün. Umarım iyisiniz.Selam ve saygılar elazığdan....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 16, 2008 6:23 am

Merhaba İhsan Abiciğim
Sözlerimden acık etkilendiğini anlıyorum doğru sana yaşlı dememeliydim senin gönlün genç galiba neyse onlar hep şaka be abiciğim senin epeyi zaman oldu görüşemedik galiba ya nasıp inşaallah görüşürüz.
İhsan Abi çocuğun durumu değil çocukların deyecektin herhalde 1 er ay arayla ikisinide ameliyat yaptırdım ama allah şükürler olsun şu an itibariyle ikiside çok iyi inşaallah sizlerde iyisin görüşmek dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Nis 16, 2008 8:28 am

SALAMUN ALEYKÜM AMCAAAMMM YAHU NEZAMANDAN BERİ GÖRÜŞEMAYURUK HAZIR BİLGİSAYARI YAKALIMIŞKEN YAZIYORUM İŞTE GIDENE KADAR DA YAZMAYA DEVAM (DURMAK YOK YOLA DEVAM )AÇMAYALIM ARAYI.NEVAR NE YOK NASILSIN. EEE NEZAMAN GELİOSUNUZ BURSAYA VALLA GOZLERIMIZ YOLLARDA KALDI AMA SIZDE TIK YOK. RAHMOŞUMA SLMLAR. NE ZAMAN GELECEK.AMCAMM KENDINE ÇOOK İİ BAK ALLAHIMA EMANETSINIZ.FILIZ HANIMI GÖRURSEN BENIM SLMIMI SÖLE. ARADA BİR NUMARAMI ÇEVİRSUN
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 18, 2008 5:45 am

SORU:
Bana kızmışmısun...
SORU:
Niçin
SORU:
Ne için kızdun bilmeyirum ama, özür diliyorum senden...Kırdıysam özür dilerim.
Hakkını helal et.

Ben öyle ufak defek şeylere kızsaydık. Bu sitede eskiden olup, şimdi olmayanlar gibi giderdik. Siz benden büyüksünüz özür dilemenize gerek yoktur. Hakkım yoktur, varsa helal olsun. Ben sizin hakkınızda şuna kaaati gedirdim. Hiç düşünmeden aklınıza ilk geleni hemen karşınızdakine söylüyorsunuz. Sonra hesapladığınızda bakıyorsunuzki ben bu kişiyi kırmış olabilirim. Akrabanız adaşım emekli ptt cı Mahmut Şahın'de aynı sizingibi çok dez kızar. Trabzon Havaalanınıda kardeşinin çalıştırdığı kahvede arasıra okey oynarız hesap edirim taş atayımmı atmayayımmı çok tez kızar brakar alır arkuri Demekki akrabalar birbirine benziyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 18, 2008 12:19 pm

İhsanciğim Merhabalar:
Doğrudur bizim zamanlarda kimsenin yaş durumu net değil esas benim yaş 1953 ama resmi kayıt 14 04 1954 olarak biliniyor,bende 17 nisan Rahmetli Özalın ölümü idi o gün benim doğum günüm resmi olan tabii 14 nisan olduğu aklıma geldi insanlar hatırlama konusunda iş gereği kaçırmış olabilir dedim bir espri yapayım ama kısa zamanda güzel bir tepki almış hepinizden Allah razı olsun.
Bende hepinize sevdiklerinizle uzun bir ömür diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Çrş Nis 23, 2008 1:45 pm

sevgili ihsan amca,
nasılsın? inşallah iyisindir.
sana yazılanlardan anladığım kadarıyla yaşlılık konusunda biraz problem yaşıyorsun gibi. hayırdır yaşlandın galiba? ama resmine bakıyorum şuan ve gayet genç görünüyorsun.
geriye dönüp bakıyorumda biz bile 35'i devirdik.
15 yıl sonra geçen kurban bayramında kırıkhan'a gittim bayram namazında caminin %75'ini tanımıyorum. keşke eski günlerde yani 15-20'li yaşlarda olsak.
neyse geçen cuma sana rahmetlinin bir sözünü yazmıştım babam tarafından makaslandı. hani bilgin olsun diye söylüyorum. tekrar selam ve saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Nis 27, 2008 7:33 am

Merhaba İhsan Abi,
Nasılsınız? Yazıların ve türkülerinden iyi olduğunu düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur. Siteye pek uğramıyorum diye sitemler alıyorsamda aslında ilk fırsatımda sizlerin arasında olmaya çalışıyorum. Olamasamda aklım sizlerde bilesiniz.
Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 30, 2008 7:38 am

İhsan Abiciğim merhabalar
Bu kez ben yoklayayım dedim hayat nasıl gidiyor ne var ne yok bizleri unuttunuz mu yoksa ne bileyim şimdi yaşlandın diyeceğim belki ona da kızacaksın belirsin küçükler arndiği zaman sevinirler.
Neyse kafanı fazla yormayayım ailece ailene saygı ve selamlarımı gönderiyorum allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum May 02, 2008 8:11 am

İhsan ağabeyim ilginize, hassasiyetinize teşekkür ederek, baki hürmet ve muhabbetlerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt May 05, 2008 7:48 am

Sevgili agabim merhabalar

Cazımı kaldırdıgını söylüyorsun ya ben ceza alacak bir şey yapmadım ya neyse senden gelen cezaya amenna ve sadakna

Agabi ne var ne yok ne zamana kadar daha gurbet kahrı çekmeyi planlıyorsun dön artık yeter da

Yengeme selam ve hürmetler sende kendine iyi bak selam ve dua ile hoşca kal

Bana bir emrin varmı?
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Sal May 06, 2008 8:33 am

İhsan amca bu hafta paragafa katılamayacağımı beyan etmek için rahatsız ettim sizi. Durumumu eğer soran olursa belirtmenizi istirham ediyorum.
Selam ve muhabbetle....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Prş May 08, 2008 7:22 am

amca merhaba ellerinder öperim acilen çaykarada bekleniyorsunsunuz çünkü bobayros vede biz sizleri özledik
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir