GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 17, 2008 12:11 pm

Evet dün nostaljık kareler bölümünde Fosiyalı delikanlılar bölümünde Fatmanın mesajina rastlamışım öyle anlaşılıyorki sağliği ile ilgili bir sorun yok.

Tüm Hemşerilerimin sağlik konusunda hiçbir sorun yaşamaması için yüce Allaha duacıyım ne olur üzücü haberlerden uzak günler yaşamak nasıp olsa bize,inşallah hep öyle olur......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Nis 17, 2008 2:59 pm

ÖNCELİKLE HERKESE SLM VE SEVGILERIMI SUNARIM
Biloyorsunuzki sitenin yenileme calısması vardı vede sizlere elimden geldiğince güzel bir site hazırlamaya baslamıstım.Köyumu en iyi sekılde tanıtmak vede üyelerın cok rahatca vede sıteyı gezerken egleneceklerı cok guzel bir site hazırladım vede bu site su an hazır.murat abi sadece siteyi su an kı sıtenın yerıne tasıma işlemi kaldı.sitedeki bazı özellıklerı sıze burdan sıralayayım.Asagıdkaı özellıkler sadece sitenın ana sayfası ıcın gecerlıdır.forum da herhangı bır degısıklık yapmadım.
1-forumdakı radyo sıtenın ana sayfasında da tum zıyaretcıler tarafından dınlenebılıyor
2-Yazarlar tarafından sızeteye gönderılen her habere tum uyeler yorumlarını yazabılıyor.Mesela bir vefat heberınde altına tazıyelerınızı yazabıleceksınız
3-Siteden gencler uzaklasmıs bunun ıcın sohbet odası ekledım.radyomuzu dınleyıp sohbet edılebılecek
4-Sitenın ana sayfasında trabzon ıcın ezan saatı var.Ezan saatı gelınce sıtemızde ezan okunacak
5-Vefat edenlerın bilgilerının oldugu vede tum uyelerın buraya kendı yakınlarının vefat bılgılerını gırebılecegı bölum ekledım.bu bölumde ölen kısının adı soyadı , dogum ve ölum tarıhı , kısaca hayatı , vede resmı eklenıp sıteye tum uyeler gönderebılır.
6-Benden en cok ıstenen özellık resım albumu ıdı.siteye onuda ekledım.her uye kendınde olan resmı sıteye kolayca yukleyebılır.eklenmıs resımlere yorum yazıp , puanda verebılır
7-Diğer bır özellıkte siteye şiir ekleme bölumu yerlestırdım.yıne tum uyeler şiirlerını rahatca göndrebılır vede gönderılen sıırlere yorum vede not verebılır.harf sırasına göre şiirlerınız sıralanacaktır.
8-Kücük kücük dıger özellıklerde borsa bılgılerı , hava durumu ,gazete mansetlerı , tarıhten bılgıler , duyurular , resım slaytı vede anket

Site yayına girince özellıklerı kullanmak ısteyen kısıler benden yardım alabılır.
msn: bekirkiran@hotmail.com

UMARIM BEĞENIRSINIZ
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Nis 17, 2008 3:39 pm

Eline koluna sağlık Bekir hele bir görelim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Nis 17, 2008 3:45 pm

Ne demek abi.köyume bırde benım katkım olsun.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 17, 2008 4:57 pm

Sevgili Bekir Kıran'a teşekkür ederim,
Sanırım hepinizin beğeneceği bir anasayfa oluşturulmuştur..En çok beğendiğim bölümleri hiç şüphesiz;
1- Resimler Köşesi..Bu köşeye her çeşit resim gönderilecektir..Ancak gönderilirken kategoriye dikkat edilmesi gerekir...
2- Vefat edenler köşesi...Buraya konulan resimlere her çeşit bilgi eklenebiliyor..
3- Ziyaretçi defteri...Sanırım hizmete girdikten sonra şimdi kullandığımız "Günlük sohbetler bu sayfadan olsun" sayfasının yerini alacak,
4- Sohbet odası... 24 saat herkese açık,istendiği zaman girilebilecek... Bilmem "Paragaf" ın yerini alabilir mi ? Sanırım oraya dörtlük yazılamayacak... Onun için yerini zor alır...
5-Şiir köşesi...Bu çok hoş ama herkes kendi yazdığı şiiri eklemeli...Yoksa kopyalama şiir bu sayfanın zevkini yok eder,geliyor bana...
--Daha çok güzel şeyler ,,,,

Zamanla ihtiyaç duyulan köşe ya da sayfalar ilave edilebilir....

Herkese selam ve sevgilerimi sunarım !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 18, 2008 5:28 am

Günaydin açık fakat soğuk bir Rize havasından tüm köylülerime selam ve sayğılarımı sunarım. Yine acele ediyorum Muhammet Şahin abıyı gecmek için.
Aslında ben bu gün izine ayrılıp köye belleme ve ekin dikme işi için gidecektim. Fakat normal Adliyenin deftiş zamanı olduğundan dün Adalet müfettişi geldi. Köye gitme işi kaldı teftişten sonraya. Hayırlısı. Muhammet abı seni gecmemin sebebi bu teftiştir. Yoksa ben sabah 8 den önce daireye gelmezdim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 18, 2008 5:48 am

Günaydın Muhammet abi :D :D :D

Dün sabah bir ara aradım Kırıkhan kaymakamlığı sitesini ordada en başta yakışıklı resminizi gördünde daire telefonu yoktu arayacaktım sizi
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 18, 2008 5:52 am

Kırıkhan dan herkese selamlar ve hayırlı Cumağalar. Bugün hava bulutlu, yağmur yağarsa haber verurum.

Mahmut bey dairede teftiş vermek kolay, inşallah evdeki teftişler de iyi gider.Bu demektur ki artık sabah evden erken kaçmağı alışuyusun. Beyukleri örnek aluyisun. Tebrikler iyi yönde bir gelişme.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 18, 2008 5:56 am

Mahmutçuğum günaydın. Telefonlarumi veruyirum.

Ev 0326 344 5641

İş 0326 344 1008 , 0326 344 1775

Cep 0532 546 4793

Beklerim, selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 18, 2008 6:19 am

Yine Bir Cuma günü
Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Ne desek sonuç bu yine yazan yok yine yaqzan yok yaz gelmeye başlayınca herkes firar etmekte yazanlarda zorunlumu ne
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışan ve Çalışmayanlarada yani herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 18, 2008 7:29 am

Herkese Hayırlı Cumalar;
Her gün bu sayfaya yazanlardan Allah razı olsun...Diğer dostlardan da tabi.... İnşallah yeni anasayfa düzenlemesi devreye girdiği zaman "Ziyaretçi Defteri" de devreye girmiş olacak..Anasayfada olduğu için inşallah her gün siteye giren mutlaka oraya yazma hastalığına yakalanacak...Tabi bu hastalık değil,güzel bir haslet...Bir giren her zaman yazacak duruma gelecek inşallah..Çünkü anasayfadadır... Neyse hayırlısı...Bu sayfa da nostaljik olarak kalabilir..Ve bu sayfanın daimileri devam edebilir...

Bu akşam Paragaf vardır..Bakalım nasıl geçer..İnşallah hastalıklar,ölümler ve misafirlikler engeli aşılır..İnşallah siteye giren herkes girer bir defa yazar da güzel bir buluşma olur...

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 18, 2008 10:48 am

Herkese Gölcükten Selamlar:

Zaman ne cabuk geçmiş bak yine bugün günlerden cuma,herkese hayırlı cumalar diliyorum,inşallah gününüz güzel,şen,neşeli,mutlu,bol kazanclı,sağlikli,sıhhatlı vs.geçer ve bizde sizin bu durumunuzu öğrenince,güzel,şen,neşeli,mutlu,bol kaznclı,sıhhatlı,sağlikli vs. oluruz.
Yüce Allah bizi yukarda saymış olduğum durumlardan mahrum bırakmasın tek arzumuz odur,Gölcükte hava ne güneş var nede yok yağmur yok hava sıcak güneşide fazla göremiyoruz yani puslu bir hava var bilmem anlatabildimmi,tüm hemşerilerime unutmayınki,unutulmayasınız diyor,Allaha emanet ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Nis 18, 2008 11:32 am

HERKESE HAYIRLI CUMALAR.SİVASTADA BUGUN HAVA GUNESLI AMA SERIN.
BENDE SIZLER KADAR SITENIN YAYINA GİRMESINI BEKLIYORUM.SİTENIN CABUCAK GELISMESI ICIN HERKESE TUM ÖZELLIKLERI KULLANMA HAKKI VERDIM.ÖZELLIKLE VEFAT EDENLER , ŞİİR , RESİM ALBUMU GİBİ BÖLUMLERIN BİR AN ÖNCE DOLMASI GEREKIYOR.HERKESIN SİTEYE UYE OLMASI GEREKMEKTEDIR.UYELIK ALIRKENDE TAKMA ISIM KULLANMAMALARINI RICA EDIYORUZ.KIMLERIN SİTE İCİN UGRASTIGINI ANLAMAMIZA YARDIMCI OLMASI ICIN.KENDI ISMIYLE SİTEYE UYE OLMAYAN KISILERI SİTEDEN SILECEGIM.TUM BÖLUMLER KULLANIMA ACIK OLDUGU ICIN YABANCI BIRI GELIP UYE OLUP SITEYE UYGUNSUZ ICERIK YUKLEMEMESI ICIN LUTFEN KENDI ISMINIZLE UYE OLUN.SİTE YAPMAYA BASLADIGIMDA BANA EN SADE VEDE KULLANICILARIN COK RAHATCA KULLANABILMELERI İCİN O DUZEYDE SITE YAPILMASINI ISTEDILER.YAYINA GIRECEK SITEYI CEP TELEFONU KULLANAN HERKES RAHATLIKLA SITENIN ÖZELLIKLERINI KULLANACAK SEVIYEDE HAZIRLADIM.COGU EKLENTI INGILIZCE IDI ARKAMDAN SOVEMEMENIZ ICIN KODLAMALARINA GIRIP ONLARI TURKCEYE CEVIRIP SITEYE OYLE YERLESTIRDIM.YENI SITEDE RAHAT VE GÜZEL BIR ORTAM SIZLERI BEKLIYOR.HERKESIN ELINDEN GELENI YAPACAGINA EMINIM.BEN ELIMDEN GELENIN EN IYISINI YAPTIM ARTIK GERISI SIZLERIN CABASI ILE GELISECEK

SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Cum Nis 18, 2008 11:54 am

ayrıca yenı sıtenın görunumunun en ıyı sekılde cıkması ıcın bılgısayarınızda ekrana farenızle sag tus tıklayın.özelıklere gırın.ayarlar bölumunden cozunurlugu 1024*768 yapın.boylece sıtenın görunumu en ıdeal sekılde karsınızda olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 18, 2008 3:18 pm

Ordu'dan herkese hayırlı cumalar,sağlıklar ve esenlikler diliyorum....!!!!
Bir haftanın sonunada hayırlısıyle geldik...!!!İnşallah bundan sonraki haftalarada sağlık, sıhhat içinde ve umtlarımızın yeşerdiği günlerle kavuşuruz...!!!
Sitemizin yeni görünümünü'' ben biraz bilgisayar özürlü''olarak bulamadım..Bukonuda ilgili arkadaşımız birazdaha açıklayıcı bilgiyle yazarsa memnun olacağım...!Hertürlü yeniliğe açık biri olarak emeği geçenlere çok teşekkürler...!!!
ALLAHA emanet olun...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir