ÖNCELİKLE HERKESE SLM VE SEVGILERIMI SUNARIM
Biloyorsunuzki sitenin yenileme calısması vardı  vede sizlere elimden geldiğince güzel bir site hazırlamaya baslamıstım.Köyumu en iyi sekılde tanıtmak vede üyelerın cok rahatca vede sıteyı gezerken egleneceklerı cok guzel bir site hazırladım vede bu site su an hazır.murat abi sadece siteyi su an kı sıtenın yerıne tasıma işlemi kaldı.sitedeki bazı özellıklerı sıze burdan sıralayayım.Asagıdkaı özellıkler sadece sitenın ana sayfası ıcın gecerlıdır.forum da herhangı bır degısıklık yapmadım.
1-forumdakı radyo sıtenın ana sayfasında da tum zıyaretcıler tarafından dınlenebılıyor
2-Yazarlar tarafından sızeteye gönderılen her habere tum uyeler yorumlarını yazabılıyor.Mesela bir vefat heberınde altına tazıyelerınızı yazabıleceksınız
3-Siteden gencler uzaklasmıs bunun ıcın sohbet odası ekledım.radyomuzu dınleyıp sohbet edılebılecek
4-Sitenın ana sayfasında trabzon ıcın ezan saatı var.Ezan saatı gelınce sıtemızde ezan okunacak
5-Vefat edenlerın bilgilerının oldugu vede tum uyelerın buraya kendı yakınlarının vefat bılgılerını gırebılecegı bölum ekledım.bu bölumde ölen kısının adı soyadı , dogum ve ölum tarıhı , kısaca hayatı , vede resmı eklenıp sıteye tum uyeler gönderebılır.
6-Benden en cok ıstenen özellık resım albumu ıdı.siteye onuda ekledım.her uye kendınde olan resmı sıteye kolayca yukleyebılır.eklenmıs resımlere yorum yazıp , puanda verebılır
7-Diğer bır özellıkte siteye şiir ekleme bölumu yerlestırdım.yıne tum uyeler şiirlerını rahatca göndrebılır vede gönderılen sıırlere yorum vede not verebılır.harf sırasına göre şiirlerınız sıralanacaktır.
8-Kücük kücük dıger özellıklerde borsa bılgılerı , hava durumu ,gazete mansetlerı , tarıhten bılgıler , duyurular , resım slaytı vede anket 
Site yayına girince özellıklerı kullanmak ısteyen kısıler benden yardım alabılır.
msn: 
bekirkiran@hotmail.com
UMARIM BEĞENIRSINIZ