Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
iyi akşamlar herkese
selam olsun sizlere,
değerli büyüklerimin ellerinden öper, yaşıt ve küçüklerime sevgilerimi sunarım.
eskisi kadar belki aktif değilim ama en son yaşadıklarımdan sonra belli radikal kararlar almış ancak sürdüremediğimi, sizlerden ayrı kalamayacağımı anladığımdan devam etme gereği duyduğumu ifade etmek istiyorum.
burda isim vermeden tüm şurlu ailesine; özellikle bu sayfada sürekli olan insanlara tekrar selamlar...
Herkese günaydın.
Mahmut bey, ben de senin yazmanı bekliyordum. Dün teknik nedenlerle yazamadım. Baktım hoşuna gitti dedim ki bu gün de bekleyeyim onu. Ben saat 07.30 dan beri yazmaya hazır haldeydim. Her neyse. İkinci olmakta gayet güzel bir şey.
Buradan daha önce dediğim gibi hava raporu vermeğe gerek yok. Havadan sıkıntı yok suya ihtiyaç var.
Kırıkhan dan herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.Kalın sağlıcakla.
OLA BURADA OLDAĞUMİ İNKAR Mİ EDEYİRUM. TABİİKİ BURDAYUM HİÇ GÜLMEYİRUM. YARUN DA İNŞALLAH SEN GÜLERSUN. HERHALDE SABAH NAMAZINA MÜTEAKİP ARARUM SENİ, SAĞ İSEM.
DAYI TAM MESAİYE BAŞLARKEN YAZDIM
BİRAZ YOĞUN OLUYORUZ SABAH ÜSTELİK GÖRMEDİM SENİ
YOKSA ETMEM ÖLE Bİ AYIP
NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH
YAZ GELİYO FINDIĞA GİDERSENİZ BEN DE GELCEM YEVMİYECİ İSTERSEN YANİ BEN İYİ ÇALIŞIRIM BİLİRSİN
KIZIM EMEL DAYINDA FUNDUK TOPLAMAK BİLUYİSUN ÇOK ZOR.
İKİ ÖĞÜN YEMEK ÜSTİNE DAYAK HAKİMEYE SOR FINDIK TOPLAMAK İÇUN ÜSTİNE KAÇ YTL YEVMİYE VERUYUR. ONA GÖRE PAZARLUK YAPACAĞUK. ANLADUNMİ.
GÖZLERUNDEN ÖPERUM. EYŞE YENGEN DA,
UĞUR YARUN ORDU YA GİDEYU. ONUN DA SELAMİ VAR.
Merhaba Sevgili Dostlar, Bakıyorum da bugün girmişsiniz birbirine...Ne oluyor ? Ama iyi iyi ! Burada canlılık olması güzel şey...Kişiler az olsa da sayfaların dolması insana zevk veriyor.. Allah sizden razı olsun !
Ben sizlere sağlıklı ve huzurlu olduğumu bildirir selam ve sevgiler sunarım !!!!!!!!!
Herkese Gölcükten Selamlar:
Bugünde Gölcükte güneşli güzel bir hava var,sizinde gününüz böyle güzel,aydinli,neşeli,şen,sağlikli,sıhhatlı olsun,herkese iyi muhabbetler......
Tüm hemşerilerime hayırlı günler diliyorum!!!!!
Dün yazamadım Kusura bakılmasın!!!!!
Bazan böyle aksamalar oluyor....!!
Yeterki can sağlığı olsun...!!!
Herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...
ALLAHA emanet olun.....!!!!