GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Nis 15, 2008 6:53 am

Günaydın
HAYAT Erzindenburdada hava Muhammet Abi ve Mahmut kardeşimizin dediği gibi Tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım.
Sitede biri kayıp birileri yok bilemiyeceğim allah bunun sonunu hayır etsin bakaım
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Nis 15, 2008 7:34 am

Çok değerli hemşerilerim....!!!!
Ordu'dan herkese günaydın,hayırlı sabahlar....!!!! Çalışanlara işlerinde kolaylıklar,çalışmayanlarada sağlık ve afiyetler diliyorum.
(Amcaoğlu Muhammet!
Hani iki gün önce Kırıkhandan havadurumunu vermeye gerek yok demene rağmen yinede havadurumunu vermeye devam ediyorsun.Halbuki hava bundan sonra yağarsa verecektin...!!!
Bu yazımı seni kontrol ettiğim için değilde senin yazdıklarını okuduğumu bilmen için yazıyorum...!!!Seni öpüyorum..)
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 15, 2008 8:37 am

Gölcükten Herkese Hayırlı Günler;
Bu sayfada yazanlardan yok olan olursa hemen de aranıyor.Ama bulunamıyanlar olunca insan çaresiz kalıyor..İşte bunlardan biri de Fatma Özbilgi...En son 3 Nisanda sitede görünmüş..O günden beri yok..İnşallah önemli bir durum yoktur...

Onun dışındaki dostlar da bazen yok oluyor ama neticede yazıyorlar...Bilmem acaba başka yok olan var mı ? Sayfaları incelesen mutlaka yazanlardan görünmeyenler var ama bu sayfanın daimileri var ki onlar şükür her gün yazıyorlar... İnşallah daim burada buluşmaya devam ederiz...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 15, 2008 9:57 am

Gölcükten Herkese Selamlar:
Bugünde Gölcükte sıcak bir hava var ama güneş net değil yanı sisli bir hava sanırım yurdun her tarafında aynı hava mevcut,Mahmut kardeşim o bir espri idi seni bilirim ne olursa olsun benim gibi yazmadan duramazsın.
Fatmaya gelince,başka hiçbir şeyi aklımın ucundan geçirmiyorum şöyle biraz özletmek istemiş diyorum heran pıyasaya çıkacak diye düşünüyörüm.
Bundan yola çıkarak tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum,hep ama hep sevindirici haberlerinizi beklediğimi unutmayın.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Nis 15, 2008 11:08 am

Evet Sevgili Şur Ahalisi

İskenderuna yaz geldi bundan sonra yanmaya devam Allah yardımcımız olsun

tüm hemşerilerime selam sevgi ve saygılar gönderiyorum,umarım hepinizin saglıgı yerindedir.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Nis 15, 2008 7:26 pm

Herkese iyi akşamlar,
Memlekete de yaz geldi ama bir türlü yağmur gelmedi.
Hava zehir üretiyor bizler zehir soluyoruz.Hastalıklar artmaya başladı bakalım bunun sonu ne olur.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 15, 2008 8:33 pm

İyi geceler. Aydınlı ne oluyur. Burda bugün sıcaklık 34 derece idi. Biz havalardan ağlamayiruk ta siz ağlayisunuz.Şükredun ki memlekete yağmur yağma ihtimali var. Kırıkhan a normal şartlarda altı ay daha yağmaz ve biz de sıcaktan yanaruk. Allah herkese kolayluk versun. Herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 16, 2008 6:03 am

Günaydin Rize Çamlıhemşinden bulutlu fakat sıcak bir havadan tüm köylülerime selam ve saygılarımı sunarım.
Muhammat Şahin abımi geçmek için acele ediyorum,
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Nis 16, 2008 6:17 am

Günaydin
Benim sıcak kanlı hemşerilerim HATAY Erzin de bulutlu sıcak bir havadan tüm köylülerime selam ve saygılarımı sunarım.
Muhammat Şahin abımi ne yaptın yaptın bu gün geçmeyi başardın ha Mahmut kardeş bilirsen her şeyin rekabeti iyi olur.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Çrş Nis 16, 2008 8:16 am

GÜNÜNÜZ AYDIN NEŞENİZ BOL SIHATINIZ MÜKEMMEL KAZANCINIZ BOL

OLSUN SEVGİLİ HEMŞERİLERİM.

ÇOK ŞÜKÜR MEVLAMA Kİ BU GÜNDE SAG VE SIHATLI OLARAK SEVGİLİ HEMŞERİLERİMLE YAZIŞMA FIRSATIM OLDU.HAVALAR BOGUCU BİR SICAKLIK ALDI,BUNDAN SONRASI BURALARDA YANACAGIZ GİBİ,ALLAH KOLAYLIK VERSİN,NEYSE BU DÜNYADA YANMAYA RAZIYIM ALLAH ÖBÜR TARAFTA HİÇ BİR MÜSLÜMANI YAKMASIN ( AMİN ).

İRFAN BET SİZDEN BU GÜN SES ÇIKMADI SIHATINIZ YERİNDEDİR UMARIM,MUZAFFER HOCAM SEN NASILSIN,BU YÖNETİCİMİZ FATMA HANIM KAYIPLARDA UMARIM SAGLIK YÖNÜNDEN BİR SIKINTISI YOKTUR.HOCAN HABER ALIRSAN BİZLERİDE HABERDAR ET.

HEPİNİZİ ALLAH'A EMANET EDİYOR İSKENDERUNDAN SEVGİ VE SELAMLAR YOLLUYORUM.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 16, 2008 8:26 am

Gölcükten Herkese Hayırlı Günler,
Herkese sağlık ve afiyette olduğumu bildirir selam ve sevgilerimi sunarım !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 16, 2008 9:41 am

Herkese Gölcükten Selamlar:
Bugün,Mahmut,İsmail,Osman ve Ağabeyim şu ana kadar sağlik haberlerini verdi şimdi bende veriyorum ki Allaha şükür bende iyiyim,diğer tüm hemşerileriminde iyi olmasını en azından birinci ağızdan duymak insana çok zevk verir ama bundan bizi mahrum etiyorlar canları sağ olsun,onlarada iyi olmaları yönünde duacıyız,Osmancığım ben genelde aynı saatlerde yazıyorum sizler çalışanlar olarak daha önce yazma şansınız var işyerine giter gitmez yazabiliyorsunuz biz tembelliğe alıştık,Gölcükte güneşli,güzel,sıcak bir hava var,bir hatırlatma Fatmadan hala ses yok,Muhammette hala yok,herkese sağlik,sıhhat,iyi bir Çarşamba günü diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Çrş Nis 16, 2008 9:48 am

Elazığ dan selamlar ..Sisli puslu sıcak bir hava mevcut burda . Her an yağmur yağabilir rüzgar esebilir, Yerler çamur olabilir.Dolu yağabilir, kar yağabilir. Abarttım galiba....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Nis 16, 2008 1:34 pm

OLAAAAA GELDUUUUUM.
HABU KAYBANA SİTEYE ANCAK ŞİMDİ GİREBİLDUM. BU ANA KADAR NERDE İSE DELİ OLDUM. SABAH SAAT 07.30 DAN BERİ OĞRAŞUYİRUM. ÇALMADUĞUM KABİ KALMADİ. MUZAFFER İ ARADUM O SİTEYE GİREYU EVİ BENUM ÇOCUĞİ ARADUM O GİREYU, BEN GİREMEYİRUM. ÖĞLE ÜZERİ BRAKTUM. BİRAZ İŞLERM VAR İDİ ŞİMDİ TEKNİK YARDIM İSTEDUM. ALDUĞUM BİLGİ SONUCİ MODEM DEDUKLERİ KAYBANAYI KAPATTUM SORA AÇTUM VE AHA HABURDAYUM. YOKSA SABAHLEYİN BENİ KİMSE GEÇEMEZDİ.
HER NEYSE ŞÜKÜRLER OLSUN BERABERU. HAVA DURUMU YOK. YANE RAPORA GEREK YOK. KAMİL HER HALDE ANLADİ. BU SİTEYE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAMLAR. HEPSİNİ MUHABBETLE KUCAKLAYİRUM
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Nis 16, 2008 1:47 pm

HERKESE GÜNAYDIN DİYCEKTİM BEN ASLINDA SABAH ERKENDEN AMA CANIM İSTEMEDİ

ŞİMDİ TÜNAYDIN DİYORUM
AKŞAM OLSADA EVLERİMİZE GİTSEK DİYORUM
EVİNDE OTURANLARA DA NE MUTLU SİZE DİYORUM
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri