HAKAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

HAKAN DURGUN

Mesajgönderen Hakan Durgun » Cum Ara 30, 2005 6:30 pm

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce adıma açılan sayfada kışkırtıcı bir jargonlatanıtılmam,her ne kadar provakasyonlara dirençli olsam da siteye üye olmamı zorunluluk haline getirdi.
Sevgili ağabeyimin derin obstetrik bilgisini sergilediği kendisi ve benim için yazdığı tanıtımlardaki ısrarcı vurgulamaları,ikimiz dışındaki tüm Şur luların aslında leylekler tarafından getirildiğine dair ciddi inanışından kaynaklanmaktadır.
Evet,ben hakan durgun.1970 Fosiya doğumluyum.Rüstem-Fatma Durgun un en küçük çocuklarıyım.Bu kadar kalabalık bir sitede tanıyamayanlar için bir kaç referans daha vereyim:Necdet Durgun un kardeşi,anne tarafından Altuncu ların torunuyum(Künyemdeki son bölüm Bülent e malzeme olsun diye eklenmiştir).Ayrıca yaklaşık 15 yıl önce,yayla çayırındaki meşhur kavgada,Kuşmer in Beş Atlısı ndan,yanağı kıtlanmış(özellikle kıtlanmak diyorum çünkü ısırılmak o günkü hadiseyi ifade etmek için biraz masum kalıyor) olanıyım.
İlk ve ortaokulu Çaykara,lise yi Trabzon,üniversiteyi Ankara da okudum.Halen Ankara da doktor olarak çalışmaktayım.
Her ne kadar köyden uzak olasam da hala epey köylü sayılırım.a
Aslen ailemiz(cevdet hariç) singapur lu olup yüksek debili akarsulara tapınırız.
Doğru söylemiş pek çok dostum;teknoloji özürlüsüyümdür aynı zamanda,hazzetmem pek makinelerden.Ama bu kadar yazabilmeye tahammül edebildim işte.Pek çok arkadaşa selamlarımı iletmek iletmek en azından bu günkü performansımla olanak dışı.Siteye,köye,arkadaşlara ve hayata dair söylenecek pek çok şeyi daha sonraya bırakarak selamlarımı iletiyorum.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Cum Ara 30, 2005 7:16 pm

Ola ne haber hakan demek baskilara daha fazla dayanamadunda geldun ha.Hacere selam.irmagin gözlerinden öperim.artik arasira burdan yazisiriz.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Ara 30, 2005 9:32 pm

E şimdi birdahami hoş geldin diyeceğiz. Aklun kestide bulabildun siteyi. Birde anlamaduğum yaylada yeduğumuz dayağı Mehmet için mi yemiştuk. Son görüşmemiz Yaylada oldu.Sen,ben,Sinan AKAÇ....Soğanlı dağında yemek yemiştik.Sana evden zar zor izin almıştık.Evden gene böyle zar zor mu izin alıyorsun?Neyse kızma şaka yaptım senin ne kadar kazak olduğunu tahmin ediyorum.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Cmt Ara 31, 2005 10:57 am

Köyünün sitesine hoş geldin sefalar getirdin.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: sahtesida varmi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Ara 31, 2005 11:42 am

hakan abi hoşgeldin sitemize
katılımının daim olması en büyük arzumuz çalışmalarında başarılar kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Doğan Ayan » Cmt Ara 31, 2005 1:01 pm

bobamun oraya gelduk sana cok selam edeyu. kısma gozleruni kısma..
Kullanıcı avatarı
Doğan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cmt Ara 31, 2005 11:09 pm

Hakan bey sitene köyüne hoş geldin. Katılımının sürekliliğini dilerim. Sağlık ve mutluluklar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzr Oca 01, 2006 10:07 am

Ola Hakan, özüne kurban olayım ya gel. Bişe çok acele edeyusun. Ne iş yaparsun. Acilde misun? Fısatın oldukça görüşmek umuduyla sevgi ve selamlarımla
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Sever » Pzr Oca 01, 2006 12:07 pm

hakan kardesim:
teknoloji özürlü olman sana özgü bisey degil e biraz kalitsal gibi.ama zorla da olsa sitemize hosgeldin.yazini da begendim.bu gelecek için iyi bi referans.eger dökülecek lahana yemegini varsa ankaraya ugradigimiz zaman size de gelecegim.belki beni hatilamayabilirsin,ben necdet durgunun en teknolojik arkdasi ve sitedeki ömerseverin babasi hasanseverim.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzr Oca 01, 2006 2:58 pm

Sevgili Hakan
Istemeye istemeye binbir tesvikle uye oldugun siteye sana tesviksiz ve isteyerek hosgeldin diyorum.
Yillar once seni en son gordugum de kucuk cay ocaginda birilerine vaaz verir haldeydiydin.
Dun gibi o enstantane gozumun onunde.
O zaman bu Hakan ne idealist biri olmus diye kendi kendime soylemistim.
Yine o zaman sunu dusunmustum:Idealist olmak guzel de bu insanlar niye baska seylerin idealistligini yapar anlamiyorum.
Anlayamadigim bir sey yine var bu tanitim yazinda:Niye uzun boylu cam agaclarina inanmiyorsunuz da yuksek debili akarsulara inaniyorsunuz.Ne de olsa akarsuyun debisi kisin azaliyor.Ama agaclar oylemi surekli buyuyorlar.
Anlasilan dostum sende anlayamadigim seyler galiba her zaman olacak.
Cunku anlatmiyorsun ki.
Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Pzr Oca 01, 2006 4:53 pm

Hakancım, insanlara karşı özensiz davranmayı sevmem. Ama aileme , yakınlarıma, samimi olduğum arkadaşlarıma karşı daha rahat olmamdan dolayı bazen böyle bir his uyandırıyorum. Ama onlara karşı böyle davranmam aksine onları kendime her zaman daha yakın hissetmemden dolayıdır…
Selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

cevap

Mesajgönderen aysel durgun » Sal Oca 03, 2006 4:50 pm

CANIM HAKAN'IM;
SENİN NE ZAMAN GELDİĞİNİ ANLAYAMADIM Kİ. BU SİTEDE KİMİN NERDE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM HALA. HER YERDEN BİŞEYLER ÇIKIYO. MUHTEMELEN YANLIŞ KULLANDIĞIMIZ İÇİNDİR.
SANA TABİİ Kİ HOŞGELDİN DİYORUM. kAYHAN GENEL TAHRİK UNSURUDUR BİLİYORUZ. AMA İYİ YAPMIŞ BU SEFER.
BURADA İYİ ŞEYLER OLACAK GİBİ.

KIZLARINI ÖPÜYORUM. HACER'E SELAMLAR.

AYSEL
aysel durgun

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Oca 04, 2006 1:01 pm

Ekreba bari söylemi değişelim. Samimi olsun. Diplomasiden vaz geçtik. Senin isimlerden birini ancak iptal edebiliriz. Taşıma şansımız yok. O nedenle senin uygun göreceğin birini silelim. Selamlar

Doğrusu sana cevap yazdıktan sonra tekrar okudum ama emin olmak için bir daha sorayım dedim. Nihayetinde oraya da mesaj bırakanlar oldu. Bir ayrıntı senun anan yukarıdan, benum anam aşağadan. Derlyerya "Dinume küfreden bari musliman olsa" Muhabbetle kal. Hakan Durgun başlığını uçuruyorum.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Prş Oca 05, 2006 11:08 am

Doktorların hası Hakanların özü hoşgeldin. Yenge hanıma ve çocuklara selamlar. Bu arada sizin dinde bayram varsa bayramınıda kutlarım :lol:
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tanisma

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Prş Oca 05, 2006 9:43 pm

Hakancigim merhaba,
Köyün gercekten sizsiz tadi yok bunu ayrica belirteyim.Hic sorma zamansiz gitmeme gelirse gaza geldum deyeyim.Anne ve babamin hatirina gittim.Ama simdi burdan sözleselim de yaza bütün herkes beraber köye gidelim.Ayri kaldumuz günlerin acisini cikaralim.Bu arada külfete biri daha eklendi gözümüz aydin.Bendene bütün külfete selamlar.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir