gönderen Hakan Durgun » Cum Ara 30, 2005 6:30 pm
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce adıma açılan sayfada kışkırtıcı bir jargonlatanıtılmam,her ne kadar provakasyonlara dirençli olsam da siteye üye olmamı zorunluluk haline getirdi.
Sevgili ağabeyimin derin obstetrik bilgisini sergilediği kendisi ve benim için yazdığı tanıtımlardaki ısrarcı vurgulamaları,ikimiz dışındaki tüm Şur luların aslında leylekler tarafından getirildiğine dair ciddi inanışından kaynaklanmaktadır.
Evet,ben hakan durgun.1970 Fosiya doğumluyum.Rüstem-Fatma Durgun un en küçük çocuklarıyım.Bu kadar kalabalık bir sitede tanıyamayanlar için bir kaç referans daha vereyim:Necdet Durgun un kardeşi,anne tarafından Altuncu ların torunuyum(Künyemdeki son bölüm Bülent e malzeme olsun diye eklenmiştir).Ayrıca yaklaşık 15 yıl önce,yayla çayırındaki meşhur kavgada,Kuşmer in Beş Atlısı ndan,yanağı kıtlanmış(özellikle kıtlanmak diyorum çünkü ısırılmak o günkü hadiseyi ifade etmek için biraz masum kalıyor) olanıyım.
İlk ve ortaokulu Çaykara,lise yi Trabzon,üniversiteyi Ankara da okudum.Halen Ankara da doktor olarak çalışmaktayım.
Her ne kadar köyden uzak olasam da hala epey köylü sayılırım.a
Aslen ailemiz(cevdet hariç) singapur lu olup yüksek debili akarsulara tapınırız.
Doğru söylemiş pek çok dostum;teknoloji özürlüsüyümdür aynı zamanda,hazzetmem pek makinelerden.Ama bu kadar yazabilmeye tahammül edebildim işte.Pek çok arkadaşa selamlarımı iletmek iletmek en azından bu günkü performansımla olanak dışı.Siteye,köye,arkadaşlara ve hayata dair söylenecek pek çok şeyi daha sonraya bırakarak selamlarımı iletiyorum.