İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 10, 2008 10:18 pm

Merhaba Çavuş,
Sitedeki faal durumun herkesten çok beni memnun ediyor..İnaniyorum ki eliniz tuttuğu sürece sitede sağ kolum olmaya devam edeceksiniz...Böyle devam edersek inşallah diğer dostları da siteye bağımlı hale getieceğiz...

Bu hafta istersen maça gitme..Benden söylemesi...Sebebini sana daha sonra yazmaya çalışacağım..Ama bu konuda kimseyi dinlemeyeceğini de biliyorum.. Haydi hayırlısı...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 7:24 pm

İrfanciğim...!!!
Baş sağlığı dileklerin için çok teşekkür ediyorum...!!ALLAH razı olsun.
Akrabalık bağlarını kimse tam bilemez....!!!Bende bazan öyle çokzor durumlar yaşıyorum...!Hele bizimgibi köylerden uzakta olan kimseler bunu hiç bilemez...!!!
GÜNLÜK TANIŞMA -KAYNAŞMA sayfasında Kırıkhandaki izlenimlerimle ilgili yazdıklarım inanki çok az ve yetersiz...!!Çok duygu dolu anlar yaşadım ve gözlerimin çok dolduğu anlar oldu....!!!Bu son zamanlarda çok hassalaştım...!!!Busulu gözlülüğümden dolayı zor anlar yaşayurum...!
Seni ALLAHA emanet ediyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Nis 12, 2008 10:55 am

İrfan bey bir yazdın ondan sonra koptuk yine,aslında sorun bende zira iş yerindeki pc zaman zaman sorun çıkartıyor mesaj atmama izin vermiyor.bu yüzden ara sıra kayıp oluyorum ama fırsat buldukcada takip ediyorum sizleri.selam ve dua ile görüşmek üzere esen kalın
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Nis 13, 2008 1:04 pm

İrfanciğim....!!!
Günlük TANIŞMA-KAYNAŞMA Sayfasında herzaman yazılarını vede önemli günlerde ve kara günlerde enbaşta dilek ve temenni yazılarını yazan ilk kişi olarak seni kıpta ile takip ediyorum...!!!Gerçekten çok güzel bir haslet...Kutluyorum seni....!!!
Sana sağlık ,sıhhat ve mutlu günler diliyorum....!!!!
ALLAHA emanet olasın....!!!!!
ALLAH güzel günlerde görüşmemizi nasıp eder İNŞALLAH......!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMUNALEYKUM

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Nis 13, 2008 6:54 pm

selamunaleykum irfan amcam okul bitti.su an da balıkesir edremit'te edremit jeotermal a.ş ekip sefiyim.dualar müsterektir.benimde dualarım sizinle.formumuzda daha cok seyler olacak bizim cocuklarımız sizleri tanıyacak.insallah hersey gönlünüzce olur allaha emanet olun..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Nis 14, 2008 11:12 am

selamün aleyküm irfan amca;
inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir.Sizin beni şahsen tanımamanıza rağmen ben askerde iken aileme benim için mesaj atmanız ve ardında bana mesajlar atmanız kaynaşmak için ilk adımlar olmuştu. ama ben bunu (bir kusur olarak söylüyorum) devam ettiremedim inşallah bundan sonra böyle olmayacak allaha emanet olun ellerinizden öperim...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Nis 14, 2008 11:31 am

Evet Sevgili İrfan Bey,
dediginiz gibi katılım noktasında zayıf olanlar veya kaybolmuş dostları buraya çekmeliyiz ki sitemiz daha hoş bir hal alsın.Ben kendi adıma pek bir şey yapabildigimi söyleyemiyorum,ama sizi içten içe taktir ediyor ve çalışmalarınızda başarılı olacagınızı ümit ediyorum.

selam ve dua ile Allah'a emanet olunuz.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Nis 14, 2008 12:47 pm

S.A İRFAN AMCA . SİTEDE DOLAŞMAYA ÇIKTIM SENI GORDUM SELAM VEREYIM DEDIM. NASILSIN İİ SİN İNŞ. HAZIR FIRSATINI BULMUŞKEN BI HAL HATIR SORAYIM.GÖRÜŞMEK UZRE AEO...ELLERİNİZDEN ÖPÜORUM.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 14, 2008 2:56 pm

Muzaffer abı ya yazdığım yazıyı sizede yazıyorum.
Hafta sonu köye hem bellime ekin dikme işi (sisboru yapıyoruz) için gideceğim. sisboro derken belki unutmuşsundur. hem belleme hemde kazma birlikte
Bilirsiniz elimden geleni ben sizler için esirgemem. Fotoğraflar çekip siteye vereceğim. Hadi ya gitmek bir sorun fırsatını bululuyorsun gideceksin hava yok Ortalık hep duman gitsen güzel resim çekemezsin. Bu tip sıkındılar var doğrusu bu arabam olsa hiç sorun değil havanın iyi olduğu zaman gider bir iki saatte çeker dönersin. Eskiden bobayros zurdukli ve hadi arabaları feğmenostan geçerdi. Şimdi yok Hadidan Kamaliya iniyor Ataköy yoluna bobayros ile zurduklu raşi dan ayan baslardan iniyorlar sarmaca abı yollar değişti. Özel araba şart araba oldu zaruri ihtiyaç. İşlerden fırsat bulduğumda havanın iyisinde bir araba bulsam gitsem yaya dönerim.
Hayırlısı umutsuz durum fakat umudunu kesme rastladığım köylülerinde resmini çekerim. Gecende mart başında öyle yaptım. yine yaparım kişilerin resmini çekerken yanlarında bayanlar oluyor. O biraz sorun oluyor.
Abi köy dönüşü mayısın İlk haftası İstanbul’a gideceğim. İnşallah sizde gelir görüşürüz. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Pzt Nis 14, 2008 5:59 pm

Selamlar irfan bey öncelikle sayfama yazdığınız yazı için teşekkür ederim gelelim yazma işine köyde bayağı kalabalık bir sülaleyiz lakin ben istanbulda doğup büyüdüğüm için köyden çoğu tanımaya bilirler tanıyanlarda yazmaya bilirler lakin kimseyi yargılayamayız yazanda sağolsun yazmayanda bu konuyu son paragafta yazmıştım bin üye var yazan otuz kişi böyle olmaması lazım insanlar kaynaşması lazım kimseyi küçük görmemek lazım kırgın dargın olmaması lazım neticede aynı köylüyüz veya akrabayız kimse kimsenin karnını doyurmuyor saygı sevgi herkese mahsus değil büyüklük atalıktır büyüklük endamdır büyüklük efendiliktir büyüklük para değildir büyüklük giyim kuşam değildir ama nafile insanları anlayamadım neyi paylaşamıyorlar birde bizim koskor sülalesinin en aksi adamı benim onun için yazmaya bilirler benim için adam adam olsun isterse vanlı olsun düzelir inşallah sizinle tanıştığıma memnun oldum görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Nis 14, 2008 9:11 pm

..SELAMLAR ..
..İRFAN ABİ..ASLINDA HAKLISINIZ..PEK FAZLA BAKMİYORUM..
..BİRAZ İŞLERİM VAR..
...
..PEK FIRSAT OLMİYOR DESEM DAHA UYGUN OLUR..
YOKSA SİZİN GİBİ GÜZEL İNSANLARLA MUHABBET KEYİF VERİCİDİR...
...MAYIS AYINDAN SONRA UMARIN DAHA SIKLIKLA GÖRÜŞÜRÜZ...
...SAYGI VE MUHABBETLERİMLE..KALIN...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Sal Nis 15, 2008 4:57 pm

İrfan amcacığım merhabalar sayfamı ziyaret edip yazdığınız güzel yazınız için çok teşekkür erim size.Bizler çok iyiyiz siz nasılsınız.Allah'a emenet olun görüşmek dileğiyle.Kendinize iyi bakın.
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Çrş Nis 16, 2008 8:56 am

İrfan abi merhaba.

Siteye yazı yazamasamda hergün neler var diye bir göz atıyorum. Bundan sonra daha aktif olmaya gayret edeceğim.

Saygılarımla...
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamunaleyküm ...

Mesajgönderen Müzeyyen Arslan » Çrş Nis 16, 2008 1:22 pm

buralardayım benn...
biraz uzak kaldım evet hatırlamanız inanılmaz mutlu etti Allah razı olsun...
bundan sonra sık görüşmek dileği ile inş..
selamlar olsun...
Kullanıcı avatarı
Müzeyyen Arslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Selcuk » Çrş Nis 16, 2008 4:28 pm

Merhaba İrfan amca...
Aslında siteye hemen hemen haftanın 4-5 günü uğruyorum,yeni eklenen konuları okuyorum ama mesaj yazmadığım için uzun zamandır girmediğim düşünülüyor.Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.Hayırlı günler...
Fatma Selcuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir