GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Nis 13, 2008 3:23 pm

Selamun aleyküm.

Herkese selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu gün gerçekten katılım az.Hepimiz bu görüşte birleşiyoruz.Fakat şu gerçeği göz ardı etmeyelim. Tatil günleri her neyse bir nebze makul görülebilir, sanki diğer günler katılım çok mu iyi.

Bana göre katılım fazla olsun, buna mukabil kimseyi uzun yazmaya zorlamayalım.Sadece bir selam verilse dahi yeter. O zaman da laf lafı açar ve katılımın şahıs bazında daha fazla olması sağlandığı gibi mesaj sayısı nın da artacağı kanaatini taşımaktayım.
Katılalım, isteyen sadece bir selamla isteyen makale veya hikayeyle.

Birbirinin halını hatırını soralım, uyaralım, alkışlayalım, gerekirse kınayalım ama ne olursunuz kesin kes ayırıcı ve kırıcı olmayalım.

Ha Kırıkhan dan hava durumunu unuttum. Dostlarım bundan sonra Ekim ayına kadar benden hava durumu beklemeyin. Çünkü o zamana kadar hava açık ve sıcak geçecek. Arada bir Cenabu Allah takdir eder de yağmur yağarsa sadece o vakit bu durumu rapor ederim. Sizin anlayacağınız buraya altı ay daha zor yağmur yağar. Takdir yaratanın,buranın özelliği de yazın pek yağmur yağmamasıdır.

Herkese selam ve muhabbetlerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 14, 2008 5:47 am

Güneyden herkese selamlar.
Bugün de hava güzel, bu anda gökyüzünde hafif sis vari bulut var. Bu da gün içerisinde sıcak olacağının işaretidir. Bu anda Kırıkhan da Karadenizde Haziran ayında olan sıcaklar hüküm sürmektedir.

Kırıkhan dan tüm Şur lilara, yüreği memleket hasreti ile yananlara selam ve sevgilerimi iletiyorum

Herkesi Allah a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Nis 14, 2008 6:17 am

Yine Bir hafta başı Pazartesi günü Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışan ve Çalışmayanlarada yani herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Pzt Nis 14, 2008 7:56 am

İstanbuldan güneşli bir günde herkese sağlıklı, huzurlu, hayırlı çalışmalar ve bol kazançlı günler dileğiyle.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 8:30 am

Herkese Kocaeli Gölcükten Hayırlı Günler,
Her ne kadar bu sayfaya yazanlar aynı kişiler oluyorsa da yine de yazan dostlardan sıcak haber almamız çok güzel oluyor....Değil mi ?

Aslında bu sayfanın önemi kavranabilse çok daha güzel olacak ama ? Neyse ! Bunada şükür,,,,Buraya yazanın zaten sıhhat ve afiyette olduğu anlaşılıyor,, Allah herkese sağlık ve afiyet versin...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 9:33 am

Herkese Gölcükten Selamlar:
Yine yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz ne cabuk günler geciyor ömür tükeniyor,ben yeni haftaya girerken calışanlara Allah kolaylık versin dileklerimi yolluyorum,calışan ve calışmayanlarada sağlik,sıhhat ve afiyet diliyorum,bugün gölcükte yine sıcak bir hava var ama güneş net değil sisli bir hava var,herkesin sağlik haberlerini bekliyorum,lütfetip sağlik durumunu verenlere teşekkürler vereceklerede şükranlarımı sunuyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Nis 14, 2008 9:36 am

Herkese ORDU'dan iyi günler....!!!
İyi hafta başları diliyorum...!!!
Tüm dostlara ve hemşerilerime sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum
ALLAHA emanet olun....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Nis 14, 2008 10:27 am

Elazığ dan herkese selamlar....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Nis 14, 2008 11:27 am

Evet sevgili şur ahalisi
Kırıkhandan sevgili agabim muhammet Şahin'in de dediği gibi katılım hafta sonlarıda hafta içide az,artımak için herkes dilediği şekilde keşke yazsa ama yazılmıyor ne yazıkki,

Günlük sohbetlere sayın İhsan Şahin agabimiz pek ugramıyor nedenini süt kardeşi sorsun?

Muzaffer hocam da ufacık şeylerden mutlu olma adına kendisine pay çıkartıyor helal olsun keşke onun gibi olabilsek

Adna hocamında babası ameliyat olmuş onada acil şifalar diliyorum

Erzin senatörü İsmail beyede saglik sıhat ve afiyet temenni ediyorum

Kısacası tüm şurlulara esenlik mutluluk ve sıhat diliyorum.hepini Allaha emanet olun.

selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 12:59 pm

Evet insan merak içinde kalıyor devamlı yazıp arkasından uzun bir zaman yazmaması umarım önemli bir durum yok Fatmanın durumu hakkında bilgisi olan yazarsa memnun kalırım.Mahmut Kardeşim sabahleyin ben yazarken onun mesenesi açıktı aradan 4 saate yakın bir zaman oldu sitede yazısını göremedim bir zamanlar ikimiz yarışıyortuk çok cabuk pes etmişe benziyor,tabii bu espri ona selamlarımı yolluyorum,hep buralarda görmek istiyorum onu,tekrar herkese hayırlı günler.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 14, 2008 2:22 pm

İyi günler genelde pazartesi günleri geç yazarım bu gün bayağı geç oldu. Sabah saat 07,20 de Trabzonda evden çıktım. saat 10,30 Çamlıhemşine geldim. Bu genelde her hafta böyledir. yol 140 km fakat 12 ilçe 1 il geçiyorum iki dolmuş ile geliyorum. Hafta başı olurca dairede işler vardı onlar ile uğraşırken burada yazamadım.
İrfan Altuncu abım bu sayfaya yazarken msn mi açık görmüş evdeki bilgisarı çoçuklar açınça otomatikman açılmıştır. Yoksa ben bu gün msn ile uğraşmadım.

Beyler Komşular bu fatma ne oldu hiç bu kadar bu siteden ayrılmazdı. Son zamanlarda biraz rahatsızlığı vardı fakat yine siteye giriyordu.
Allah hayırlısını nasıp etsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzt Nis 14, 2008 3:45 pm

İstanbuldan selamlar.Herkese iyi bir hafta diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzt Nis 14, 2008 7:56 pm

Of'dan selamlar,herkese iyi akşamlar diliyorum.
Fatma ÖZBİLGİ'Yİ kaybettik bulan varsa,yerini bien,ne olduğunu bilen varsa bildirsin.
Dilerim yaramaz bişe yoktur.Hastalık falan olmasın da buluruz onu herhalde.l
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 15, 2008 5:46 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Hava biraz bulutlu ve bulanık. Buralarda herhanki bir yaramazlık şükürler olsun ki yok. Görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Nis 15, 2008 6:21 am

Günaydın Rize Çamlıhemşinde aynı Kırıkan gibi açık fakat buslu (bulanık) bir sabah saatlerinde hava vardır. Tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım.

Yönetici Fatma hanımı bilse bilse yine yönetici Mehmet Aydinli bilir sanıyordum onunda haberi yokmuş. Hayırlısı İnşallah sağlıklı sihatli aramıza katılır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir