MUHAMMET SELCUK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

küçük ve orta ölcekli işletmelerin ihracat sorunları:))

Mesajgönderen Ömür Pehlivanoğlu » Cum Ara 01, 2006 1:27 pm

maaazo pisiklet sendemidu ole desena sait ajans senun hakkunda asıllı asılsız dedikodular cıkarmaya devam ediyor haberin olsun her hafta kesintisiz sait ajans imzalı mesajlar geliyo :)))) görüsürüz kardesim öptüm
Kullanıcı avatarı
Ömür Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Uysal » Çrş Ara 13, 2006 8:28 pm

vaaaaaaaayyyyyyyy kardeşim hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor... şekil insan resim manyak çıkmış ha :) kendine dikkat et dostum allaha emanet ol görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Yazar » Çrş Ara 13, 2006 10:07 pm

vayyyyyy mırzolojıııııı kardesım nasılsın nasıl gıdeyur hayat umarım bı sorun yoktur neyse aramıza hosgeldın omerınndedıgı gıbı resım cok kıskırtıcı kardesım kendıne dıkkat et byeeeeeeeee
Kullanıcı avatarı
Mehmet Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: MUHAMMET SELCUK ( MirZO)

Mesajgönderen İsmail Ayan » Çrş Oca 23, 2008 5:58 am

mirzonun mahamet yazdı:Selam Şur köyünün güzel insanları .ben muhammet selçuk namı diğer mirzo..mahallede arkadaşlar MİrZo derler bana..sitenin adını duydum uçma geldim buraya..şuan elazığdayım fırat üni.de metal öğretmenliği okuyorum..kırıkhanda oturuyoruz.çaykaralılar pek tanımaz beni.burdan bi tanışma fırsatı olur..görüşmek üzere..(SET bY MirZo)
maho burdada buldum seni nasıl eskisigibi hızlıyım değilmi yılları yaşlatdık bea öpüyorum seni msn.den görüşürüz. halaoğlun ismail ayan :D
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 12, 2008 9:23 pm

Mirzo Muhammet Merhabalar:
Sayfana baktım çok hızlı girmişin ama 2006 yılından sonra bir mesaj var sana bu benimki ikinci mesaj cabuk yorulmuşun,inşallah bu mesaj aktif duruma getirir seni ben daha iyi tanışmak istiyorum seninle bakalım muvaffak olabilirmiyiz,sana sağlikli,sıhhatlı,uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ederim,görüşmek ümitiyle....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir