MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Nis 08, 2008 1:03 pm

eyvallah muzaffer amca,
tüm iyi niyet dileklerine bende katılıyor, her zaman birlikte olmanın arzusu ile yaşadığı belirtmek isterim. saygı ile ellerinden öper esenlikler dilerim. yengeme de baki selamlar..
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Prş Nis 10, 2008 7:44 am

Merhaba Hacı Ağabiy
İnşallah iyisin, biryaramazlık yoktur. size ve ailenize mutluluk dolu yıllar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Prş Nis 10, 2008 8:29 am

teşekkür ederim baba, bizde şuan kutlamalardaydık. herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Prş Nis 10, 2008 4:38 pm

Muzaffer amca;
nasılsınn ? ne var ne yok..umuyorum kii herşeyy gayet yolundadır.uzun zamanadırr giremedimm malum sınavlar başladııı..çook dua edin bizee dualarınızdan bizi mahrum bırakmayınn..Allah razı olsun amcacım sizden..
yengemee ve annenize de çok selam söleyin ellerinizden öpüyorum..
hanii siz diyorsunuz yaa"gençlerle konuşmak bana mutluluk veriyo"diyee inanın bana da siz büyüklerimlee konuşmak çok büyük bir mutluluk veriyooo..ALLAH sizee çok uzun bir ömür versin...ellerinizden öpüyorumm ,,hayırlı günlerrr allah a emanet olunn :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş Nis 10, 2008 9:14 pm

selamü aleyküm abi.nasılsınız,buralara sıcaklar gelmeye başlıyor.yarın kırıkhana gideceğim selamlarını söylerim.selam hocam
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum Nis 11, 2008 12:36 pm

Bu akşam paragafa geç katılacağımı bildirmek istiyorum. Selam ve muhabbetle......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 7:03 pm

Sevgili Muzaffer hocam....!
Başsağlığın için çok teşekkür ederim...!!!
Tabiiki hocam köyümüz çok büyük olduğu için akrabalıkların kimlerle nasıl olduğu bilenemez...!Bunedenle sen tatlı canını sıkma.Ben şahsen senin bu konulardaki hassasiyetini çok iyi bilen biriyim...!Ama herşeyin üstünde bu tür hassasiyetler beni sonderece mutlu ediyor....!!!
Tekrar ALLAH razı olsun diyor,sağlık ve afiyetler diliyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Nis 12, 2008 11:05 am

YİNE BİR GERÇEKLE YİNE GURBETTE
BEKLİYOR DOSTLARI BI GÜZEL İNSAN
AGARMIŞ SAKALI AGLIYOR BAZAN
SİTEDE KİMSEYE GÖRMEZSE BU GÜZEL İNSAN

DOSTLUGUNDAN KİMSE ETMEZKİ ŞÜPHE
AGARAN SAÇLARI HER YER TECRÜBE
AGABİMİZ,BÜYÜGÜMÜZ SEVGİDE BENCE
BİR NUMARADIR BU GÜZEL İNSAN

SENİ ANLATMAYA YETERMİ KALEM
SORAYIM GURBETTE NİCEDİR HALİN
ÖLMEDEN BİR DAHA GÖRSEM CEMALİN
DOSLUGA ABİDEDİR BU GÜZEL İNSAN
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 12, 2008 2:30 pm

Ağabeyim Selamünaleyküm:
Evet dediğin gibi ben senin sağ kolun olmaya çalışacağım inşallah beklendiği kadar yararlı olurum,yılmıyoruz yüzde onbeş,yirmi civarında cevap yazan olmasına rağmen yola devam çıtayı yükseltmek yakın,en azından ben öyle hissetiyorum,duyarlı insanlar illaki sucuklu yumurta yer illaki,illaki dedim ben mesela yanı,maça gitme işi hastalık bakalım ne yaparız son ana kadar karar ne olur bilemem,havalar harika balkon sefasi başlamış herkes balkonlarda,görüşmek üzere Allahaismarladık......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMUNALEYKUM

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Nis 13, 2008 1:42 pm

TEŞŞEKÜR EDERİM SEVGİLİ HOCAM ELLERİNİZDEN ÖPERİM.SAĞLIK VE SİHATİNİZİN İYİ OLDUGUNU DUYMAK BENİ MESUT ETTİ.BURDA TAHSİN ABİYİ GÖRDÜM MÜ SİTEMLERİNİZİ BİLDİRİYORUM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Nis 14, 2008 8:57 am

en güzel selamlar sana olsun muzaffer amca aslında siteye her girişimde sana mesaj atacağımı sölemiştim bir ara da atmıştım ama devamını getiremedim sen yine büyüklüğünü gösterdin mesajınla beni mahçup ettin aslında yanına gelmeyi çok istiyorum ama buraya yeni geldiğimden işe alışma dönemi yerleşme falan derken hep erteliyorum ne yazikki ama inş. yanına geleceğim muzaffer amca allaha emanet ol ellerinden öperim....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt Nis 14, 2008 10:31 am

Merhaba Muzaffer amca
Halinizi hatırınızı sorayım dedim. Takip ettiğim kadarıyla iyisiniz.Umarım sağlık ve huzur size eksikliğini göstermez...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 14, 2008 2:54 pm

Muzaffer abı beni düşünerek bana şiir yazdın! ben senin elini öperim. Merakla bekliyorum. Hafta sonu köye hem bellime ekin dikme işi (sisboru yapıyoruz) için gideceğim. sisboro derken belki unutmuşsundur. hem belleme hemde kazma birlikte
Bilirsiniz elimden geleni ben sizler için esirgemem. Fotoğraflar çekip siteye vereceğim. Hadi ya gitmek bir sorun fırsatını bululuyorsun gideceksin hava yok Ortalık hep duman gitsen güzel resim çekemezsin. Bu tip sıkındılar var doğrusu bu arabam olsa hiç sorun değil havanın iyi olduğu zaman gider bir iki saatte çeker dönersin. Eskiden bobayros zurdukli ve hadi arabaları feğmenostan geçerdi. Şimdi yok Hadidan Kamaliya iniyor Ataköy yoluna bobayros ile zurduklu raşi dan ayan baslardan iniyorlar sarmaca abı yollar değişti. Özel araba şart araba oldu zaruri ihtiyaç. İşlerden fırsat bulduğumda havanın iyisinde bir araba bulsam gitsem yaya dönerim.
Hayırlısı umutsuz durum fakat umudunu kesme rastladığım köylülerinde resmini çekerim. Gecende mart başında öyle yaptım. yine yaparım kişilerin resmini çekerken yanlarında bayanlar oluyor. O biraz sorun oluyor.
Abi köy dönüşü mayısın İlk haftası İstanbul’a gideceğim. İnşallah sizde gelir görüşürüz. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzt Nis 14, 2008 9:28 pm

S.A AMCA.İMKANIM OLSA BUTUN SITEYI TAKİP EDICEM DE ZAMANIM OLMUYO .BUGUN DE BUTUN GUN SITEYI DOLAŞTIM ÇOK GUZEL BAŞLIKLAR VAR. ŞAHINKAYA'DA NE CEVHERLER VARMIŞ...YENI YENI KEŞFETMEYE BAŞLADIM.BU ARADA SİZLERİN ESERLERİ SİTE KÖŞELERİNDE MAHKUM EDILMEDI. YALNIZ DEĞİLLER OKURLARI VAR...GÖRÜŞMEK ÜZRE AEO ELLERINIZDEN ÖPÜORUM.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 16, 2008 12:07 pm

Hocam şiirin için sonsuz teşekkür ederim. İltifatlarına laik olmaya daha fazla çalışacağım. Yazmıştım bu hafta sonu köye gideçektim bellemi işi için fakat müfettiş geliyor. Gidemeyeceğim gibi bir durum hasıl oldu. Normal teftiş zamanı mayıs sonu veya hazıran başı idi bu yıl böyle dez geliyor. Neyse en fazla tüm Adliyenin teftişi bir hafta veya 10 gün sürer. Adalet müfettişleri eskiden Seçim kurullarına bek bakmazdılar. Son yıllarda bakıyorlar. Birde baksım bakmasın dairede beklemek zorundasın. Hayırlısı

O nazık, beni iltifatlandıran şiiriniz için sonsuz teşekkürlerimi bildirir saygılar sunarım, Hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir