M. FATİH KAMA (KÜP)

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ara 28, 2007 11:47 pm

:arrow: Merhaba Fatih,
Bayram geldi geçti,sitede görünmedin...Herhalde artık sanal aleme veda ettin...Halbuki bir zamanlar sitede bayağı faal durumdaydın..

En fazla dedenin lakabına sahip çıktığın için dikkatimi çektin...

Tekrar sitede olmanı canı gönülden istiyorum...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kadir Kama » Çrş Oca 30, 2008 8:28 pm

SLM AKRABAM VE DEĞERLİ ARKADAŞIM. NASILSIN HİÇ GÖRÜŞEMİYORUZ. SANIRIM İŞİNİN YOĞUNLUĞUNDAN. BİZDE YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN HİÇ BİRBİRİMİZİ ARAYIP SORMA İMKANI OLMUYOR. HAYIRLI AKŞAMLAR SAYGILARIMLA.
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kavaz Şahin » Pzt Şub 04, 2008 9:19 pm

esselamun aleykum kupcugum nasısun kardasum nevar ne yok ola hıc gorısemeyuruk nerelerdesun ne halun var ufak kup nasıdu kendunuze eyı bakun allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kadir Kama » Pzr Şub 10, 2008 7:04 pm

slm fatihciğim. nasılsın iyisin inşallah. memleket inşallah görüşürüz. yazın gelirsen haberleşelim. bu yaz inşallah bir haftalığına memleketteyim. cocuğu benim için öp. elife çok slm. Allah emanet olun. saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Mar 21, 2008 6:50 pm

Ola fatih nerelerdesiniz nasılsınız elif nasıl selam söyle hoşça kal.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Mar 24, 2008 2:35 pm

oooooooooo kosmerim nasılsın deyecem sen şimdi ola hiç arayıp sormaysun deyecesun bağa. neyse askerlik iş güç derken arayamadım desem onada inanmassın neyse canım bundan sonra arayı koparmayalım diyeyim elife selam söle uşağıda benim için öp allaha emanet ol.... öptüm :)
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Nis 11, 2008 9:03 am

selam kardeşim mesajına teşekkürler. seni bi kaç sefer telefondan aradım ama ulaşamadım ben düzcedeyim il özel idaresinde. orduya gelmeyi isterim tabi ama biliyosun yeni memur olduğum için izin hakkım yok ama kısmety bellide olmaz. ne yalan söyleyeyim senin yemekleride özledim :D bu arada senin uşakta maşallah yakışıklıymış anlayacağın sana benzemedi :D allah size sağlıklı bir ömür verir inşallah telefonunuda açık tut benim numaramı vereyim sana 0534 440 32 00 ara beni :) elife selamlarımı söle uşağıda yanaklarından ısır benim için.....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum May 09, 2008 6:48 pm

MERHABA ESKİ ARKADAŞLARIM HAKLISIN UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ E HAYAT TELAŞI BİZ BUGÜNÜN GELECEĞİNİN BİLİYORDUK ÖYLE DEĞİLMİ.NE YAKIŞIKLI OĞLUN VAR ÖYLE YANAKLARINDAN ÖPERİM ELİFE ÇOK SELAM SÖYLE ALLAH HAYIRLI GÜNLERDE BEBEĞİNİZİ BÜYÜTMENİZİ NASİP ETSİN KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Sal May 13, 2008 10:13 pm

slm fatih abi nasılsın iyimisin.. umarım iyisindir.. nayadır siteye girmedım senı gördüm bi slm atım dedımm..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen sezginkama_61 » Çrş May 14, 2008 12:11 pm

merhaba fatihcim.....................
sizleri tanımam olmaz mı........bundan sonra görüşmek ümidiyle allah emanet ol .......kendine iyi bak selamlar olsun...............
sezginkama_61

Mesajgönderen Ahmet Kavaz Şahin » Çrş May 14, 2008 9:42 pm

kardesım nevar ne yok nasılsın duyduguma gore samsuna gelıp gıdıyormussun ve bır haberımız olmuyor neyse ısınının yogunlugundandır heralde bende bu ara trabzon tarafına gecmedım ama gecerken ugrayacagım ınsallah neyse kendınıze ıyı bakın ufaklıgı benum ıcın op ıyıdır ınsallah allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Sal May 20, 2008 8:17 am

merhaba kardeş nevarneyok ???
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Haz 22, 2008 9:55 am

MERHABALAR SEVGİLİ YİYENİM FATİH BEY GÖNDERMİŞ OLDUĞUN MESAJİNİ ALTİM COK MEMNUN KALDİM DEŞEKKÜR EDERİM ORTUDA OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ OLTUK SİZLERİ ZİYARET MUTLAKA OLMALİ SENTE SAMSUNDA OLTUĞUMUZU BİLİYORSUN SENDE BİZLERİ UNUTMAMANİ UMARİM GÖREVİNDE BAŞARİLAR DILER GÖZLERİNDEN ÖPERİM GELİNİMİZE VE YİYENİMİZE SAĞLİK Lİ GÜNLER DİLER GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Haz 23, 2008 8:50 am

Selam kardeşim benim memuriyet iyi çok şükür buradaki mesayi arkadaşları çok iyi ve bana çok yardımcı oldukları için fazla da zorluk çekmedim allaha şükür.İnşallah seninde işler yolundadır çocuğun da durumu iyidir... Oralara gelmem şu an zor gibi gözüküyor ama hayat bu insanı nerelere götüreceği belli olmaz inşallah buluşuruz bir yerlerde hemde çok iyi olur... Eski günleride bi anardık valla.... Yengeme selamlarımı söle uşağı da yanaklarından ısır benim için.... allaha emanet ol...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Cum Eyl 05, 2008 12:45 pm

slm fatih abi nasılsın.. öle sayfaya bakıyordum seni gördüm dedim bi slm vereyim dedim... görüşürüz abi selametle...
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir