GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzt Nis 07, 2008 1:42 pm

Tüm Şahinkayalılara selamlarımı gönderiyorum.Şu sıralar çok sık takip edemiyorum siteyi.Malum kpss sınavı yaklaştıkça insan strese giriyor.Çok çalışmam lazım lazım çoook.Herkese iyi haftalar.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 1:44 pm

Gölcükten Herkese Selamlar:
Azda olsa Gölcükte yağmur var,Nisan yağmurları devam ediyor,İsmail sonunda işi cözmüş sanırım artık daha tepki almazsın korkma,Kamil Kardeşim Ankaradan Orduya hoş geldin aynı zamanda siteyede hoş geldin,Mahmut hala sesin çıkmamış,Fatma nerelerdesin,tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir hafta diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 07, 2008 3:29 pm

Merhaba yeni bir haftaya başladık, tüm köylülerime selamlarımı sunarım.
Bu gün köyde cenaze var. Rahmetil Fıkri Yazar amcamıza Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı dilerim.

İrfan Altuncu abımın dediği gibi Kamil Şahin abin Orduya ve site sayfamıza hoş geldiniz. Bu gün ve yarın Trabzondayım Hastanede küçük rahatsızlıkların kontrol işlerim vardır. Allaha şükür iyiyim,kontrolun yanında dış dedavisi yaptırıyorum. Bunlar normal rutin işler Allah başka hastalık cümlemize vermesin

Trabzon merkezde barcalı bulutlu hava vardır.
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 3:55 pm

Merhaba sevgili dostlar,
-Fikri Yazar'a Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum,
-Mahmut Köseoğlu geçmiş olsun,hayırdır ne oldu ?

Diğer dostlara sağlıklı günler diler selam ve segilerimi sunarım !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 07, 2008 3:58 pm

Kırıkhan dan herkese selamlar. Bugün öğleden sonra Hassa ya gittim.Bu anda da eve geldim ve yazan arkadaşları bi baktum ne dediler.
Öncelikle daha önce de söylediğim gibi ölenlere Allah tan rahmet kederli ailelerine ve dostlarına başsağluği dilerim.
Gökhan,Meltem, Elel,Mahmut, İrfan , Kamil,Muzaffer,İsmail ve unutmuş isem geçmiş olsun deyen herkese teşekkür ederim.

Köseoğli geçmiş olsun inşallah merak edilecek bişey yok.Allah tan şifalar dilerim.

Kamil Ankara ya gittun.Bi işaret mi aldun,siyasete mi girecesun. Bizden vize almadan bu işe soyinma derum. O kadar.

İhsan Şahin beyefendi, her halde selamlarım aracılar vasitasiile sana da ulaşur da selamumi alursun. Allah a dua et Cuma akşami elume geçma.Bana hesap vermeden beyuk hesaba gidemesun. Benden helalluk alacasun veya pes edup köşene çekilecesun vesselam.

Herkesi Allah a emanet edeyirum
En son Muhammet Şahin tarafından Pzt Nis 07, 2008 4:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 4:02 pm

Mahmut Kardeşim geçmiş olsun,kendine iyi bak,dediğin gibi inşallah en hafifinden olan hastalıklar olur onlarada Allahtan şifalar dilerim.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 07, 2008 5:03 pm

Yakın ilginizden dolayı çok sağolun Allah sizlerden razi olsun benim durumum iyidir. Gecen yaz fel fıtığından çok rahatsızdım. Hemde iki seçim dönemlerinde, üstüne de kızımı vermiştim o dönem benim için çok zorlandım. Dedevi sonucu Şimdi Allaha şükür iyiyim kontrolum vardı. Bu günlerimize çok şükürler. Tüm dostlarımıza sağlıklı sihattili günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzt Nis 07, 2008 5:28 pm

BALIKESİR EDREMİT'TEN HERKESE SEVGİ SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.BÜTÜN ÖLMÜŞLERİMİZE CENABİ ALLAH'TAN RAHMET DİLERİM.MEKANLARİ CENNET OLSUN.MUHAMMET ABİ GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET ABİ KENDİNE.EDREMİTTE HAVA GÜNEŞLİ.HERKESE SEVGİ VE SAYGILARIMLA..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Nis 07, 2008 10:10 pm

MERHABALAR DOSTLAR
BEN BU SAYFAYA İLK DEFA GİRİYORUM
NASIL VE NEDEN GİRDİĞİMİ DE BİLMİYORUM. ANCAK SÜT KARDEŞİM SAATÇİZADE MUHAMMED EFENDİ NAŞEREF ADEMUN HAKKIMDAKİ ŞALLAK MALLAK LAF BEYANI GÖZÜME İLİŞİNCE DİKKATİME MAZHAR OLDU
EL CEVAP:
BEN MUZAFFER ALTUNCU VE MUHAMMED ŞAHİNİ PARAGAF DEFTERİNDEN SİLDİM. KENDİLERİNE BU ANLAMDA TEK BİR SÖZ BEYANIM OLMAYACAK.
BUNUN DIŞIND DA ZATEN İKİSİ İLE DE BİR SORUNUM YOKTUR VE OLMADI OLMAYACAK TA İKİSİNİ DE ÇOK ÖZLEDİM VE KENDİLERİNİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM.
DEDİĞİM GİBİ PARAGAFLA İLGİLİ ONLAR İLE İLİŞKİYİ KESTİM.
SELAM VE DUA İLE
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 08, 2008 5:50 am

Kırıkhan dan selamlar, bu gün de hava parçalı bulutlu. Herkese muhabbetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Nis 08, 2008 6:23 am

Trabzon Çaykara Şahinkayalı köylülerime ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı günler diliyorum.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Tüm herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Mahmut kardeşimizede ayrıca rahatsızlıklarından dolayı çok geçmiş olsun diyorum
zaten fazla önemli bişe yok diyor iyi olduğunu söyliyor inşaallah daha iyi olur.
Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Nis 08, 2008 8:37 am

Herkese günaydın,hayırlı günler,sağlık ve esenlikler diliyorum...!
Hepinizi ALLAHA ediyorum.....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Nis 08, 2008 8:45 am

Tüm hemşerilere tekraren merhabalar,selamlar ve sevgiler....!!!
Dünkü yazılara bakınca amca oğlu Muhammetin hicivli sataşmasına cevaben tekrarkısa aralıklarla yazma ihtiyaç hissettim...
Amca oğlu senden icazet almadan siyasete giremiyeceğimin bilincinde biri olarak merak etme ...Mutlaka haberdar eder görüşlerinden yararlanırım..Ancak ANKARA'ya gidiş nedenim Orman Müh. Odası seçimiydi....Merkaz delegesi olarak görevimizi ifa aderek geldik...!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 08, 2008 10:41 am

Bütün dostlara Gölcükten selam ve sevgiler sunuyorum....Sıhhat ve afiyette olduğumu da sizlere bildiriyorum...Hayırlı günler diliyorum !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 08, 2008 12:21 pm

Herkese Gölcükten Selamlar:
Bugün mesajlar kısa hele Saatçı böyle kısa pek yazmıyordu niye böyle oldu anlamak zor değil ama İhsan ilk olarak bu sayfaya yazıyorum diyor ona cevap vermemek olurmu ben bu sayfadaki yazılarının devamını diliyorum yanlız paragaf ile burayı karıştırmamak lazım orada zaten kıran kırana mucadeleniz var buranın durumu farklı onu bozmadan devamı iyi olur,Fatma ile Mahmut yazamıyorlar ikisinede sağlik diliyorum diğer yazamayanlarıda yazmaya davet ediyorum,Gölcükte güzel güneşli bir hava var,mis gibi bahar kokuyor maşallah,ben tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir