DEMIR OZASLAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Pzt Şub 05, 2007 9:03 am

abi aman ha ne oldu sana bende desem mustafa abi niye gözükmüyor ALLAH ALLAH abi hemen iyileşte su basket mainida yapalim ha hadi ama ALLAH acil şifalar versin kendine ii bak
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Taner Çelebioğlu » Sal Şub 06, 2007 10:21 am

abi teşekkürler senden böle güzel sözler duymak teşekkür ederim abi diğer işlerde iyi ALLAH a şükür inş. seneye hep beraber oluruz ANKARA da tek dileğimiz bu abi kendie iyi bak hastalanma lazimsin bize ileriyi gösterici olarak
Kullanıcı avatarı
Mustafa Taner Çelebioğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Pzr Mar 25, 2007 10:45 am

abi nasıl gidiyor.ya kusura bakma son 3 mesajına cevap yazamdım.konturum yoktu :D .kontur alır almaz arayacğım seni sesini özledim yahuu.
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Çrş Mar 28, 2007 11:00 am

vatani görev abi.hem sayılı gün çabuk geçer ama seni çok özleyeceğim.olsun nasıl olsa yeniden kavuşacağız.

herşey güzel olacak abi.hemde çok güzel...
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kağan Ayan » Sal Tem 31, 2007 10:09 am

Abilerin Şahı geçmiş olsun en kısa zamanda eskisinden daha iyi hale gelmen dileğiyle...

buluşmak üzere abicim...
Kullanıcı avatarı
Kağan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 2:20 pm

Mustafa Demir Merhabalar:
Başta düşünce platformunda olmak üzere bazı bölümlerde yazılarını görüyorum ama bu bölümde bir yıla yakın bir zaman oldu sana mesaj yazan yok,sayfanı zor buldum üye listesine girerek edinmiş olduğum bilgilerle isminin başındaki Mustafa sayfanın başında yok onu zor yakaladım uzatmayalım nihayet buldum önemli olan o ama sana hiç mesaj yazmadığımı henüz tanışamadığımızı öğrendim inşallah bu vesile ile daha iyi tanışmış oluruz ve bu bölümdede daha aktif görmek arzuluyorum umarım öyle olur,benim sayfamda kendime ait bilgiler geniş yinede tanıyamazsan daha geniş tanışırız inşallah sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir