İSMAİL BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Nis 05, 2008 8:09 am

Sevgili İsmail,
Sana çocukların için geçmiş olsun mesaji sayfana yazmamışım..Kusura bakma.. Benim bu günlerde kafam yerinde değil...Geçmiş olsun...

İlgin için çok teşekkür ederim...Hem şahsıma hem de foruma gösterdiğin ilgi alaka takdire şayandır...Sağol,,Dilerim böyle devam etsin...

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 07, 2008 6:45 am

İsmailcığım teşekkür ederi. Şimdi durumu iyidir. Sağol.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Sal Nis 08, 2008 11:46 am

MERHABA İSMAİL BEY
DOĞRUDUR UZUN ZAMANDIR SİTEYİ ZİYARET EDEMEDİM ÖZÜR DİLERİM
İNŞALLAH İYİSİN SANA MUTLULUK DOLU YILLAR DİLERİM SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Prş Nis 10, 2008 4:02 pm

Merhaba , dayıcığımm nasılsınn ?
uzun zaman oldu görüşmeyelii dimii ....kusurumuza bakmaa sınavlar başladıı dua edin bizeee :) ee siz nasılsınız anneme "bizi unuttu"deddiniz ..yook öle şey olur muu annem bi haftadırr hatice teyzemin yanında hatice teyzemmin bir tane daha bebeği olduu (allah analı babalı büyütsün) annemi onun yanına yolladık bizde öle babamla beraber yaşıyoruzz işte :D :D Yengem nasıl çok selam sölee ellerinzden çokk öpüyorumm en kısa zamnda sizii buraya bekliyoruzz bu aradaa evlatlarınızın sağlık durumu nasıll? inşallah allah şifalarınıı verir...bu arada ahmet amcam ameliyat oldu haberiniz var mıı ??? maşşalah bu aralar hepp hastahanelerdeeyizz :) Allah yardımcımız olsunn Allah a emanet olun kocamn öpüyorumm ....raziyeee :D
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Prş Nis 10, 2008 4:11 pm

dayıcım kusura bakmaa laf lafı açtııııı ............sana cevdet ve cemal dayımın adreslerini yazmayı unuttum :D :D
CEVDET AKAÇ = cevdet166@hotmail.com

CEMAL AKAÇ = cemal-akac@hotmail.com

tekrardan sizii kocaman öpüyorumm ...hayırlı akşamlarr
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Nis 10, 2008 5:01 pm

SELAMUN ALEYKÜM DAYICIM NASILSINIZ... KUSURUMA BAKMA SİTEYE UĞRAMAK PEK NASİP OLMUYO. BURSAYA GIDINCE İNŞ BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ. ANNEMLERDE İYİ ÇOK ŞÜKÜR.AİLECE SAĞLIĞINIZA DUACIYIZ. ANNEM HATICE TEYZEMIN DOĞUMUNA GITMİŞTİ.MAŞALLAH ÇOK TATLI BI KIZI OLDU...DAYICIM YENGEME SELAMLAR ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM.DULARINIZDAN EKSIK ETMEYIN.ALLAHIMA EMANETSINIZ.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Nis 10, 2008 9:33 pm

İsmail abi ne haldasun.görüşemiyoruz.Severum seni billursun.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 7:14 pm

İsmailciğim!!!!!!
Başsağlığı dileklerine sonsuz teşekkürler....!!!ALLAH razı olsun...!!!!
Evet rahmetli halamızın oğlu Ömer KAMA ilim yönünden birderyaydı...!!!Ama bazıları diyalok kurma konusunda gerekli iletişimi kuramayınca soğuk olarak blinirdi amaaaa...Odiyaloğu kurabilen insanlar ondan sonra bu fikirlerinde ısrarcı olmazdı.ALLAH rahmet eylesın...!!!Bu sondan kurtuluş yok....!ALLAH iman kuran selameti versin hepimize....!!!
Buarada cenaze dolayısiyle birçok insan ile görüşme fırsatı buldum...!Bunlardan biriside senin annen ve babandı...!!!Uzun zamandır babn ile görüşememiştım...!Epey hasret giderdık...!ALLAH eksikliklerini vermesin....!!!
Sana ve tüm aile efradına selamlar,Çocullara tekrar geçmiş olsun dilellerimi yolluyorum...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Sal Nis 15, 2008 6:50 am

ayanogullarının medarı iftiharı sevgili enişte,ve kayın
daimi senatörlük sana muzaffer hoca tarafından verildi,benle alakası yok
Fatmaya ve çocuklara selamlar sen sanılsın?kendine iyi bak.Çık gel bir akşam sohbet edelim.kendine iyi bak görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Sal Nis 15, 2008 8:14 pm

hiç utan ma ve arlanma yok mi sende...
ihtiyar deyursun bana ha... ola ihtiyar senun dedendur tama mı.
bak bakalım sen mi daha ök aradun benmi. Hayirsuz.
çocuk nasıl oldu İsmail'im.
cümle alemin gözlerinden öperim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Nis 16, 2008 8:21 am

SELAMUN ALEYKÜM DAYICIM.GÖRÜŞMEYELİ EPEY ZAMAN OLDU.KUSURA BAKMAYIN BIZ PEK UĞRAYAMIYORUZ BÖYLE FIRSAT BULDUYSAK HEMEN HERKESE YAZIYORUZ.HAZIR FIRSATINI BULMUŞKEN YAZAYIM DEDIM. NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞ. Bİ YARAMAZLIK YOKTUR UMARIM.YENGEME SLMLAR ELLERINIZDEN ÖPÜYORUM.EVDEKİLERİNDE SLM VAR. HAYIRLI GUNLER.RABBIME EMNAETSINIZ.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Nis 16, 2008 5:11 pm

S.A DAYICIM ÇOK HAKLISIN BU SITE OLMASAYDI NERDE GÖRÜŞCEKTIK.TANIMADIĞIM BIRÇOK AKRABAM VARMIŞ HEPSIYLE TANIŞMA FIRSATINI BULDUM.ANNEMLER ÇOK İYİ ÇOK SAOL.ANNEM TEYZEMIN YANINDAN GELDI TEYZEM İYİ ÇOK ŞÜKÜR.BEBEK TE İYİ.ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN.BEN ŞİMDİLİK EVDEYİM BİLGİSAYAR BENIM EMRIMDE TABI GIDENE KADAR.GERÇİ BEN BU CUMA GUNU GITCEM AMA FIRSAT BULURSAM SİTEYE BAKARIM RESIMLERIDE ALIRIM.ÖSS YEDE AZ KALDI ALLAH BETÜLÜNDE YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.ÇOK SLEMA SYLE YENGEME BETÜLE ELLERİNİZDEN ÖPÜORUM...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 18, 2008 12:37 pm

İsmail Merhabalar:

Teşekkürler,Allah sizede sevdiklerinizle uzun bir ömür nasıp etsin,inşallah.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Nis 18, 2008 10:03 pm

İSMAİLL DAYICIĞIMMM;
MERHABA, NASILSIN, NE VAR NE YOK.. :D
DAYICIM KUSURA BAKMA UZUN ZMANDIR YAZAMADIM SANA, AMA BAHANEM HAZIR :) :) ABLAM GELDİİ VE BİLGİSAYARIN BAŞINA OTURMA İMKANIM OLMADII..HEM DEDİM Kİİ; BİZ NASIL OLSAA DAYIMLA HEP GÖRÜŞÜYORUZZ.. :D RAHİME ABLAM HEM SİZİİ TANIMIYODU ÖNCELİK VERDİM ONAA. DÜŞÜNDÜM Kİİ ABLAMLARIN SİZİ TANIMAMASI OLMASS AYIP OLUR DİMİİ.. :) BENDE HEMEN ARACI OLDUM..ARTIK BİR YİYENİNİZLEDEE TANIŞMIŞ OLDUNUZZ...ABLAMI OKULUNA YOLLADIM GENE KALDIK BAŞ BAŞAA :D DAYICIMM YENGEME, TANIMADIĞIM AMA EN KISA ZAMNDA TANIŞMAK İSTEDİĞİM KUZENLERİMEE ÇOK SLM SÖYLEE ELLERİNİZDEN VE YANAKLARINIZDAN ÖPÜYORUM...HAYIRLI GÜNLERR..RAZİYE :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzr Nis 20, 2008 4:20 pm

Sevgili İsmail kardeşim,babamın rahatsızlığı nedeniyle göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür eder selam sevgi ve saygılarımı sunarım,tanıdıklara selamlar...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir