GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Yüksel Kazancı » Pzr Nis 06, 2008 2:34 pm

sakaryadan herkese bınlerce selem tanıyan tanımayan herkes nasıl yeğenim hasan bunu okursan bana yaz babana selam soyle
Yüksel Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Nis 06, 2008 4:06 pm

Arayan aramayan, soran sormayan tüm site sakinlerine Kırıkhan dan selamlar. Bu anda bir acayip sis var yüz metre ileriyi göremeyiruk. Havada bir hal var Allah sonumuzu hayir getirsin.

Paragaf için iyi hazırlanmıştum. Aydınli nun deduği gibi. Ama savunma yapmayacağıdum,taarruz edeceğidum. Ama Allah kısmet etmedi bunun içun haksuz mi idum diye da düşündüm.

Her neyse. O akşam paragafdan önce bir arkadaşa (Kaymakam Bey e) misafirliğe gittim. Saat 9.00 (21.00) de eve geldim tam paragafa girecektim kayınvalidemin hastalandığı haberi geldi. Bilenler bilir evlerimiz beş altı dakikalık bir mesafededir. Hemen gittim durumu hoşuma gitmedi. Kendisini hemen hastahaneye götürdüm. Saat 01.00 e kadar kendisi ile ilgilendim. Eve geldiğimde namazkılayım derken saat 02.00 ye geldi. Yorgun olduğum için yattım.

Bu anda şükürler olsun durumu iyi, evdedir. Her hangi bir acil durumu yok.

Herhalde paqragafa katılmamak için makul bir gerekçem vardı.

Şimden sonra devamlı yazmak dilekleriyle selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Nis 06, 2008 5:46 pm

emice allah şifalar versin. babam çok aradi seni paragasta ama(sonradan gördüm) bulamadı. eyi da bulamadi savaşunuz beyuk olacakti
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Nis 06, 2008 7:24 pm

Fikri Yazar ağabeyimize Allah tan rahmet, kederli ailesine,dostlarına ve tüm Şahinkaya köylülerine başsağlığı dilerim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Nis 06, 2008 7:26 pm

Gökhancığım, babanla neyi paylaşuyuruk ta savaşacağuk. Korkma bişe olmaz O nun panzehiri benum.Sen hiç merak etma.Gözlerunden öperum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Nis 06, 2008 8:13 pm

İyi sonradan açılmışız güzel,katılım fena değil,Saatçı kardeşim geçmiş olsun hasta iyi Allahtan daha iyi olması dileklerimle....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Nis 06, 2008 8:24 pm

eee emice ben oni bilmem... sağa döndi muhammet sola döndi abdullah. elçi dahi gönderecek kırıkhana. deyecesun niye artuk Moldavyali midesem yoksa habersuz gelmeyuşun mi desem ne desem bilmem
ellerinizden öper ayşe yengeme selam ederum. unutmadan senun deyiminle herek uğura da....
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Nis 06, 2008 9:04 pm

Dayıcığım geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin hastanıza. yengeme de selamlarımı iletiyorum onada geçmiş olsun . Bir şey söyleyemiyorum yengem var arada.Hani senin kaynanan ama onun annesi ...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Nis 06, 2008 9:13 pm

gene attın ortaya bişe ama hadi hayırlısı. emice meltem ne demek istedi...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Nis 06, 2008 9:32 pm

Yaa kuzen ortalığı karıştırma ben öncelikle hangisine geçmiş olsun diyeyim diye bocaladım aaaaa
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 07, 2008 5:47 am

Kırıkhan dan herkese selamlar. Parçalı bulutlu birhava . Ancak bulutlar karabulut. İnşallah yağmur yağar. Dün Afrikadan gelen toz bulutu gök yüzünü kaplamıştı. Bu gün düzeldi. Herkesi Allah a emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzt Nis 07, 2008 5:51 am

Ola Gökhan anlamadun mi Meltem Allah Kaynananı geçmişlerine erkenden kavuştursun diyecekti her halde ama karşı tarafda yengesi olduğu içun ikilemde kaldı. Her neyse ben mesajı aldım.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Nis 07, 2008 6:19 am

Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı Haftabaşı diliyorum.
Kırıkhan ile Erzin fazla bişe fark etmediği için yine Kırıkhandan Muhammet Abimiz hava durumunu veriyor sağolsun.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Tüm herkese sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.

Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Nis 07, 2008 9:33 am

Sevgili Dostlarım ve aziz hemşerilerim.....!!!
Hepinize en derin selam,saygı ve muhabbetlerimi yolluyorum....!!!
Evet bazı dostların belirttiği gibi 3 gündür siteye giremedim ve bu sayfaya yazamadım. Nedeni ; Odamızın seçimi ile ilgili ANKARA'da olmamızdı.Akşam döndüm ve bugün size yazıyorum.Siteye yazamadığım günlerdeki sayfalara göz attım.Benim yokluğumu hissetip gündeme taşıyan İrfan ALTUNCU'ya ve MahmutKÖSEOĞLU'na teşekkür ediyorum.Sağolsunlar...!!iNŞALLAH ALLAH izin verirse busayfaya yazmaya çalışacağım....
Köyümüzdeki Cenazemiz için ölene ALLAH'dan rahmet kalanlara sağlık ve sabırlar diliyorum.
Amcaoğlu Muhammet Şahin kardeşiminde değerli kayın validesine geçmiş olsun diyor ALLAH'dan kalıcı şifalar diliyorum....
ALLAHA emanet olun.....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 9:42 am

Gölcükten bütün dostlara selam ve sevgilerimle,,,,
"Nisan yağmuru kadar kısa süren hayatımız" ...Evet Nisan yağmurları devam ediyor ve de hayat da devam ediyor....Çok şükür sıhhat ve afiyetteyim...

Sevgili Kamil, aslında üstü kapalı Paragafta ben sen ve senin gibi daimi burada olan dostlarımın yokluğunu dile getirdim.Ama isim yazmadım..Hatta Mahmut isim yaz diye de beni uyardı...Yani bizden haz almadın mı diye de ilave etti..

Ben burada herkese aynı değerde kıymet veriyorum...Bir kişi de olsa ben mutlu oluyorum..Bir kişi biraz görünmeyince de üzülüyorum....Hayırlısı

Kendinize iyi bakın ve hep burada olun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir