DENIZ KAZAK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 17, 2007 11:38 am

Ekiiiiiiiii bacin kurban olsun sana, bir daha oyle uzun sure izmirlere gitma, ozledimmmmmmmmmm kac gundur konusamaduk dertlesemeduk haboyle dert kupu oldum seni bekliyurum :)

canim sizlerede hayirli ramazanlar, bebisim nasildur ekiii oralarda cok bunaltimi seni, iskanin morali ancak duzelmisdur, ev haboyle ustume ustume geliyor diyordu bana :) eki oda ismail gibi oldi galiba :D :D :D :D arada bir ayrilik iyi geluyur hemiiiiiiiii :) :) :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Eyl 17, 2007 12:34 pm

Canim benim sanada ii ramazanlar kbakma anca cvp verebiliyorum ben burda okuldan evde evden okula baska bisey yapmiyorum sen napiyosun iimisin ?? herkese cok slm soyle optum sizleri
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Pzr Eyl 23, 2007 5:40 pm

HAYIRLI RAMAZANLAR SELAM YOLLAMAZ OLDUN COK COK SELAMLAR YIYENIME VEDE ENISTEYEDE SANADA OLSUN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Çrş Eki 10, 2007 12:39 pm

Ekii deniz gece kusunu unutmussun hemiiii :) eskisi gibi msnlerde gorusemiyoruz ama haberlerini hergun ablamdan aliyoruz :) usak biraz yaramazlik yapayur hemii eki buyudumi onutursun :) optum seni kocaman iyi bakun kendunuze..
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 8:27 pm

BACILARIN EN CANDANI EN SAMIMISI EN GUZELI NERELERDESUN OZLETUYUSUN KENDI HAAA..SUR KOYU SENI BEKLUYUR USAGA BIRAZ UYKU HAPI VERDE GEL BIRAZ DOLAS BURALARDA :) BIR KAC GUNDUR GORUSEMIYORUZ OZLEDIM SENIIIIIIIIII...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dursun Özbilgi » Pzr Nis 06, 2008 12:31 am

Merhaba Denız

Asıl sen hoş sefa geldin.

Ben seni ve eşin İskan'ı tanıdıgım cok mutluyum gerçekten. Sizin gibi candan samimi, misafirperver, güleç , güvenen ve güvenilebilinen insanlar bu kadar olmaz denılecek türden. Ankara'ya bekliyorum mutlaka. Görüşmek üzere inşallah. Eşine ve sana selamlar.
Kullanıcı avatarı
Dursun Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir