"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Fazla barut kalmadı İhsan gitti yatmağa,
Mahmut bir çıkamadın hadi üstü ırmağa,
Kollestörum yükseldi ihtiyaç yoktur yağa,
Bu benim dostlarıma Mevla zeval vermesun...
merhaba muzaffer amca nasılsınız ben yazarım tabi ne demek siz bizlerden isteyin yeter babamın ve annemin size ve nuray yengeye çok selamları var özledik gelmiyolarmı diye soruyolar
üç tane muaallim var bu bizum sitemuzde
DÜZ YAZI YAZAYIM DA ANLAYUN BARİ, DERİM Kİ ÜÇÜNÜZ SANAL ALEMD E DE OLSANIZ BU ATIŞMALARIMIZI BİR GÜZEL ELEYİN. KAYDA DEĞER OLANLARI AYIRIN VE BU AYIRDIKLARINIZI BİR KİTAPÇIK HALİNE GETİRİP DAĞITALIM(FOTOKOPİ)
BİZİ MAZUR GÖRÜN
EYVALLAH
EZAN OKUNUYUR BURDA TATSI EZANI
NASIL OLUR DEMAYIN BİZ AVRUPALIYIZ BEYLER
Bu paragaf böyle giterse bu ayın en düşük paragaflarından biri oluyor ben yatmıyorum varmı benim gibi yüz kişi bu akşam bir rekor daha kıralım ne diyorsunuz evet diyenler parmak kaldırsın ben saymaya başladım
Hocam hadı daki irmağa çikmak kolay değil. Köyde bizleri iş güç bırakmıyor. Oralara çıkma havası bulmak zor. Çuğu günler yağmurlu dumanlı, fotoğraf çekilmez, kısa izinimizde olur bir iki gün hava o da işler bırakmaz. MALÜM MEMLEKET elimden geleni yapmaya çalışıyorum, imkanlar bu kadar abi
Çiğdem kızım oraya bizim gelmemiz zordur,
Herkese selam söyle bu gözyaşımı durdur,
Sizi ben özlüyorum ondan yüzlerim mordur,
Allahım kimseyine gurbet kahrı vermesun...