GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 04, 2008 6:30 am

Günaydin kapalı bir Rize havasandan tüm köylülerime selamlar, Hayırlı cumalar.
Akşam paragafta görüşmek üzere hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 04, 2008 6:35 am

Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Kırıkhan ile Erzin fazla bişe fark etmediği için ayrı hava durumu vermeye gerek görmediğim için hava durumunu Muhammet abimiz veriyor sağolsun.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışmayanlarada sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Akşam PARAGAF'da görüşmek dileğiyle.
Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 04, 2008 7:07 am

İsmailcığım çok güzel deyisun sağol. Fakat anlayamaduğum bişe var. Deyisun ki ''Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,çalışmayanlara da sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum'' Eee, çalışanlarun günahi nedur da onlara da aynı dilekleri unuttun.!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Nis 04, 2008 7:22 am

Sevgili Dostlar,
Sizlere Hayırlı Cumalar diliyorum...Yine bir Cuma gününe ulaşmış bulunuyoruz...Ne mutlu olsun ki dostlarımız sağlık ve afiyettedir..Geçen hafta ile bu haftanın arasında tek kaybımız sevgili Dr.İlhan DURGUN olmuştur..Allah rahmet eylesin..

Evet bugün İzmitteyim.Misafirim var onunla biraz dolaşacağız inşallah...Akşam da misafirimin isteği doğrultusunda TV den Trabzonspor-Denizlispor maçını seyredeceğiz...Onun için akşamki paragafta olamayabilirim..Ya da geç aranızda olabilirim...Hiç sevmediğim şey ama istek dışı oluyor işte...

İnşallah güzel bir paragaf olur..Ben de saat 22.30 dan sonra aranızda olmaya çalışacağım...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 04, 2008 9:35 am

Muhammet Abi neyi anlayamadun inanki bende bunu anlayamadım
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışmayanlarada sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
burda anlaşılmayan ne acaba abi be sen galiba takılacak kimse bulamadın sıra bana geldi değilmi senin canın sağolsun nede olsa büyüğümsün hürmetler
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 04, 2008 9:42 am

Herkese Selamlar,Hayırlı Cumalar:
Bugün Gölcükte güneşli bir hava var,artık yaz havaları kendini göstermeye başlamış,çiçekler açmış mis gibi kokuyor her taraf,insanın gönlü açılıyor yüce Allaha şükürler olsun ki bize bu günleri gösteriyor.
İsmail calışanlara bol kazanclı günler,calışmayanlara sıhhat dilemiş bizim ne sucumuz var bize sıhhat dilememiş, kardeşim keser gibi olma bıraz testere gibi ol calışmayanlara bol kazaclı günler dememiş İsmail e calışmayanların bol kazanca ihtiyaçi yokmu onlara para lazım değilmi yanı pes doğrusu,aslında İsmail herkesin gönlünü almak için güzel bir mesaj vermiş sen al iki mesaji biraraya getir onu hem calışan,hem calışmayanlara aynı anda söylenmiş say mesele net anlaşılır.Saatçı kardeşim yahu sende fazla damah etme emekli ol o sıhhat senin olsun bilmem anlatabildimmi,bu mübarek cuma günü herkese sağlikli,sıhhatlı ve hayırlı gecmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Nis 04, 2008 9:44 am

Selamlar
Sanırım bu akşam herkes maç izleyecek.Paragaf yok heralde.Muzaffer amca bile gelememe ihtimalini gündeme getirdi ya, Serbestiz ey cemaat:) Sayım yok:)
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 04, 2008 9:46 am

İsmail sen kafana takma Saatçı anlasılan hiç emekli olmayı düşünmüyor yoksa senin mesajinda anlaşılmayacak hiçbir şey yok gayet net,herkesin gönlünü almışın,Saatçı sana nisan 4 şakası yapmış.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 04, 2008 9:46 am

İsmailciğim .
Demeyimisun'' çalışmayanlara da sağlık ,sıhhat ve afiyetler diliyorum'' Ee benda sorayirum çalışanlar ile ticaret yapanlar içun sağlık sıhhat ve afiyet dileklerinde bulunmayimisun.

İrfan sen de değerlendirmeni bi gözden geçir ve de bak benim yanlışım var mı. Ey ahali çağrım herkese.

İsmailciğim bilirsin seni çok severim ,niçin takılayım sana.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 04, 2008 12:08 pm

Peki Muhammet Abi dediğin gibi olsun ben o yazıyı çalışan çalışmayan tiçaret yapan ve boşta olan herkes için söyledim ama sen öyle algıladın galiba dediğin gibi olsun Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Tümüne çalışan ve Çalışmayanlarada sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Abiciğim biliyorsun çalışan herkes sağlıklıdır sağlıklı olmayan zaten ya izinli yada rapaorlu oılur bu mesajımda İrfan Muhammet abilerim içindir.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Nis 04, 2008 12:27 pm

Teşekkürler İsmailciğim. Çalıştığımıza göre sağlıklı olduğumuz da bu arada tescil edilmiş oldi. Yanaklarından öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Nis 04, 2008 3:37 pm

İsmail sonunda işi tatlıya bağlamış,Muhammetın jetonu geç düşmüş cünkü calışan kişi sağlikli diye calışıyor sağliksiz olanlarda emekli oluyor,İsmailde onlara sağlik dileklerinde bulunuyor bizde ona bir kez daha teşekkürler diyoruz....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam olsun

Mesajgönderen Adil Güveli » Cum Nis 04, 2008 4:49 pm

[b]HERKESE SEVGİ,SAYGI VE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM.NASILSINIZ SEVGİLİ ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM.EDREMİTTE SABAH YAĞMUR VAR İDİ.ŞİMDİ İSE HAVA GÜNLÜK GÜNEŞLİK.ALLAH NEŞENİZİ BOZMASUN.SEVGİ VE SAYGILARIMLA[/b]
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Nis 05, 2008 6:33 am

Herkese Günaydın, Umarım herkes gününe güzel başlamıştır. Beşikdüzünde hava yine kapalı. Hafta içi günlük güneşlik olan hava, hafta sonu olunca bana inat kapanıyor. Neyse hava kapalı olsa da gönül gözümüz açık olsun.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Nis 05, 2008 7:12 am

Günaydın iyi hafta sonları kapalı bir Trabzon havasandan tüm köylülerime selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir