FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzt Mar 24, 2008 1:41 pm

fatma hanım sizden bir ricam olacak,
lütfen A. GÖKHAN ŞAHİN'İN YAZDIKLARI başlığı altındaki şiirlerimi siteden kaldırırmısın. bu benim için çok önemli...
rica ediyorum... yanlış anlama siteye kırgınlığımdan falan değil, bilakis daimi aktif olduğumu görüyorsun.
lütfen silebilirmisin
teşekkürler
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzt Mar 24, 2008 8:11 pm

Canım Fatma Ablacığımmmmmmm ; :D
O güzel mesajını okurkun annemde yanımdaydı,seni anlattım anneme meğersem annem seni tanıyor adını söyler sölemez çok sevindii çook selamları var sanaa yanaklarından öpüyorr ... bu arada annem yukarki şurdan murvet başar'ın kızı gülten....annem diyor ki:"Gülzade hala yanındaysa çok selam söle ellerinden öpüyorum"diyor.... :) :) yazın memlekette görüşmek üzere canım ablacığım yanaklarından kocaman öpüyorummmmm ALLAH'A emanet olun..sizi seviyorum :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Mar 24, 2008 8:58 pm

fatma abla ben geldimmmmmm
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Sal Mar 25, 2008 10:35 am

selam fatma A.evet katılamdım bayadır aslında takib ediyodum da katılmıyodum inş. bundan sonra katılımım daim olur :D
bu arada bu adrese djasi_20@hotmai.com değilde sula-61@hotmail.com adresime gelirse msj. larınız sevinirim djasi_20 yi kullanmıyorum
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Sal Mar 25, 2008 2:41 pm

Fatma abla siteyi gezdim dolaştım yoruldum desem yeridir.Bir şeye denk gelemedim. Mahalli yemek tariflerimiz adı altında bir başlık oluşturulsa ve yemek tarifleri eklense nasıl olur.Bizlerde bir şeyler öğrenelim değil mi? Yoksa var da ben mi göremedim
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 27, 2008 2:56 pm

Fatma hanım...!!!Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum..Nasılsınız...?İnşallah ailece sağlık ve afiyettesinizdir....!!!
Günlük TANIŞMA -KAYNAŞMA sayfasında belirttiğim rahatsızlığımdan hemen 1 dakika sonra (ki ben oan hemen sayfadan çıktığım için göremedim,yoksa anında cevaben yazardım) geçmiş olsun dilek ve temennilerin çok ince bir'' ALİ CENAPLIK''...Çok teşekkür ederim...!!!Zaten bizim sitenin yöneticiside böyle olmalıdır...!!! Evet iki gün epey hastalık çektim..Hiç evden çıkamadım,hep yattım .Çok şükür şimdi iyim..!!Biliyordum ama sağlık gibisi yok...!ŞÜKREDİP ŞÜKREDİP ALLAHA'tan sağlık sıhhat isteyelim...!!!İnsanın gözüne hiçbirşey gelmiyor....!!!
Tekrar selamlar...ALLAHA emanet olun....!!!
Vedat ve Ahmet ağabine çok çok selamlar...Tabii hernekadar tanımıyorsakta eşinede....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 28, 2008 12:24 pm

Mujdat Ozbilgi yazdı:Sevgilli fatma yengecigim,tesekur ediyorum..Bu Ahmet Abim ne acti basima biraz da benim yazma hevesim deyim.Umarim basarabilirim.Benim icin yazdiklarin cok hos,sizlere sevgilerimi gonderiyorum.Ismail Abime ve cocuklara.Kendinize cok iyi bakin yanlislar olunca sen bilirsin yengecigim simdiden,ozur..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Mar 28, 2008 3:49 pm

Fatma hanım
Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum.Nasılsınız.İnşallah ailece sağlık ve afiyettesinizdir.Günlük yazılarımızdan 360 dereceyi seyredmek için yardım isdedim hemen dönmem gerçekten çok memnun etti beni ama ne oldu bilmem dediklerini uyguladım internetten indirme işlemi başlayıp bittikden sonra sadece 1 veya 2 resim geldi o kadar öylemiymiş anlamadım galiba sadece eski 2 adet resim geliyor başka bişe yok yinede teşekkürler
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adil Güveli » Cmt Mar 29, 2008 11:20 am

CANUM ABULA ANLASİLAN İSLERİN COK BEN BURAYA YOLLAYİM BARE FOTOYU.SEVGİLERİMLE,

Resim

NİHAYE (ŞAHİN) AYAL-FATMA AYAL-RAHİME GÜVEN(AYŞE GÜVEN AYAL)-MUSTAFA AYAL-HANİFE AYAL
HÜSEYİN AYAL-SAKİNE GÜVEN (BÜLBÜL)-CEMAL GÜVEN

İŞTE ASIL RESİM VE İSİMLER
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt Mar 29, 2008 9:23 pm

Fatma öncelikle sana ve eşine selamlarımı gönderiyorum. İnşallah iyisiniz.Bizden sorarsanız çok iyiyiz. Dün akşam Kırıkhan a sağ salim geldim. Bazılarının dediği gibi başımıza da bir musibet gemedi.

Sağ olsun dostlarım beni diline doladı. Ünümüz dünyanın dört bucağına ulaştı.!!!

Bu gün dün gecenin paragafını inceledim. Annem memleketten geldi dediniz.Yazın nasıl olsa gideceğidi bir iki ay için iyi ki geldi. Her neyse ona da selam söyle. Şimdilik hayırlı akşamlar diliyorum
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Mar 31, 2008 9:43 pm

Fatma hanım...!!!
İyi geceler diliyorum...!!!
Malesef 3 saate yakın verdiğim bir emeğin boşa gittiğini üzülerek sana anlatmak istedim bu saatte.Çaykaramız,Şahinkaya köyümüzve kuşmer yaylası bölümüne acizane epey zaman harcayarak yazdığım:KUŞMER YAYLAMIZ VE GELENEKLERİMİZ adlı yazımı ya becerip yollayamadım o sayfaya yada çok korktuğum diğer bir durum silinmesidir.İnşallah ikincisi olmamıştır...!!!Belki bir yere gitmiştit bulursun diye sana yazdım...Eğer gitmeden silinmişse çok yazık .Tam 3 saat emek verdim...Aynı başlıltan var ama onu önceki yazı gitmeyince deneme amacıyla yazdım o gitti...Onun bir anlamı yok.Eğer ilk yazdığım yazıyı bulusan onun yerine onu koy..Yok eğer silindiyse yani yoksa oyazı yapacak birşey yok..Obaşlığıda sil.Ozaman yeniden yazmam gerekecek.İnşallah aynı duygularla aynı performansı yakalarım...
SELAMLAR....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Nis 01, 2008 6:48 am

Fatma, şu forum çaykara sitesine bir bakarmısın aynı proğramda onlarda resim yüklemek çok daha güzel ve kolay o şekilde burayı da yapabilirmısınız. Kolay gelsin

ImageShack'in programı forum çaykara da aynı sayfa üzerinde kopyala yapıştır yapıyorsun bana daha kolay geldi. Gerci orada bu işler ile Murat Ataman ilgileniyor. Burası da o şekil olursa bana daha kolay ve güzel geldi.

Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Furkan Kazancı » Sal Nis 01, 2008 1:50 pm

slm fatma ablacım nasılsın iyimisin benide aranıza aldığınız için cok teşekkür edrim. :lol: canı gönlümden bütün şahinkayalıların selamlıyorum
Furkan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Nis 03, 2008 9:36 am

Fatma Merhabalar:
Nasılsın bakalım inşallah iyisin son günlerdeki mesajlarında yoğun olduğunu yazıyorsun,bu yoğun durumda benim yanlış mesajimi görerek hemen yok etmişin teşekkürlerimi iletiyorum,bundan şu çıkıyor adım,adım fadıl takıpde eline sağlik,sana Ailece hepimiz sağlik,sıhhat,mutlu,uzun bir ömür yüce Mevlatan niyaz ediyoruz ve sizi Allaha emanet ediyoruz.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Nis 03, 2008 9:42 am

Teyze kızı, selamlar. Meltem un açtuği faldan demek haberun olmadi. Muzaffer un ''Muhammet Şahin Saatçi Balayide'' başlığı ile açtuği sayfada Meltem bir kehanette bulundi ve dedi ki ''dayı Kırıkhan a gittuğun zaman bakalum yengemun elinden ne çekecesun' bu mealde bişey dedi. Hemen hemen bir hafta geçti kehanet sonuç vermedi. Meltem da cevap veremedi. Hiç olmase bana inanmayuse açar Ayşe yengesine bi telefon haberleri alur. Her neyse halen Meltem den cevap bekleyirum. İnşaallah duyar beni. Neyse ailecek selamlarımızı sunarız. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir