AHMET OZBILGI (AVUSTRALYA)

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 9:51 am

Merhaba Kerahmet (Ahmet),
Biz gurbetteyiz ama sizin gurbetliğiniz bizi belki yüze katlar... Sanırım Ahmet Özbilgi iken Kerahmet Özbilgi oldunuz... Sitede zaman zaman bulunmanızla bize mutluluk verdiniz...İsterim ki bu bulunuşunuz aramızdaki dostluğu çoğaltsın...

Bu site sayesinde senin gibi sayısız köylülerimle dostluk kurduk...Ama bir kısmı ile yüzyüze görüşmemiz nasip olurken,bazıları ile hala görüşemedik...Görüşemediklerim arasında sen de varsın..İnşallah bir gün sizinle de görüşmemiz nasip olur...

Türkiyeden..........Kocaeli-Gölcükten yurt dışındaki siz dostlarıma selam ve sevgiler gönderiyorum...Allah'a emanet olun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 11:08 pm

Ahmet Merhabalar:
Aynı sitenin mensuplarıyız ama hiç muhabbet etme şansımız olmamış bu benim zoruma gidiyor bir başlangıç yapmak isdiyorum,sizler çok özlem ceken insanlarsınız bunu biliyorum zıra bende memleketten 40 küsür yıl oldu ayrı yaşıyorum memleket hasreti cekiyorum ama sizinki birde vatan hasreti ilavesi var Allah sizlere kolaylık versin,başlayınca sonunu getirmek zor ama bu bir ilk olsun kısa olsun inşallah uzun muhabbetlerimiz devam eder benim tek arzum o inşallah karşılık bulur,buna hiç şüphem yok,size o uzak dıyarlarda sağlikli,sıhhatlı,bol kaznclı uzun bir ömür mevlatan niyaz ediyor,sizleri Allaha emanet ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 8:31 am

Ahmetciğim...!!!
Hassasiyetin için çok teşekkür ediyorum..Rahatsızlığım ruti grip raharsızlığydı.Çok şükür geçti..AMA epey sastı beni..Çok sağolasın...!!!
''Köydeki yaşanmış ''bir hikaya ile ilgili yorum yazdım ama ama yinede tüm kalbimle seni kutluyorum...!!! Devamı gelirse hem beni vede benimgibi memleket hasreti çekenleri dahada motive edecektir...!!
O uzak yaaad ellerde kendine iyi bak...!!ALLAHA emanet ol..Öptüm yanaklarından...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Mar 30, 2008 3:40 pm

Merhahmet abi
Seni tanıdığımıza çık memnunuz. Şahinkayalı olmak bence orada doğup büyümekle kısıtlı değil. Senin gibi Şahinkaya hasretiyle büyümek ve Şahinkaya ile ilgili her şeyi özümsemek de Şahinkayalı olmak için yeterli. Bir çok burada doğup büyüyen kişiden çok daha fazla her şeye vakıfsın köy hakkında. Yazılarını muhabbetle takip ediyorum. Üslubun da çok hoş. Seni aramızda görmek ne güzel. Sanırım iki yıl önce Uzungöl de bir düğünde tanışmıştık. İsmail, Mehmet ve Ahmet Özbilgi olmak üzere üçlü bir fotoğrafın bende mevut. msn kullanıyorsan irtibat kuralım. samiayan61@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 8:59 am

Ahmetttttttttttttttt abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nettiriyon :) yoksa o dedigin yazilari yazmayami basladin insallah oyledir, cok sey istiyorum senden ama ne yapiyim yazayusun cok guzel yazilar bizleri mest ediyorsun eee onun icin bos durmak yok yazmaya devam :) biliyorum biliyorum beni asla kiramazsin ve yazmaya basladin bile simdiden tesekkurler :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Prş Nis 03, 2008 5:22 pm

HAYDA BEN SANA YAZMAMISIM VALLA ABI COK OZUR DILIYORUM BENI SEN ANLARSIN GECIKMELIDE OLSA KOYUNUN SITESINE HOSGELDIN
ABICIM YAZIMI BEGENMISSIN COK SAGOL AMA BENIM EDEBIYAT YONUM SIZLER GIBI KUVVETLI DEGIL ELIMDEN GELDIGINCE ANLATMAYA CALISACAGIM ONUMDE SENIN GIBI USTAM VAR ANLATIM TARZI MUTHIS BIR DAYIM VAR VE GERCEKTEN COK GUZEL SIIR YAZAN RESIM YAPAN VE HATTA KITAP YAZAN BIR BABAM VARDI AMA MALESEF KITAPLARIN NERDE OLDUGUNU BILMIYORUM BEN BU INSANLARIN YANINDA CIRAK BILE OLAMAM GENEDE ILTIFATIN BENI GURURLANDIRDI SAGOL!!!!!
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Nis 03, 2008 6:28 pm

Ahmetciğim....!!!!
Seni sevgiyle ve hasretle öpüyorum.....!!!!
Ahmetciğim....!!!! Köyümüz ve yöremizle ilgili yazıların çok ilgi çekici, candan doğal ve manalarla dolu...!!!Sen oralarda doğup büyümemeiş biri olarak böyle duygu yüklü yazılar yazman beni kandine hayran bırakıyor...!!!Gerçekten seni tüm kalbimle kutluyor,hasretle kucaklıyorum seni....!!!!
ALLAHA emanet oll...!!!
Her şeyin gönlünce olması dileğiyle.....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dursun Özbilgi » Cum Nis 04, 2008 12:04 am

Abi ben sana hoşgeldin diyecektim eeeee. şeeeey.. kem küm.
Kullanıcı avatarı
Dursun Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 08, 2008 10:07 pm

Ahmetciğim Merhabalar:
Senin sayfana bir defa yazmama rağmen bu akşam senin sayfayı zor buldum ben Kerahmet diye arıyorum meğerse Ahmetmış bayağı bir uğraşdım sonunda yazmaya muvaffak oldumya mutluyum,zıra mesajini okudum nasıl memnun oldum bilemezsin oysa sen geç cevap verdiğin için üzülüyormuşsun hiç gereği yok gönüller bir olsun yeter,inan kimseye en ufak cevap yazmıyor diye kızamıyorum,yazandanda Allah razı olsun yazmayandanda yazan gönüllere hıtap etmiş olur,benim mesaj yazdığım ama cevap alamadığım kişi çok fazla ama ben yine pes etmiyorum ama Vatan hasreti,memleket hasreti çekenler daha çok cevap yazıyor dikkatımı çekmiyor değil,inan sizlerin mutlu olması,sıhhatlı olması,sağlikli olması beni birhaylı memnun ediyor,ayrıca güzel yazılarını okuyorum inan çok mutlu oluyorum ama benim edebiyatim iyi olmadığı için aynı güzellikte cevap yazamıyorum beni bağışla sen yazmaya devam bende okumaya devam,biz Ailece sizlere hayırlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyoruz,görüşmek ümitiyle........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 8:34 am

Merhaba Ahmet,
İnşallah gerçek gurbet ellerde hal ve gidişiniz iyidir... Biz de kendimizi buralarda gurbette sayıyoruz ama sizinki daha gurbet tabi..Allah size ve bize kolaylık versin....

Gölcükte bizler şükür iyiyiz..Bizi ölen köylülerimiz ve hastalık çekenler üzüyor.. Ama onlar da Allahtan geldiği için bir şey yapamıyoruz...

Bu yazdıklarımız seni gurbet elde biraz olsun rahatlatıyorsa ne mutlu bize..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Nis 11, 2008 8:35 pm

Ahmetciğim...!!!
Sana TÜRKİYE'mizden sonsuz selamlar sevgiler....!!!Gerçekten fiziken çok uzaklardasın ama ruhen seni hep yanımızda hissediyorum....!!!!
Senin yazdığın yazıları ilham kaynağı olur diye çocuklarıma okutuyorum...!!!İnşallah devamı gelecektir...!!!!Aslında her şurli seningibi olmalıdır....!!!
Senin her yazın vede dileklerin benim duygularıma tercuman oluyor.....!
Önümdeki insanlar bir bir eksilince inanki çok daha hassas oluyorum...!!!Büyüklerimizin çile ve zahmetlerininboyutunun ifadesini edemediğim o yerlerde oturup bağırarak ağlamak istiyorum....!!!!
Mahsuni Şerifin dediği gibi:''Oturup ağlasan delidir derler''
Varsın beni anlayamayanlar;Delidir desinler.....!!!!Hiç umurumda değil....!!!!!
Sana TÜRKİYEDEN otarafa esen hasret yelleriyle sonsuz selamlar,sevgiler,garipliklerve özlemler yolluyorum....!!!
ALLAHA emanet olasın....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 4:11 pm

Kerahmet Merhabalar:

Şu an aktif olduğunu gördüm bir halını hatırını sorayım dedim,inşallah iyisiniz bizler şükürler olsun iyiyiz,Fatmaya yazdığın mesajini okudum aşkolsun seni hatırlamıyormuyuz sanıyorsun seni fazla göremiyoruz diye Fatma ile sürekli yazışıyoruzda ondan yoksa hepinizi teker,teker çok özlüyoruz vede çok seviyoruz hepinizin yeri ayrıdır.
Gölcükten Ailece sizlere selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlik,sıhhat ve afiyet diliyoruz,görüşmek ümitiyle......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 4:17 pm

Ahmet Merhabalar:

Kalbimiz bir sanırım ben sana bir mesaj yollayayım dedim yolladım tekrar sayfaya geri geldiğimde senin mesajini gördüm.
Teşekkürler,Allah sizede sevdiklerinizle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin inşallh.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Köksal Ağaoğlu » Cum May 02, 2008 8:19 am

Ahmet ağabeyim her zamanki gibi nezaketiniz ve ilginiz için teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. sağolun.
Kullanıcı avatarı
Köksal Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum May 02, 2008 5:45 pm

Ahmetciğim....!!!
Acizane bir şekilde kaleme aldığım''KUŞMER YAYLASI VE TARİHİ GELENEKLERİ'' Yazıma gösterdiğin ilgiye çok teşekkür ediyorum....!!!!
Sağolasın var olasın...ALLAH'a Emanet olasınız....!!!
Kuşmerde ev yapıp yapamama konusuna gelince rahmetli Hanefi amca yaylamız ile ilgili her şeyi en güzel o bilirdi...!!!Odediyse doğrudur....!
Sonsuz selamlar ve sevgiler....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir