GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 01, 2008 7:59 am

Gölcükten Herkese Selamlar:
1 Nisan sabahı yine beraberiz,ağır bir 1 nisan oldu böyle daha 1 nisanlar Allah yaşatmasın,anasayfaya girdiğimizde moralmen cokmuşuz nasıl mesaj yazalımki,Allahtan merhuma rahmet diliyoruz mekani cennet olsun,şu an sağlik oçağından geliyorum genel bir dahlil yaptık son durumu görelim dedim.
Gölcükte hava bugünde kapalı yağmur yok,inşallah herkesin sağlik durumu iyidir şu ana kadar yazanların iyi olduğunu anladım umarım yazmayanlarında iyidir,ben herkese sağlikli,sıhhatlı bir,bir nisan günü diliyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Adil Güveli » Sal Nis 01, 2008 9:56 am

EFELER DİYARI BALIKESİR EDREMİT'TEN HERKESE SELAMLAR EDREMİT'TE HAVA ACIK AMA KURU SOĞUK VAR.HERKESE SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.ALLAH'A EMANET OLUN...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Nis 01, 2008 1:24 pm

FRANSADAN HERKESE SELAMLAR BUGUN BURALARDA HAVA BIR KAPALI BIR ACIK.. NE SOGUK NEDE SICAK IDARE EDER BIR DURUM VAR..YOGUNUM HEMDE COK CEVAP YAZMAM GEREKEN KISILERE SAYFALARINDA CEVAP BILE VEREMIYORUM OZURUM KABUL GORUNE MUSAAID OLDUGUM ANDA CEVAP YAZACAGIM...SEVGILERIMLE...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 01, 2008 2:14 pm

Gölcükten Herkese selam ve sevgiler gönderiyorum !
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Nis 01, 2008 7:26 pm

Herkese iyi akşamlar. Herkesin üzüntüsünü biliyoruz. O cenaze resimlerini görüp te üzüntü duymayan bir Allah ın kulu olabilirmi. İlk gün dediğimiz gibi Merhuma Allah dan rahmet, ailesi ve dostlarına baş sağlıı diliyoruz.
Yine de hayat devam ediyor. En azından yazarak biraz da olsa üzüntümüzü unutmaya çalışmalıyız.
Hayde biraz canlanun ve yazun da bir birinden haber alalum.Herkese en derin selam ve sevgilerimi sunarım. Allah a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Nis 01, 2008 9:32 pm

Herkese hayırlı akşamlar.Evet bende İlhan amcaya çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ne diyelim dua etmekten başka birşey gelmiyor elden.Mekanı Cennet olur inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Nis 02, 2008 5:49 am

Kırıkhan dan selamlar. Parçalı bulutlu bir bahar havası. Herhangi bir olağanüstü durum yok,şükürler olsun.Herkese selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Nis 02, 2008 6:25 am

Sevgili hemşerilerim......!!!!!
Tüm dostlara selamlar ,sevgiler ,saygılar....!!!
ALLAHA emanet olun....!!!!Sağlıklı,mutlu ve huzurlu günlerde yazışmak ve görüşmek dilek ve temennilerimle.....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 02, 2008 6:43 am

Yağmurlu bir Rize havasından selamlar sevgiler. Yükseklere (dağlara) yeni az kar da yağdı. Budurum devam eder de bir tonuşluk yaparsa bu yıl fındık meyve olmaz. İnşallah tonuşluk yapmaz yoksa bu yaz köyün datı tuzu olmaz.

"BUGUN BURALARDA HAVA BIR KAPALI BIR ACIK.. NE SOGUK NEDE SICAK IDARE EDER BIR DURUM VAR."

Şu ikinci paragraftaki yazıyı dünkü Fatmanın yazısından kopyalayıp yapıştırdım. Ben bu fransanın havasından bir şey anlamadım. Kapalımıdır? Açıkmıdır? Soğukmudur? Sicakmıdır? Sonra idare eder durum hasıldır? Nereye benzer.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Nis 02, 2008 6:45 am

günaydın herkese

havalar bildiğiniz gibi

bu gün kötü bi güne başladık aişeyerinde bi arkadaşımızın 3 yaşındaki çocuğu trafik kazasında öldü
söylenecek bişey yok teselli vermenin yolu da yok
allah hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın demekten başka
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Nis 02, 2008 6:58 am

OLA MAHMUT HAYROLA KIRIKHAN UN HAVASİNDAN ANLAMAZSUN, FRANSA NUN HAVASINDAN ANLAMASUN, SADECE MEMLEKETUN HAVASİNDAN ANLARSUN. TAKTUN KAFAYİ FUNDUKLARA. HAYDE FUNDUK OLDİ AYULARDAN KURTARABİLİRMİSİN ONLARI. ANLATABİLDUMMİ. SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 02, 2008 8:11 am

Gölcükten Herkese Selamlar:
Bugün Gölükte hava bir kapalı bir acık,ne sıcak ne soğuk idare ediyor,Şimdi mahmut diyecek orası fransamı,yahu ben ne yapayım şu an hava böyle benim onu değiştirmem mümkünmü sonra meteroloji beni yalancı cıkarır,zıra onun vereceği hava durumu benim verdiğimin aynısı,neyse buradaki havanın aynısı inşallah memlekette olur Mahmut kardeşimde aynı hava durumunu verir o fındıkları kurtarmış olur yoksa o kadar insana yazık olacak sonrada Saatçının dediği domuzlardan kurtulma işine bakılır,evet bugünde herkesin iyi olduğunu öğrenmek sevindirici bizde iyiy olduğumuza göre mesele kalmamış oluyor.
Ben herkese sağlik,sıhhat ve afiyet diliyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Nis 02, 2008 9:07 am

Gölcükten herkese selam ve sevgilerimle....Sıhhat ve afiyet içinde olduğumu bildirir hayırlı günler dilerim....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Nis 02, 2008 10:03 am

Vallahi ben Kırıkhan, Fransa ve de Gölcük havasından bir şey anlamadım. Çok karışık bir durum. Gelelim Fındıkları ve mısırları domuz ve ayılardan kurtarma işine O işide Fatmanın abisi Vedat Uysal Fransa dan avcılar gedirecekti güya domuzları vuracaklardı ne oldu o iş bilmiyorum. Fransızlara özel tames kamyondan karavan yapıldı şu an duruyor bobayrosta.
Biz yapanı hayvanlardan kurtuluyoruz diye düşünüyorduk. Hava tonuşluk yapmasa diye dua ediyoruz. Bakalım bu iş ne olacak. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş Nis 02, 2008 11:18 am

MAHMUT DUAM SENİLEDUR. ALLAH KABUL EYLESUNNNNNNNNNNNNNNNN.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir