İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Mar 21, 2008 10:51 pm

MERHABA İRFAN AMCA; NASILSINIZ? UMARIM SAĞLIK VE AFİYETTESİNİZDİR..
BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ.ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.AMA BİR O KADAR DA UTANDIM.KUSURA BAKMAYIN GÜYA GENÇLER DAHA ATİK OLURLAR DERLER AMA NERDE..BÜYÜKLÜĞÜNÜZÜ GÖSTERİP İLK ADMI SİZ ATTINIZ ÇOK SAĞOLUN UMARIM SOHBETİMİZİN DEVAMI DA GELİR.. :D BABAMIN VE ANNEMİN ÇOK SELAMLARI VAR ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUZ..ALLAH'A EMANET OLUN ..
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Mar 23, 2008 12:31 pm

merhaba irfan amca,
selam olsun sana baba dostu değerli büyüğüm...
göstermiş olduğunuz iletişim için fedakarlığınıza acizane olarak tebriklerimi göndermek isterim. iletişimi sağlamak için tanıdığınız tanımadığınız, küçük büyük herkese göndermiş olduğunuz mesaj şahsım için güzel bir ders olmuştur.
bunu yaptığınız için aynısını yapıp kopya çekmek istemem ama o yolda olmak için caba sarf edeceğimi ifade etmek isterim.
sizleri ziyaret etmek için uygun zamanı oluşturmak istediğimi bildirir ancak sizleri de hanemize beklediğimizi belirtmek isterim.
sağlıcakla kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 7:18 pm

amca merhaba nasılsın? sıkça giremiyorum. herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Pzr Mar 23, 2008 9:39 pm

Amcacığım merhaba.Tanışmıştık ama belkide hatırlamıyorsunuzdur.Mehmet ile Ayşegülün nişanında tanışmıştık ilk olarak herhalde.Ben Düzcenin Yığılca ilçesinde idim şuan Düzce merkezdeyim muzaffer amcamın haberi var davet etmiştim.Sizleride beklerim.Gölcük yakın buraya.Görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Mar 23, 2008 9:55 pm

teşekkürler irfan amca.görüşmek üzere selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Çrş Mar 26, 2008 9:32 am

İrfan amca merhabalar. Sizi Ayhan ağabeyin (ALTUNCU) anlattığı kadarıyla tanıyorum. Muzaffer amcayla zaten tanışıklığımız ailece eskilere dayanmaktadır. O nedenle kendimi size karşı bir yabancılık hissetmeden yazmak istiyorum.
Öncelikle Tanışma-Kaynaşma bölümüne neden yazı yazmadığımı sordunuz oradan başlamak istiyorum. Ben site ilk kurulduğu günlerden itibaren gerek yazı yazma (kendi çapımızda) ile gerekse diğer Şahinkayalı arkadaşlara anlatarak ve reklamını yaparak tabiri caiz ise reyting yaptırmaya çabalarken nahoş (bunları daha konuşmak istemiyorum çünkü doğru söyleyen pek tasvip edilmiyor) gelişmeler yaşandı. Bazı arkadaşlar siteden uzaklaştırıldı veya kendi isteğiyle siteyle ilgilenmemeye başladı. Ben bu arkadaşlara yapılanın veya bazı arkadaşların yaptıklarının yanlışlıklarını ilk anda da dile getirmiştim. Benim tasvip etmediğim bir gelişmeyle ben de karşılaşınca artık itiraz etmemem mümkün değildi. Maalesef o zaman bana benim istemediğimi yapan kişi tarafından açıklama yapılmaması da üzerine gelince biraz kopukluk oldu olmadı desem yalan olur. Paragafa gelince; ben milletlerin değerlerinin unutmasıyla yok olacağına inanan bir insanım. O nedenle bazı değerlerimizi muhafaza etmek adına elimden gelen gayreti gösteriyorum. Ama orada da bazı noktalarda mesela gençleri oraya çekme noktasında başarılı olamadığım kanaatindeyim. O nedenle paragaf da çok da iyi gittiğini söyleyemem(benim için tabiki).
Yani uzun lafın kısası İrfan amca eski heyecan kalmadı ama milliyetçilik duygumdan ötürü kopma da kopamıyorum ve enazından bir yerinden kendimi oraya tutturmaya çalışıyorum.
Selam ve muhabbetle............
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Prş Mar 27, 2008 12:02 am

İrfan amca merhabalar
Nasılsınız umarım iyisinizdir ya sizden cok özürdiliyorum
Şimdi sizden neden özür dilediğimi anlatayım biz küçüklerin yapması gereken hal hatır sorma işini sitede takip ettiğim kadar ilk önce hepsiz yapıyosunuz aslında bizim hatamız tekrar özür diliyorum.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 27, 2008 2:27 pm

İrfanciğim...!!!
Hastalığım için ilgine çok teşekkür ediyorum...!İki gün grip oldum. Ağır tutu,evden hiç çıkamadım,İlaç kullandım. Çok şükür geçti.Hala kırgınlığı üzerimden atamadım...!!!ALLAH razı olsun...!!
Yengeme ve ynında külfetten olan herkese selamlar...Görüşmek dileğiyle, Hoşca kal...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Labar Ataman » Prş Mar 27, 2008 9:20 pm

Teşekkürler irfan amca ben genellikle hergün giriyorum ama yazmıyorum fazla yoksa burdayız sizin gibi insanlarla oldugumdan dolayı onur duyuyorum ilginiz için teşekkürler kendinize iyi bakın
Kullanıcı avatarı
Hasan Labar Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Slm

Mesajgönderen Muharrem Köse » Cum Mar 28, 2008 12:17 pm

Selamun aleyküm. Sayfama yazma nezaketini gösterdiğiniziçin teşekkür ederim. Bende uzun zamandır siteyle ilgilenemiyorum. Kusuruma bakmayın. Karşılaşma fırsatımız olmadı demek ki önceleri paragaf a katılıyodum. İşlerin yoğunluğundan olsa gerek gerekli zamanı ayıramıyorum siteye.

Nasılsınız umarım iyisinizdir. Sizlere hayırlı mutlu sağlıklı günler dilerim. Görüşmek üzere..
Kullanıcı avatarı
Muharrem Köse
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Mar 29, 2008 3:36 pm

selamun aleykumm abicim mesaj ıcın tesekurler nasılsınız ıyısınızdır ınsallah dedıgınız gıbı madem uyeyız tanısmamız lazım tanısdıgımıza memnun oldum teseeklurler kendınıze ıyı bakın
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt Mar 29, 2008 9:15 pm

İrfancığım;

Bizde malzeme çok.500 cıvarında fotoğraf çektik. Moldovyalı ne ki. Bulunduğumuz yerde Rus,Beyaz Rus,Alman,Belçikalı,Fransız,İranlı grupların yanında Ülkemizden de dört ayrı gruptan 300 cıvarında insan vardı.

Uşaklar beni korkutmağa çalıştı ama aha ben geldum Cuma dediler Cumartesi de geçti ne oldi elde var onlarca sıfır. İhsan Şahin e atışma meydanında bir dörtlükle cevap verdim. İlgililere duyurulur.

Selamlar
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Pzr Mar 30, 2008 11:38 am

SELAMÜN ALEYKÜM... İRFAN AMCA. NASILSINIZ İYİSİNİZ İNŞALLAH YARAMAZ BI DURUM YOKTUR UMARIM.SİTEMLI MESAJINIZI ŞİMDİ GÖRDÜM GÖRÜR GÖRMEZ CVP YAZMAK İSTEDİM. ÖĞRENCİLİK DOLAYISIYLA İNTERNETE GİREMİYORUM. BU YÜZDEN KUSURA BAKMAYIN. AMA BUNDAN SONRA SİTEYE HER GİRİŞİMDE SLM VERİRİRM. AEO
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Mar 30, 2008 1:33 pm

İRFAN ABİ HAKLISIN PEK FIRSAT OLMUYOR OLSA İNAN SİZİNGİBİ İNSANLARLA HASRET GİDERMEK HOŞUMA GİDER İNŞALLAH BUNDAN SONRA HER FIRSATTA YAZACAĞIM UYARDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.BABAMLARA SELAMINI İLETECEĞİM ALEYKÜMSELAM. HOŞCA KALIN
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Furkan Kazancı » Sal Nis 01, 2008 1:16 pm

hoşbulduk irfan amcacım nasılsın iyisindir işallah kendine iyi bak :lol: :D :P
Furkan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi