gönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 31, 2008 11:20 am
Gölcükten herkese selamlar,Köyümün güzel insanları:
Yeni bir haftaya başlamışız,baıkın bu haftaya Çaykaranın şifa tağıdarak insanlara 33 sene faydalı olan Dr. İlhan Durgunsuz giriliyor,herkesi düşünmeye davet ediyorum bunca sene insanlara şifa ver [Allahın izni ile] sonra sen şifa ara ve sonuç ölüm iyi düşünmek lazım ve hiç unutmamak lazımki bu dünya boş,boş yine boş ne olur kimseyi kırmayalım öfke,sinir ile dost olmayalım hep düşman olalım görmeliyizki dünya fani nasılmı işte son örneği Dr. İlhan,bu sonmu olacak asla hayat devam ettikce daha nice örneklerle karşılaşırız.
Ben Dr. İlhan Durguna bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum,mekani cennet olsun diyorum.Bugün Gölcükte hava kapalı ama yağmur yok,tam uygu havası,ben Köylülerimin iyi olduğunu duydukça daha iyi oluyorum ne olur bana hep iyi haberler verin beni hiç üzmeyin cunku siz iyi insanlarsınız bu garıban kardeşinizi üzmezsiniz.
İnanin sizi çok seviyorum o yüzden hep iyi olmanızı istiyorum Yüce Allaha duacıyım ki size hiç zaval vermesin,hepinize sağlikli sıhhatlı bol kazanclı uzun bir ömür diliyorum,ben siz iyi oldukça daha iyi oluyorum,görüşmek ümitiyle........