GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 30, 2008 12:51 am

Fatma son olarak Hülya Polat ile Şükrü Güler birlikde bir duet yaptı ismi aklıma gelmiyor anlayabildiysen calarsan sevinirim dinleyeyim yatacam.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzr Mar 30, 2008 12:54 am

Fatma Ozbilgi yazdı:
Sibel Sahin yazdı:Ekii sınavlarım var geçsinler eskisi gibi buralarda olacağım merak etme :wink:

YANI BEN UYARIMI SIMDIDEN YAPAYIMDA SEN ONA GORE DAVRAN :) :) EKI SINAVLAR HALA BITMEDIMI NEDUR BU SINAVLAR SONU GELMIYOR..

Ekii sonu gelsede bende kurtulsam :D Kamil amcacığım evet bu aralar pek giremiyorum ama ileriki günlerde buralardayım inşallah.Sizlerde bizim gönlümüzdesiniz her zaman.İrfan amcacığım ablamla anlaşırız merak etme sen. :) İyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin herkese.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 30, 2008 1:03 am

Gene saat 3 oldu Allah,Allah saatlar bir saat ileri alınmış 2 de yatayım dedim bir bakmışım saat 3 olmuş yine perişan olmuşuz hayırlısı yine herkese iyi geceler...
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 30, 2008 1:06 am

evet burdada simdi 2 olmus :) herkese iyi geceler yarin kizim istiklal marsi yarismasina katilacak ergen kalkmam lazim bende cikayim artik..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 1:14 am

Evet yahuuu....!!!
Bende unutmuşum... Yarun saatler birsaat ileri alınacak.Sat şuan:2.12 Yani yarunna göre 3.12...Ama iyi oldu saatleri ileri alıp yatayım..İyi olmuş...Herkese iyi geceler...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 7:24 am

Ey ahali...Herkese günaydın..Hayırlı sabahlaaaarrr....!!!!
Nerdesiniz...??? Bakıyorum da saat: 9.33 olmuş kimse yok...!Bu sayfayı kimse öksüz bırakmasun....!!!
Herkesensağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum....
ALLAHA emanet olasunuz....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 30, 2008 7:49 am

Günaydin iyi pazarlar. Parcalı bulutlu Trabzon havasından tüm köylülerime selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 30, 2008 8:10 am

Gölcükten Herkese Selamlar,Hayırlı Pazarlar:
Kamil sana helal olsun Kardeşim akşam beraber yatmışız sen yine sabah,sabah burdasın sen daha aşıkmışın buraya ben misafir geliyor diye burdayım yoksa şimdi yeri dinliyor olacaktım,Mahmut sanada günaydin sende ergencisin kısa işi geçiştiriyorsun,Gölcükte hava kapalı yağmur yağmıyor,saatleri ileri alma işi insanı zaman yönünden etkiliyor birden bir saat ileriye gitiyorsun neyseki sonmuş,Tüm hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir pazar günü diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Mar 30, 2008 8:34 am

HATAY Erzindn Herkese Pazar günü selamlar,saygılar ve sevgiler.
Tüm şurlilarun günleri aydın ve bereketli olsun.
Aldığım yeni bir habere göre Çaykaramıza ve halkımıza yıllarca hizmer eden Dr İlhan DURGUN 'un vefat ettiği haberini aldım
Dr İlhan DURGUN'a allahtan rahmet diler tüm yakınlarına başsağlığı dilerim aynı zamanda hepimizin doktoru olduğu için bizlerinde başı sağolsun
ALLAH RAHMET EYLESİN
Yakınlarına allah sabırlar versin
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 8:37 am

İrfan ve Mahmut kardeşlerim...!!!
Hepinize günaydın...!!!Nasılsınız...????
Mahmut kardeşim sanki pek keyfi yok gibi...!!!Hırsıza hala kızıyorsan beraber beydua edelumda bulur belasını inşallah...!!!ALLAH beterinden saklasın...!!!
Kendinize iyi bakın...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 8:45 am

İsmailciğim...!!
Sanada hayırlı sabahlar....!!!
Verdiğin kara haberi ilk senden duyuyorum...!!!İnşallah doru değildir...!!Eğer doğruysa Mevtaya ALLAH tan rahmet geride kalanlara baş sağlığı diliyorum...!!!
Fani dünya....!!!!
Bu vesile ilede senin yavrularada tekrar geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum...!!İnşallah iyilerdir...!!Onların gözlerinden öpüyorum...!!!
Ailece ALLAHA emanet olasınız....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 30, 2008 9:37 am

Maşallah burası şenlik,ne güzel !
Ah siteye giren her dost bu sayfanın önemini bilse ve uğrayıp bir selam verse daha güzel olacak...Ne yazık bu sayfanın daimi üyeleri hep aynı kişiler...Sağlık olsun ! Yinede buna şükür ,,,Sağlık ve afiyetteyim şükür.Sizler de iyisiniz ki yazıyorsunuz..

Herkese selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 30, 2008 9:51 am

Evet sabah kısa yazdım abilerim hemen farkında teşekkür ederim saygılar sunarım ilginize keyfsizlikten değil. Baktım fotoğraflardaki yorumlara sangi değişik görüntüler isteniyor havası var geldi bana buradaki yazıyı kısa kestim döndüm fotoğraf ekledim. ayni yere iyi seyirler.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Mar 30, 2008 10:45 am

EDREMİT'TEN HERKESE KUCAK DOLUSU SELAMLAR BUGÜN HAVA ÇOK GÜZEL MART BAŞINDAN BERİ KISA KOLLU İLE GEZİYORUZ...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 30, 2008 12:55 pm

tüm dostlara hayirli pazarlar diliyorum

umarim herkezin keyfi ve sihati yerindedir insallah... bugün hava kölnde cok güzel adeta bir yaz havasi yasiyoruz. bunca firtina ve kardan sonra sasilacak bir durum dogrusu. ama yinede sükürler olsun.. havanin acik ve güzel olmasiyla beraber insanlar can geldi ve ortalik civil civil olmaya basladi... umarim böyle kalmaya da devam eder...

bu arada siteye girdigimde ve ilhan amcanin vefaatiyle karsilastigimda sarsildim acikcasi... ölüm haberleri insani ister istemez etkiliyor her kim olursa olsun... ilhan amcanin ailece ölümüne cok ama cok üzüldük... allah bir kez daha rahmet etsin kendisine.. sizlerede yürekler dolusu saygi ve selam gönderiyorum... allah yar ve yardimicimiz olsun...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir