MUHAMMET ŞAHIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 29, 2008 11:45 am

Esselamnualeyküm Müdürüm;
Paragafta bir yazdın daha yazmadın.Yorgunmuydun ? Sensiz paragaf garipti.. Üstelik Meltem de yoktu ! Ondan önceki hafta ben giremedim,İhsan kıyameti kopardı...Sebebpsiz ben girmemezlik yaparmıydım..Anlamıyor beni bazı dostlar,ona üzülüyorum...

Senin resimleri koyarken "Muhammet Şahin balayıde" adı ile koydum..Yanlış yaptıysam özür dilerim..Hani bir latife olsun dedim..Yoksa asla bir art niyetim yoktu..

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

selamlar

Mesajgönderen Adil Güveli » Cmt Mar 29, 2008 10:20 pm

sevgili abim inşallah adilguveli_61@hotmail.com benim msn adresim tanismak icin gün sayiyorum sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 30, 2008 10:00 am

Hayırlı Günler Müdürüm,
Yanlış yaptığım için tekrar özür dilerim...Aslında böylesi sitelerde öylesi durumlar yapmamak lazım..Ama,yaptık bir defa !

Senin o gezdiğin yerleri tek tek gezdim.Oraların durumunu çok iyi bilirim..Oralarda gezerken Türkiyede msın,Avrupada mı şüpheye düşersin...Muğla tarafları öyle.. Marmaris,Kuşadası,Fethiye,Bodrum,Çeşme,Ayvalık,Erdek hep öyle.....Bu ülkenin batısı öyle...Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!

Sizinle bu alemde bir arada olmak ne güzel...Bunun değerini bilelim..Birbirini kırmamağa,üzmemeğe çalışalım..İyiki varsınız ..

Gölcükten Kırıkhan'a selam ve sevgilerimi gönderiyorum,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 7:47 pm

Emice oğli...!!
Nasılsın...!!Göruşemeyurk...!!Epey tatil yapdun..Seminer gibi birşey herhalda...!!!
Kırıkhanlarda nevar neyok...!!!Yengeme çok selam söyle...!!Uğurda ders çalışmayı eksik etmesin...!!!
Herkese selam ve sevgiler..allaha emanet olun...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Nis 03, 2008 8:25 am

muhammet şahin yazdı:Fatma öncelikle sana ve eşine selamlarımı gönderiyorum. İnşallah iyisiniz.Bizden sorarsanız çok iyiyiz. Dün akşam Kırıkhan a sağ salim geldim. Bazılarının dediği gibi başımıza da bir musibet gemedi.

Sağ olsun dostlarım beni diline doladı. Ünümüz dünyanın dört bucağına ulaştı.!!!

Bu gün dün gecenin paragafını inceledim. Annem memleketten geldi dediniz.Yazın nasıl olsa gideceğidi bir iki ay için iyi ki geldi. Her neyse ona da selam söyle. Şimdilik hayırlı akşamlar diliyorum

Abi merhaba, yazina gec cevap verdigim icin ozur dilerim, son gunlerde cok yogunum siteye sadece yapilacak islemler icin giriyorum, suan biraz yogunlugum bitti gibi, dedim ya sorayim hal hatirini abimin, demek yengemle sarmisiklari koparmadunuz :) cok sanslisun abi haaa yengemin kiymetini bil :) annem suan yanimda onunda selami var, yazun gelsun koylere deyur..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Emel Ayal » Prş Nis 03, 2008 8:29 am

DAYI
NE DERSEN DOĞRU DERSİN
NE YAPARSAN DA HAKKIN VAR
LAKİN HAKİMENİN DİLİNE DÜŞÜRME BENİ

DAYIM İYİSİN İNŞALLAH
YENGEMDE İYİDİR UMARIM
ÇOK SELAM SÖYLÜYORUM İKİNİZİN DE ELLERİNDEN ÖPÜYORUM
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Nis 03, 2008 6:58 pm

Esselamu aleyküm Amca oğlu....!!!
İlahi hiç gülesim yoktu.Yazdığım yazımın akıbeti için dediğim tavsıyelere aynen uygulayacağum...İnaşallah yazduğum yazıyı bir alabaluk alurda çelep deresinde birtaşun kovuğuna koyarda yazbaşı tor ile avlar çıkaruruk oni nediyeyim...!!!İşumuz önca ALLAHA sonrada yaylanun baluklarına kaldı(!!!!!!!)
Amca oğlu seni öpüyor ve herkesa selam ve sevgilerimi yolluyorumALLAHA emanet olasın.....!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Nis 04, 2008 9:55 am

Merhaba abi özel olmasını istediğim için özelden yazdım. Başkaları bir şey demesin diye. Allah bu milleti islah etsin. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 04, 2008 12:19 pm

Mrhaba Muhammet Abi
bu gün Cuma namazında Erzinden Soyadı Kazan lardan seni tanıyan biri var hatta geçen hafta seminere gittiğini bile biliyor seni nerden tanıyor hemde çok samimi olduğunuzu söyledi bu vatandaşa varmi bi mesajın ben iletebilirim da sağlıcakla kal görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Nis 04, 2008 7:21 pm

Muhammet Abi selamun başım üstüne isdeğin aynen iletilecektir.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Nis 05, 2008 8:10 am

günaydın herkese
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Nis 07, 2008 6:25 am

Muhammet Abiciğim merhabalar
Günlük yazıları okurken kayınvalidenin rahatsızlandığını belirttin çok çok geçmiş olsun allah şifasını versin umarım kötü bi durum yoktu
Burda Zeki Kazan amcayada henüz görüşemedim görüştüğüm zaman mesajını ve selamını ileteceğim görüşmek üzere allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Nis 07, 2008 3:16 pm

Muhammet abi kayınvalidenizin rahatsızlığından doloya üzüntümü belirttin çok çok geçmiş olsun dileğimi sunarım, Allahtan şifasını dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Nis 10, 2008 9:13 am

Hayırlı Günler Müdür,
Rahmetli Müftü Kama ile yakınlığını belki biliyordum ama unuttum tabi...Onun için sana önceden ulaşmak gerekirken ulaşamadım...

Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin ,,,,,,,,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Nis 10, 2008 1:25 pm

Sağol abi verdiğin bilgi için ben karıştırdım biri Ömer diğeri Numan doğru. Fakat köyümüz çok büyük ve %90 da dışarda olunca karıştırıyoruz. Zaden şu kuşmer olmasa köylülerimizi tanımamız imkansız.

Abi başınız sağolsun, böyle değerli şahsıyetler aramızdan ayrılıyor. Allah rahmet etsin. Size ve ailesine sabırlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir