MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muharrem Bayraktar » Pzt Mar 24, 2008 3:00 pm

hocam smdi okudum msjınızı ünverte snanavına hazrlandgm icin ugrayamıorm.bu sene son kez grcegm icin internette zaman harcamak istemiorm.malumunuz 82 gun kaldı ossye.kcib.hayrlı dualarnızı eksik etmeyın.ihtiyacmz var
Muharrem Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMLAR EDERİM SEVGİLİ HOCAM

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzt Mar 24, 2008 5:11 pm

SEVGİLİ HOCAM İNŞALLAH BURAYA DAİMİ OLMAYA GELDİM.BURDA YAPILACAK HERSEY İCİN YARDIMA HER ZAMAN HAZIRIM.BENDE SİZLEN YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK İSTERİM.HER ZAMAN KAPIM AÇIK BEKLERİM.
SEVGİ VE SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Mar 24, 2008 8:55 pm

muzaffer amca 7 martta trabzona gittim ve geldim
2 akşam kalabildim sadece o yüzden hiçbişey anlamadım hatta şimdi düşünüyorumda annemi gördüm mü görmedim mi emin değilim :D
neyse yinede bi hasretlik giderdim dönüncede işler güçler bide bi rehavet memleket toprağına basmışlık duygusu siteyi ihmal ettim ama artık geri döndüm ve her gün yine buralardayım
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Başar » Sal Mar 25, 2008 9:36 pm

MUZAFFER ABİ BANA GÖSTERMİŞ OLDUĞUN İLGİ VE ALAKANA COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN İNSALLAH BUNDAN BOLE SİZLERIN SAYESINDE TÜM KÖYLÜLERİMİZLE TANİŞMA FİRSATINI ELDE ETMİŞ OLDUK TUM SİTE SAHİPLERINEDE BURADAN TESEKKÜR EDER SAYGİ VE SELAMLARIMI SUNARIM HÜRMETLERIMLE
Kullanıcı avatarı
Ali Başar

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 27, 2008 2:40 pm

muzafferciğim...!!!
Telefondada görüştüğümüz gibi iki günlük bir grip geçirdim...!!!Epey sarstı beni ikigün ilaç ve dinlenmeyle geçti çok şükür...!!'Sağlığın kıymetini biliyordum ama her hastalık herzaman insana bunu daha iyi anlatıyor...!!!
ALLAHA emanet olun...Tüm aileye sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 28, 2008 5:34 pm

Merhaba Sayın Muzaffer hocam,
Bir haftalık site den ayrı kalmamda hem sayfamda hemde telefonla aradığınız için sonsun sükranlarımı sunarım. Bu site sayesınde sizler gibi dost kazandığım için sevinçliyim. Saygılarımı sunar paragafta görüşme dileğiyle. Köyde çekebiltiğim resimleri "yine yeşirdi fındık dalları 2008 mart sonu" başlıağğında veriyorum. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Mar 28, 2008 6:56 pm

selamualeyküm sayın abim.sesiniz çıkmaz oldu ben sizin hızınıza yedişmek için çabalıyorum.iskenderun dan selamlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cum Mar 28, 2008 7:10 pm

iyi akşamlar muzaffer amca nasılsınız
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Mar 29, 2008 7:20 am

Haklısın Muzaffer abi , Künye gerçekten uzun. Allahtan askerlik yapmıyoruz yoksa her gün tekmil verilmezdi bu şekilde. Böyle uzun uzadıya yazmamın sebebi daha iyi tanınabilmek. Bazan arkadaşlar, akrabalar Beşikdüzünde Sevgi Selçuk diye arıyorlar beni. Oysa burda adımın Sevgi olduğunu bilen yok, Köyde de Ayşe. Geçen gün Yusuf Kılıç'ın eşi yanıma gelip, Sevgi diye hitap edince, tüm arkadaşlar Sevginin kim olduğunu sordu. Neyse site sayesinde gerçek kimliğimi ortaya koyayım dedim.

Dün akşam yine paragafta aranızda olamadım, uzun zamandan beri ilk kez geçen hafta paragafı tam olarak takip ettim, onda da siz yoktunuz. Birazda şaştım doğrusu. Yaramaz bir durum yoktu inşallah.

Bende aranız da olmaktan mutluluk duyuyorum, kalın sağlıcakla...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Mar 29, 2008 6:45 pm

hocam merhaba,
görerim ki dün akşam gelmeyen(birisi gelemeyen) kişilere sizsiz paragas bir başka garipti diye cümleler kurdunuz. kusura bakamayın ama eğer oraya gelip yazanlar paragasın garipliğini gideremiyorsa ben önümüzdeki hafta paragasta yazmayacağımı bildirir o iki değerli insanla paragası sürdürürsünüz. hem böylece gülerek, heyecanla yapmış olduğumuz paragasınız garip kalmaz...
ben açık sözlü olduğum için bunları yazmaktan çekinmiyorum. bu söyleminiz yanlış bence ve son olarak ben de derim ki eğer kuzenim ve emicem ile gariplik bertaraf olacaksa ne mutlu size...
gelenlere haksızlık ettiğinizi bildirmek isterim. ha bu arada bize göre hiç te garip değil di...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cmt Mar 29, 2008 8:56 pm

Hocam öncelikle selam ve saygılarımı sunarım. Peşinen şunu söyleyeyim niçin yanlış yaptın zaten öyle yazman da gerekirdi, latife olması için. Ama İhsan her zaman yaptığını paragafta da yapmış Bu gün inceledim. Ona atışma meydanında bir dörtlükle cevabını verdim.
Gelelim akşam paragafa girememeye o anda yoldan geldim ve elbisemi çıkarmadan paragafa bir selam verdim ve ayrıldım.Sabah 07.30 dan o saade kadar yoldaydım ve çok yoruldum.
Herkes seyahatimin sebebini merak edip kendine göre yorumlarda bullundu.Ben Kamu Araştırmaları Vakfının düzenlediği ''Proje Hazırlama ve Yönetimi'' seminerine katılmam uygun görüldüğünden bu amaçla üç arkadaşla birlikte Antalya -Kemer e gittim. Bölgeyi etraflıca gezebilmek için özel arabamla iki gün önceden arkadaşlarımla yola çıktık.Sahilde her yeri gezerek Antalya ya vardık. Seminer bitiminden sonra da oradan Konya ya geçip Hz.Mevlanayı da ziyaret ettik ve Pozantı üzerinden Kırıkhan a ulaştık Çok şükür kazasız belasız geldik

Bu seyahatten sonuç çıkaarmamı istersen memleket israfdan battı batacak, İnanç yönünü hiç karıştırma o bitti. Manavgat Side de camiye gittim abdest alacaktım şadırvan var, (Çok afedersin) tuvalet sordum duvarın arkası sokağı gösterdiler, gittik ''Giriş 50 Cent'' !!!!!!!! İnanurmisun abdest almak için gidilecek tuvalet bedeli kavur parası ile belirlenmiş. Haa cent karşuluği YENİ KURUŞ ta kabul edeyuler merak etma.

İşte seyahatun özeti. Herhalde başuni ağrıtmadum. Selam ve saygılar
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Mar 29, 2008 9:34 pm

Evet Muzaffer hocam memlekette yaz başı işleri arasında celilerin yanma işide vardır. Resimlerde görmüş olduğun duman yükselmesi odur. İyi hatırladınız,örneğin

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Mar 30, 2008 12:57 am

Muzaffer hocam...!!!
Evet haklısı ya sanal ortamda yada telefonda görüşuyuruk...!!Bunada şükredelim..Neyapalum..Gurbet geçım şartlar bizi mecbur ediyor...!!!
Ergin hocama senin mesajını iletmek için telefon açtım...!!!Ama kendisi okulu ile trabzon tarafına seyehata çıkmış...!!Ama kızına hem kullanıcı hemde şifreyi verdim..Sanırım dönünce ulaşır ona ..Ayrıca ben yine görüşürüm onunla..Sen merak etma...!!Mesajını yerine tekraren ulaştırırım inşallah...!!!
Kendine iyi bak...öpüyorum seni....!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Adil Güveli » Pzr Mar 30, 2008 2:45 pm

VALLAHA HOCAM KACIRDINIZ AMA GECE RESIMLERINI ISTEDIM INSALLAH SIZLERLE PAYLASACAGIM.YARDIM KONUSUNDA ISE FAZLA BIR MATRAHIN TOPARLANMADIGINI DUYDUM.
SEVGİLERİMLE...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Furkan Kazancı » Sal Nis 01, 2008 2:22 pm

muzaffer amcacım önce bana yazdığın ileti için teşekkür edrim babamın adı mehmet kazancı babasının ismi süleyman kazancı kamalidan
Furkan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir