"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
BABAN BAŞUMUN TACI SANA VARDUR GAZABUM
BEN BU GÜN EFKARLANDUM DERTLİ DERTLİ YAZARUM
GÖKHAN O BAHCEYE SENUN BEN KUYUNU KAZARUM
İKİNCİ KAT BALKONDA ÇAY İÇERKEN BERABER SOHBET EDELUM
İyi geceler deyup, önce selam verelum,
İlker kardeşum ile, bizda söze girelum,
Memleket Çaykara'dan, bir merhaba deyelum,
Eylül bebek hoş geldun, Zekim tebrik edelum...
ORTAK KONUŞULAN Bİ KONU YOK İKİ KİŞİ Bİ ARADA KONUŞUR ÜÇ KİŞİ Bİ ARADA HEP BERABER KONUŞULAN PAYLAŞILAN İRŞEY YOK İŞTE ÇOĞUNLUĞUN SAĞLANAMAMASININ SEBEBİ BU OLAYA Bİ ÇÖZÜM BULABİLİYORMUYUZ ? HAYIR. BULAMIYORUZ. O ZAMAN ŞİKAYETÇİ OLMAYALIM HER CUMA GÜNÜ BÜTÜN SİTE ÜYELERİNE MAİLLER GÖNDERMEYELİM MADEM ORTAK Bİ KOUDA KONUŞULMAYACAK. NE YAŞLILAR GENÇLERLE NEDE GENÇLER YAŞLILARLA Bİ NOKTADA BULUŞABİLİYOR. PARAGAFIN AMACI NE NEDEN HER CUMA AKŞAMI BURDQAYIZ PC BAŞINDAYIZ BEN ANLAYAMADIM ANLAYAN VARSA LÜTFEN RİCA EDİYORUM BANA ANLATIN BU DURUMU.
KÖKSAL AĞAOĞLUYLA BİRLİKTEYİZ ŞU ANDA
KATILMAZ PARAGAFA YAZILARI TURFANDA
HEPİMİZ MİSAFİRİZ DÜNYA DENEN BU HANDA
SAĞLIK OLSUN DİYEREK YOLA DEVAM EDELİM
Aziz hemşerilerim ve sevgili dostlarım...!!!
Hastalıkları ve bazı dertleri dolaylı öğreniyorum...!!!
Bu vesile ile hastalanlara vede ameliyat geçiren tüm hemşerilerime acil şifalar diliyorum...!!!Bundan sonraki yaşantılarına sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...!!!
ALLAHA emanet olun...!!!
ne mutlu olsun sana eyi yerde durursun
yema fazla baklava sonra hasta olursun
emir eyle kaynuna biraz funduk kavursun
sohbetler olur elbet safı belli edelim...
Ne mutli olsun kaynana tatlisi yiyenlere,
Darisi başina bundan sora evleneceklere,
Tatliyi yeyup sora başina geleceklere,
Şİmdiden kendilerini hazırlasunler.
Radyoyoda istekleri yönlendiren Gülden hanımefendiye istekler arasında ismimi zikrederek bize kaval hediye ettiği için sonsuz teşekkürler ediyorum...Muradına nail ve bahtı açık olur inşallah....!!!!
KAMİL ŞAHİN EMMOĞLU DUYDUN DA İNANMADUN
YAN ÇEVİRUP KAFANİ SAĞA SOLA BAKMADUN
SAATÇİYİ KAYBETTUK SANKİ BİR ŞEY DUYMADUN
KIRK BİR YASİN OKUYUP DUASINI EDELUM
SELAMUN ALEYKUM .DOSTLARUM HEPİNİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM. YARIM SAAT ÖNCE EVE GELDUM.SABAH YEDİDEN BERİ YOLDAYUM.ANTALYA KONYA ADANA NİHAYET HATAY. ŞÜKÜRLER OLSUN KAZASUZ BELASUZ GELDUM.
KIZUM MELTEM EVE GELDUM NE OLDİ VEYA NE OLACAK. İHSAN VE MUZAFFER. SİZUNLE SORA GORİŞURUM.