Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Kısa bir zaman ayrıldım siz muhabbeti koyulaştırmışınız,evet allaha şükür bende iyiyim gokhanda gelmiş Fatmayı yanlız bırakmadı iyi oldu gokhan sanada iyi geceler ben yine buralardayım görüşürüz inşallah.....
Tüm şur ahalisine ve hemşerilerime HATAY Erzin İlçesinden günaydın,hayırlı sabahalar, hayırlı Cumalar.
Çalışanlara iyi mesailer,ticaret yapanlara hayırlı bol kazançlar,Çalışmayanlarada sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.
Akşam PARAGAF'da görüşmek dileğiyle.
Herkese sonsuz selam ve sevgilerimi yolluyorum.
Ismail abi merhaba, 360° kusmer resimin altinda bir link verdim oraya tiklayin, acilacak sayfada free tiklayin yine bir sayfa acilacak o sayfada geri sayim var saniye olarak saymaya baslayacak sayim bitiktten sonra kucuk bir kare acilacak hereyaziyor oraya tam altinda buyuk harflerle 4 harf yada sayi var onlari o kareye yaziniz ve sonrada downland yazan yere tiklayin resimi bilgisayariniza indirmis olacaksiniz kolay gelsin...
Herkese selamlar,saygılar ve sevgiler....!!!
Tüm şurlilarun günleri aydın ve bereketli olsun...!!!
Akşam paragaf'da görüşmek dileğiyle...ALLAHA emanet olun...!!!