Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Hakimciğim...!
Nazik mesajına sonsuz teşekkürler....!
Ağabin ile köyde,mezirelerdeve yaylalarda çektiğin o müstesns resimler gerçekten güzel bir anı. Zaman zaman bakıp özlem gideriyorum...!
Görüşememe konusunda musterih ol.Ben özel sektörü bilirim.Bazan insanın hiç vakti olmayabilir.Görüşürüz ve görüşeceğiz inşallah.
Sna iyiçalışmalar diliyorum...ALLAHA emanet ol...Hoşca kal...!
Merhabalar ağbi.. Utanıp sıkılacak bir durum varsa bırak biz utanalım,ne de olsa arayıp sormak küçüklerin görevi ama gel gör ki bir koşuşturmadır iş ev çocuk derken kim nerde ne yapıyor düşünmeye bile çok vakti olmuyor insanın. Bu unutmak umursamamak babında bir şey değil asla. İyi olduğunuzu bir yerlerden duymak biraz serinletiyor insanın yüreğini. Bence bir aileden çıkıp gurbete düşen akrabalar olarak en azından yılda bir kez belirli bir tarih ayarlayıp memlekette buluşmalıyız. Biz hatırlasak ta bizden sonraki nesil çocuklarımız tanımayacaklar bile birbirlerini işte buna üzülüyorum.Zaten günümüzde en fazla iki çocuklu ailleler makbul sayılıyor bir sonraki nesil belki teyze amca kelimesinin anlamını bile bilmeyecek ..Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Eşimin de selamları var..Görüşmek dileğiyle
Hakimciğim...!!!
Biraz meşguliyet birazda ihmallikten mesajına cevap anında yazamadım..!Özürdiliyorum.Görmeyeli iysin inşallah...!
Sana ve külfete sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum...!
ALLAHA emanet olun...!!!
...
selamlar hakim...
aslında ben espiri yapmıştım...
...
...ama sahi oldu..
beni tanımamanı işin doğrusu pek anlamadım...
ahmet hamdi olunca mı..
yoksa eskileri çabukmu unuttun..
...neyse açık yazayım...
pergeloğlu...
ahmet
evinizin bitişiği
...neyse haylı zaman olduğu kesin...
görüşmeyeli...
...kendinize iyi bakın...
.....muhabbetler..
....selamlar hakimbey..
şimdi sizin profilinize baktım...siz haklısınız...
benim bahsettiğim..... hakim başka hakim..
işte bu isimden pek olmaz diye o sanmıştım...
nheyse okuyunca sizi aslında hiç görmediğimi fark ettim........ vesile oldu...
ben birol un arkadaşıyım... yani yaştaşıyım...
....ferhat dedeka deyince gerisi tamam....
......
....selam ve muhabbetlerimle...
...abim var..
belki onu hatırlarsın..
muhammet kama ...
sizin yaşlarda...
En son Ahmet Hamdi Kama tarafından Pzt May 12, 2008 4:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
MERHABALAR SEVGILI KARTEŞİM HAKIM AYAL YILLAR SU GİBİ AKSATA ÖMÜR NE KATAR KİSA OLSATA GECEN YİLLARİN ANİLARİ HELETE COCUKLUK YİLLARİ HEBSİ TARIH ANİSİ KİBİ KALİR CANİM KARTEŞİM NASİLSİN İNŞALLAH İYİSİNTİR YENKEM VE YİYENLERE SELAM SAĞLIK Lİ YAŞAMLAR DİLERİM HAKİMMİM YAYLADA COK SAYİ VE MİLE OYNARTİK BEN PERKELOĞLU MUHAMMET UZUN YİLLAR OLTU GÖRÜŞMETİK GÖRSEKTE BELKİTE TANİYAMABİLİRİZ AMA SENİ HİC UNUTMATİM HOROSANTAN KELİRTİN OZAMAN BEYAZ NAYLON AYAKKAP GİYERTİN COK UYUMLU BİR ARKATAŞİTİNZ HİC KAVKA YAPMAZ DİK KARTEŞİM SENİ GÖRMEK İSTERİM BEN SAMSUNTAYİM MEMLEKETE GELİRSEN MUTLAKA GÖRÜŞELİM KOTANBEY AĞABİME VE FATMA ABLAMA SELAMLARİMİ İLETİRSEN MEMNUN OLURUM HAKİMBEY KARTEŞ GÖRÜŞELİM HOŞCA KAL DOSCAKAL EN GÜZEL GÜNLER SENİN OLSUN
MERHABALAR SEVGILI KARTEŞİM HAKIM AYAL YILLAR SU GİBİ AKSATA ÖMÜR NE KATAR KİSA OLSATA GECEN YİLLARİN ANİLARİ HELETE COCUKLUK YİLLARİ HEBSİ TARIH ANİSİ KİBİ KALİR CANİM KARTEŞİM NASİLSİN İNŞALLAH İYİSİNTİR YENKEM VE YİYENLERE SELAM SAĞLIK Lİ YAŞAMLAR DİLERİM HAKİMMİM YAYLADA COK SAYİ VE MİLE OYNARTİK BEN PERKELOĞLU MUHAMMET UZUN YİLLAR OLTU GÖRÜŞMETİK GÖRSEKTE BELKİTE TANİYAMABİLİRİZ AMA SENİ HİC UNUTMATİM HOROSANTAN KELİRTİN OZAMAN BEYAZ NAYLON AYAKKAP GİYERTİN COK UYUMLU BİR ARKATAŞİTİNZ HİC KAVKA YAPMAZ DİK KARTEŞİM SENİ GÖRMEK İSTERİM BEN SAMSUNTAYİM MEMLEKETE GELİRSEN MUTLAKA GÖRÜŞELİM KOTANBEY AĞABİME VE FATMA ABLAMA SELAMLARİMİ İLETİRSEN MEMNUN OLURUM HAKİMBEY KARTEŞ GÖRÜŞELİM HOŞCA KAL DOSCAKAL EN GÜZEL GÜNLER SENİN OLSUN
merhabalar güzel insan yazmiş olduğun iletiyi okumuş bulunmakdayim çok memnun oldum tabikihadırlayamaman doğaldır çünkü çok uzun zaman oldu görümedik simalar değişdi görsekde tanıyamayiz belkide ama sicak bir dostluğunu hissederek senikucaklarım istanbula düşersem mutlaka seni ziyaret edecem sende butarafa düşersen mutlaka bana uğra herşey gönlünce olsun güzel kardeşim hoşca kal 05375704642
Ula Hakim hızlı geldin ama cabukmu yoruldun yoksun kayıplara karışmışın bilmem buralara bakıyormusun ama mutlaka bir göz gezdirirsin gibi geliyor bana inşallah öyle olur bu mesajimi okursun.