AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 1:26 pm

AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN,
Uzun bir künye....Ayşe,,,,Sevgi,,,,Selçuk,,,,Uzun,,,, MAŞALLAH !!!!!!!!!

Seni ve senin gibileri sitede görmek bana mutluluk veriyor....Sağolun..... Hep burada olun , olur mu ?

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 23, 2008 11:46 am

merhaba ayse abla nasilsin dilerim ailece iyisinizdir insallah.. allah nasip ederde bu yaz memlekete gelirsem seninle görüsmeyi tanismayi cok isterim... insallah birlikte vakit gecirmkte nasip olur.. gülcihan ablam her sene oldugu gibi bu yazinda beni yaylaya kendilerine davet etti...insallah orada bulusmak nasip olur... kendine iyi bak ayse abla allaha emanet ol...selamlar sevgiler
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Mar 23, 2008 12:49 pm

merhaba,
selam olsun sana,
sana nasıl hitap edeyim diye girişi uzatmaya çalışıyorum. aslını istersen hala da bulamadım. ancak sevgi ve de samimiyetin verdiği cesaretle sadece abla diye hitap edeyim şimdilik... sakın ola ki babamın 3. kardeşinin olduğunu unuttuğumu zannetme. tabiki onu da biliyorum ama şimdi sana burdan ne, merhaba babamın 3. kız kardeşi ne de hala diye hitap edebilirim.
hala sizden, sizi hatırlama konusunda yazmış olduğum an için bişe yamadınız. gerçekten son zamanlarda bu site sayesinde merak ettiğim nadide insanlardan birisiniz. bir an için sizi tanımak için can attığı belirtmek isterim.
en kısa zamanda görüşmek umuduyla
esen kal
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 24, 2008 11:20 am

Ayşe(Sevgi) Selçuk Uzun yazdı:Merhaba Fatma'cım,
Eskisi gibi ekranlarda görünmüyorum diye "e bu da artuk sıkıldı, siteden hevesini aldı" yorumlarını yapmıyorsun dimi? Sen beni anlıyon di mi? Vaktim olsa sitenin altını üstüne getirecem ama hani vakit. Bak yine paragaf akşamı geldi ama ben dökülüyorum. Umarım bu gece olsun sizinle olabilirim. olamasamda gönlüm sizinle bilesin....

Canim benim yok ya senin hakkinda oyle dusunemem sende koyunun hasretiylen ozlemiylen yasayanlardansin buralardan uzak kalman biliyorumki sadece yogunlugun ve zamanin olmayisindandir, allah kolaylik versin? canim iste insan siteye girince deger verdiklerini ariyor buralarda? zamanin oldukca buralardasin biliyorum, kendine ve etrafinda olan herkese cok iyi bak, sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Mar 29, 2008 6:55 am

Kendi kendine mesaj nasıl gönderilirmiş bir bakayım dedim. :lol: :lol: :lol:
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cmt Mar 29, 2008 10:01 am

:lol: :lol: :lol:
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzr Mar 30, 2008 11:12 am

Bende öyle düşünmüştüm toparlama şeklin çok zekice.. ona güldüm. Ne de olsa aynı mahallenin çocuklarıyız.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Pzr Mar 30, 2008 6:31 pm

SEVGİ NE HABER ORALARDAN İYİSİNİZ İNŞALLAH EYDİ SEVGİ AKLIMA NE GELDİ BİLSEN MEZİREDE SARELLE YAPTIN FİNCANA KOYDUN TATI HALA AĞIZIMDA İNAN ÇOK YEDUM AMA ONUN TATI BAŞKAYDİ MEZİRE TADI VARDI ONDA AHHHHHHHHHHHHHHHHHH GÜNLER.
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Pzr Mar 30, 2008 6:33 pm

SEVGİ BU İŞTEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM NURHAYATIM YANLIŞ ANLAMA BEN YAZIYORUM SÜLEYMANIN ADIYLA GİDEYU SİNİRDEN CATLIYORUM
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Cmt Nis 05, 2008 7:53 pm

Sevgi ablacığım ya nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyo gerci küçük olan benim benim hal hatır sormam lazım nasılsın eyimi,sun inşalah eyisundur sevgili eniştemize selamlar yeğenlerin gözlerinden öpüyorum kendine hasbak emi ablacığım
saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Nis 05, 2008 8:27 pm

yok be ayşe abla,
bir zaman önce almış olduğum kararın sadece kendime zararı olduğunu düşününce yazma kararı aldım. ilk halamın kızına yazmamdaki sebebi onun bildiği için ona yazma gereği duydum...
ama bak ikinciyi de sana yazıyorum,
kişisel mesajlar bölümüne attığın mesajı sindire sindire okudum ayşe abla... gerçi ikimizde aynı sorundan müzdaribiz ama olsun gönüller bir olsun
esen kal
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Cmt Nis 12, 2008 6:47 pm

merhabalar sevgi, yazmış plduğun iletiyi okumş bulunmaktayım çok teşekkür ederim memnun oldum. hacı halamın iyi olmasına sevindim selam eder ellerinden öperim. yengenin çocukların selamları var hepsi iyiler, enişteye ve yiğenlerime selam ederim..........inşallah yazın görüşürüz.....
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Nis 14, 2008 8:36 am

Merhaba Ayşe,
Aradan çok zaman geçmeden bir hatırını sorayım dedim..Çünkü aradan çok zaman geçerse unutulmaya yüz tutabilir..Allah korusun.. Bulduğum dostlarımı kaybetmeğe hiç niyetim yok...Tabi karşılık bulabilirsem ?

Sana günlük hayatında başarılar diler,Sıhhat ve afiyette olmanı dilerim...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 3:41 pm

Ayşe Merhabalar:
Doğum günüm için yollamış olduğun mesaj beni fazlasıyla memnun etmiş,Allah sizede sevdiklerinizle birlikte uzun bir ömür nasıp etsin inşallah,görüşmeyeli umarım iyisin iyi olman için duacıyım,bizler Allaha şükür iyiyiz,sizlerden almış olduğumuz bu elektrik ile dahada iyi oluyoruz.
Gölcükten Ailece sizlere selamlarımızı yolluyoruz sağlikli,sıhhatlı hayırlı günler geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ediyoruz,görüşmek üzere......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Sal Nis 22, 2008 8:29 am

Merhaba sevki nasılsınız işin yöntemini ançak buldum çocuk 2 tanemi vardı unuttum nasıllar aklım köylrde illada şimdi hiç sorma eşinle tanışmak nasib olmadı yinede selam söyle öptüm görüşmek üzere hoşça kal.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir