gönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Oca 12, 2009 5:45 pm
Tarih: Çar May 09, 2007 11:06 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Artık tartışmaya gerek yok fotoğrafı çeken asıl kaynak ortaya çıktıktan sonra bize susmak gerekir, yanılmışım.
Fakat şu Gerçeğe bakalım, bugün işim ve uzakta olmam dolayısı ile katılamadığım rahmetli Cahit Topaloğlu’nun köyde cenazesi vardır.
Demek ki fotoğraftaki beş kişiden üçü ebediyete göç etmiştir. Allah ölenlere gani gani rahmet etsin.
KAMİL ABI BİZ BURANIN TARTIŞMASINI 9 MAYIS 2007 DE BİTİRMİŞTİK. EN SAĞDAKİ KİŞİ İBRAHİM KAHVEÇİ (kavut) OLDUĞUNA GÖRE MEHMET ÖZER VE CAHİT TOPALOĞLU İLE ÜÇ RAHMETLİ OLUYOR
Ama bakıyorum benim hatamı hemen bulup yuzume vuruyorsunda bir önceki sayfada Mahmut KÖSEOĞLU'nun beşkişiden üçü rahmetli olmuştur ifadesine bir şey demedun...O karedeki resimlerdeki şahıslardan ikisi rahmetli olmadımı...???????
BİZLER BURADA EN SAĞDAKİ KİŞİNİN KİMLİĞİNE TARTIŞMA YAPTIK BEN RAHMETLİNİN OĞLU BEHZAT DEDİM FOTOYU VEREN HAMİT DEDİ
RAHMETLİNİN TORUNU VE FOTOĞRAFI ÇEKEN iBRAHİM KAHVEÇİ DEYİNÇE SUSTUM BU DURUMDA ÜÇ RAHMETLİ VAR.