GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 21, 2008 4:58 pm

Merhabalar sevgili surlilar nasilsiniz?? Dilerim hersey istediginiz sekilde yolunda gidiyor..

Cokkkkkkkkkkkkkkkk yogun bir gunu yasiyorum cokkkkkkkkkkk :x
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Mar 22, 2008 7:28 am

Günaydin, hafif Yağmurlu (çiseli) Trabzon Merkezden tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım.
5-10 gün kadar bu sayfada olamıyacağım izine ayrıldım köye gidiyorum. Yarın veya giderim. Gerci hava yağmurlu fakat ilk iş olarak evin içinde hirsizin tağıttıkları düzelteceğim. Daha sonra fıntıklık seyrekleyeceğim. Malum köy işleri. Bu arada siz uzukta yaşiyan köylülerime güzel kareler gedirmek dileğiyle. hoşta kalın
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Mar 22, 2008 7:32 am

Herkese günaydın Bir Cumartesi günü tatiliniziin sağlıklı geçmesi dileğiyle bu gün herkesi bişeyler yazmak için davet ediyorum bu sayfaya
Galiba akşamdam kalma durumu olmuş Günlük yazanlar herkese sesleniyorum
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Mar 22, 2008 7:35 am

Günaydın Mahmut bey işlerinizin arasında yeni manzara resimleri çekmeyi unutmayın allah kolaylık versin sana memleket işleri zordur azda olsa bilirim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Mar 22, 2008 11:51 am

Özlemini her an içimde hissettiğim ve yaşadığım güzel köyümün değerli insanlarına ORDU ilinden günaydınlar,hayırlı günler,sağlik ve esenlikler diliyorum....!!!!!
Orduda bugün kapalı bir hava ama yağmursuz birgün...Hava sıcaklığı çok normal bahar havası gibi...!!!Ama içim buruk ve üzüntülü...!!Çünkü köyümüzde cenaze var...!Ana sayfadan aldığım habere göre Hafız Ahmet KAZANCI ALLAHIN rahmetine kavuştu...!Kendileri bizim aile dotumuzdu...!Rahmetli babamdan okuduğu için beni vebizim aileden herkese çok değer verirdi...!Sesi güzel iyi bir hafızdı..!!!Bende kendilerini sever çok değer verirdim...!Samsun'a her gittiğimde ziyaret eder duasını alırdık...!!ALLAH rahmet eylesin, yeri cennet olsun...!
Başta çocukları olmak üzerer tüm aile efradına başsağliği diliyorum...!!!
Ön safdaki büyüklerimiz bir bir göç ediyor..İstemesekde ön saf bizim kuşağa kalıyor...!!!ALLAH hepimize iman ve kuran selameti versin(amin)....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 12:15 pm

Merhaba Sevgili Dostlar,
Sizlerden 3 gün ayrı kaldım.Bana 3 yıl gibi geldi..Ama yokluğum pek fark edilmemiş. Yine de babaoğlu olmadığımı fark etmiş,sağolsun...

Bu arada çok sevdiğimiz Hafus Ahamet Kazancı amcayı kaybettik...Allah rahmet eylesin:Allah yakınlarına sabırlar ihsan etsin...

Sağlık durumum şükür iyidir..İnşallah bundan sonra beraber oluruz..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cmt Mar 22, 2008 2:15 pm

İstanbuldan herkese selamlar.Çok güzel bir hafta sonu diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 3:12 pm

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar:
Şu an Gölcükte güneşli bir hava var sabah hava bulutlu idi.dün harika bir yağmur yağmış şükürler olsun,bugün geç girebildim saat 16.03 katılım çok az hafta sonu herkes geziyor sanırım,bu arada Hafuz Ahmet Kazancı Amcaya Allahtan Rahmet yakınlarına başsağliği dilerim,mekani cennet olsun,Mahmut Kardeşim izine ayrılmışın hayırlı seyahatlar iyi gezmeler diyecem,diyemiyorum zıra köye çalışmaya gidiyormuşun,Allah kolaylık versin sana inşallah güzel resimler ile gelirsin,Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı bir hafta sonu diliyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Mar 22, 2008 3:26 pm

Evet güzel köyümün güzel insanalarıyla bir arada olmak çok güzel .

Ah kidi güzel köyüm
Kurldun dağdan dağa
Çok güzel olduğundan
Herkes hasrettur sana.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 9:32 am

Herkese Hayırlı Günler,
Saat : 10.30

Bakıyorum da bu sayfaya yazan olmamış...Eeeee bugün Pazar,hafta tatili dostlar dinleniyor.. Ve Altuncu da ilk sırayı almış oluyor...

Herkese sağlık ve afiyette olduğumu duyurur,selam ve sevgiler sunarım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Mar 23, 2008 10:11 am

Bir pazar gününden tüm hemşerilerime merhabalar ve günaydın diyelim de
Yöneticimiz aynı zamanda hocamız Muzaffer abimiz kızmasın kendileri zaten itiraf etti 3 gün sessiz sedasız kaybolmuş arayan yokmuş o zaman hocamma sorayaım cuma akşamki paragaf sayfalarını kariştırsın aranıp aranmadığını orda görecektir.
Hocam sevilen dostlar her zaman aranır
Körde vefat eden amcamıza allahtan rahmet diler yakınlarına başsağlığı dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Mar 23, 2008 11:53 am

hava günesli olmasina ragmen yinede soguk olan kölnden herkeze hayirli bir pazar günü diliyorum... dilerim herkez zinde ve afiyetdedir.... gününüzün keyifli gecmesini diler tüm dostlara selamlar sunarim..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Mar 23, 2008 12:53 pm

Gölcükten herkese kucak dolusu selamlar:
Bugün Gölcükte hava karışuk,ilerleyen saatlerde bakalım ne yana rotayı cevirir,şu an saat 13.38 4. sıradayım son günlerde işler hoş gitmiyor inşallah düzelir diyelim.İsmail düzenli gidiyor teşekkürlerimi yolluyorum ona sağliğinin iyi olduğu bizi sevindiriyor inşallah hep öyle iyi olur,şurli de son günlerde iyi gidiyor onada,iyi olan sıhhatına mevlatan niyaz ediyorum dahada iyi olması,diğerleri diyecek ikisine iyi dilekrerini sunuyorsun bizim kafamız kelmi şimdi sizede yüce mevlatan niyaz ediyorum size sağlikli,sıhhatlı bol kazanclı günler nasıp eylesin ve sizi Allaha emanet ediyorum,benim köyümün güzel insanları.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 23, 2008 1:52 pm

Ruzgarli bir Fransadan herkese merhabalar, dilerim herkes iyidir, Parisden misafirlerim oldugu icin zaman zaman siteye girip yeni uyeliklere onay verip cikiyorum yada ufak defek duzenlemeler oluyor onlarida yapip cikiyorum,, burda 2 gun yumurta tali var giden gelen cok zaman zaman buralarda olmaya devam ederim herkese saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzr Mar 23, 2008 5:47 pm

sevgili hemşerilerim
yarın bizleri yogun bir iş temposu bekliyor.hepimize allah kolaylık versin.umarım hepiniz sıhatlısınız tüm güzel günler sizlerle olsun
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir