İHSAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Şub 19, 2008 7:45 am

Hatay Erzinden Merhaba İhsan Abi öncelikle yazımı okuyup cevapladığın için ve tanıdığın için çok teşekkür ederim sağol varol inşaallah çoluk çocuk iyisinizdir epeyi zamandır görüşemedik gelelim şu 30 yaşına e doğru ya bizler 45 olduysak sen ne olduğunu tahmin etme doğrusu sayın abim siteden kaçmak diye bi lüksümüz yoktur bilakis katılmak için fırsat kolluyorum geçen hafta kırıkhana gittim paragafa katılamadım ama takipte olduğunu unutma sitede de olsa görüşmek dileğiyle allaha emanet olun tekrar deşekkür eder sana iyi günler dilerim.
İhsan Abi ben Enişten gibi Orman İşletme Şeflliğinde Erzin de çalışıyorum da
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Şub 24, 2008 4:34 pm

Selam ve Hürmetler sunuyorum ihsan abi.
Aranızda olma şerefi bana ait,ben şeref duydum hele de böyle karşılanınca, Aranızda olmak ,sizlerle olmak güzel.Vesile ne olursa olsun görüşmek üzere.
Sağlıcakla kal.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzr Şub 24, 2008 8:08 pm

Amcaların amcasııııı,canların canısıııı :) :) nasılsın,uzun zamandır görüşemiyoruz çok özledim seni ya... halam nasıl çok selam söle ellerinizden ve yanaklarınızdan kocaman öpüyorum.kendinize çok iyi bakın.arayı açmayalım lütfen. :D Allah'a emanet olun..sizi çok seviyorum
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Sal Şub 26, 2008 7:29 am

ihsan ağbi
anneme sorarım sormasına da anneme soracağım okadar şey var ki bi geceye nasıl sığdıracağım bilmiyorum
bu akrabalık bağımızı sen anlatırsan çok sevinirim
bi çok akrabamı olduğu gibi sizide hiç hatırlayamadım:(
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Şub 26, 2008 4:33 pm

Merhaba Abim,
3.kardeşliği garantiledim diye bir rehavet çökmedi üzerime, ne olur böyle düşünmeyin. Bu aralar çok yoğunum. Bir taraftan iş, diğer taraftan ev, çocuklar... derken bir saniye boş vaktim olmuyor. Yine de ufacık bir fırsat bulsam hemen sitede ne var ne yok ona bakıyorum.
Mehmet abiye yazdığınız şiiri yıllar önce okuduğumda da çok beğenmiştim ama şiiri hiç hatırlamıyordum. Tekrar hatırlattığınıza memnun oldum. İlginize çok çok teşekkür ederim. İşleri biraz düzene koyabilsem daha teferruatlı görüşürüz inşallah.
Yakın zamanda görüşmek ümidiyle esen kalın...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Prş Şub 28, 2008 12:53 pm

selammmmm ihsan amcaaaaa... nasılsınız yahu hiç sesınız soluğunuz çıkmıyo hayattamısnız msn ye de denk gelmedı özlettınız kendınızı valla..... benım rahmoşşşşşşummmm nasıl napıyor selam söyle goruşmek uzre dualrınızdan eksık etmeyın...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Şub 29, 2008 10:43 pm

AMCAM BENİM ;PARAGAFTA SÜPERDİN.YAZDIKLARINI PÜR DİKKAT OKUYORUM.ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI ŞEYLER YAZIYOSUN.SEN BU SİTENİN BİR NUMARASISIN..KALBİMİNDE BİR NUMARASISIN.GÜZEL HALAMA SAYGI VE SEVGİLERİMLE ALLAH A EMANET OLUN :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzr Mar 02, 2008 8:27 pm

İHSAN ABİ MERHABA TABİ BEN SİZİ HATIRLADIĞIM GİBİSİNİZ İNŞALLAH .HEP NEŞELİ HAYAT DOLU ESPİRİLİ YANİ SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cum Mar 21, 2008 7:05 pm

Merhabalar Dayıcığım
Anneme sordum bir anlatmaya başladı ki anladım telefonda konuşulacak meseleler değilmiş bu akrabalık bağlantıları. Muhammed dayımın doğumundan başladı gerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
Ama sonuç olarak benim süt dayım olduğunuzu öğrendim. Saygı ve hürmetlerimle...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Mar 28, 2008 5:26 pm

Teşekkürler İhsan bey, Evin çalınma işi için yazdığınız yazıyı bugün köyden gelerek gördüm. Bir haftadır köydeydim hırsızın dağıttıklarını biraz düzeltim. Birazda köyün rutin işleri ile uğraştım. Çektiğim resimlerden bir bölümünü Manzaralar bölümünde "yine yeşirdi fındık dalları 2008 mart sonu" başlığı altında veriyorum. Saygılar paragafta görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Nis 09, 2008 9:59 pm

İhsanciğim Merhabalar:
Çok tehlikeli bir görev o kırmızı koltuk,sen başka bir elamana o görevi verki üstesinden gelsin sonra sen onlara uyma,onlar seni arar duruma gelsin o zaman iş daha güzel olur gibi geliyor bana,Allaha emanet ol,kal sağlıcakla......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Nis 10, 2008 8:14 am

merhaba abi ellerinden öperim abi ben sezon başlamadığı için erken kabadıyorum evde internet yok ondan ama sayfaya hergün giriyorum birde misafırlık diyon sormaya gerek yok başımın üstüne yerın var ne zaman istersen unutma senın bır evinde burda var onun lafı olmaz herkese selamlar arada mesajlaşalım saygılarla
hasan özdil

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Prş Nis 10, 2008 8:26 am

Sevgili İhsan Amca,
her ne kadar babamla anlaşamazsanda! dediğin gibi eskiden beri seninle iyi anlaşırız. seni seviyorum. ellerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Nis 12, 2008 9:49 am

esselamun aleyküm benim her türlü övgüye ve sevgiye layık yegane agabim
özellikle çagrı ellerinden öpüyor bunun yanu sıra büyük kızım didem ve küçük kızım mervenur'da sana en sıcak selamlarını gönderiyor ve ellerinden öperken sitemlerinide iletiyor bizi tanımıyor diye.Agabi saglıgın nasıl?umarım her şey yolundadır seni gercekten özlüyorum,buralarda olmayışınında eksikliğini her zaman hissediyorum,hiç olmazsa arada bir gelde sılayı rahim yapsan nasıl olur.herkese selamlar sevgiler özellikle yengeme senide hasretle bekjliyor Allaha emanet ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Nis 12, 2008 11:22 am

İHSAN AGABİM SENSİZ ZAMAN GEÇERMİ?
SENİN YERİNE SANKİ BAŞKALARI GEÇERMİ
ÇERKEZKÖYDE AGABİM RAHAT YATARMI
BENİM İÇİN ÖZELSİN EY GÜZEL İNSAN

ALLAH BU DÜNYADA SANA ZAVAL VERMESİN
SENİN İÇİN HİÇ KİMSE KEM SÖZ ETMESİN
SENİ ÇEKEMEYENLERİ ALLAH KAHR ETSİN