Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
teşekkür ederim nevgin sorduğun için evet olduğum yerde internet yok arasira az bi zamanım olduğu zaman ancak bakıyorum siteye.selam soranlara kendine iyi bak görüşürüz
Nevginim az once yine ikimiz icin hazirladigin slayt gosterisini izledim, inan cok duygulandim, iyiki varsin canimin ici zorgunlerimde herseye ragmen hep yanimda oluyorsun buda beni cok mutlu ediyor...kendine cok iyi bak optum sekerim..
CANIM BENIM 18 YASINDA OLMAK NASIL BIR DUYGU ARTIK RESIT OLDUN ISTEDIGINI YAPARSUN HEMIIIIIII TEKRARDAN DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN NICE GUZEL YILLARA DAHA HEP BERABER..
Nevgin Kızım Merhabalar:
Nasılsın bakalım şöyle bir halını hatırını sorayım dedim inşallah iyisin,bizler şükürler olsun iyiyiz,muhabetimiz devam etmesi dileklerimle sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum,seni Allaha emanet ediyorum...........
slm nevgin.. sayende bu siteye tekrar girmiş olduk ) uzun zamandır girmiyordum.. aklıma bişeyler gelmiyorki yazayım ) nese kendine iyi bak diyeyim bari ) görüşmek üzere.... horoncu kız seni
nevgin.. bakıyorumda en son mesajı ben sana atmışım aylar önce.. o gün bugündür girmiyormusun yoksa siteye.. aaa çok ayıp gerçi çaktırma bende bayadır girmedım.. şimdi giriyom.. tanıdık herkese yazayım dedim.. sıra sendeydi sanada yazdık görevimizi yernine getirdik... neyse fazla düşünme yoksa allah korusun delü olursun
bi insan bu kadar mı yüzsün olur yaa 3 tane mesaj atmışım hanfendiye bi kere bana dönmedi.. ama aldığım haberlere göre bırak bana cvp yazmayı siteye aylardır girmiyormuş.. Bu siteye emek verenlerden olan Fatma ablanın yiğeni olarak girmemen büyük ayıp hatta sölicem,seni siteye daha almıcaklar