MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Selamlar,saygilar

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Mar 19, 2008 3:20 pm

Muzaffer Abi: Kisisel bir e-mail gondermeme ragmen,sayfaniza da yazma geregi duydum.Firsat buldukca site ye girmeye calisiyorum ama benim oldugum zaman diliminde saat farkindan kaynaklanan dezavantajlari da yasiyorum.Yine de boylesine ayni sevdalarla bir araya gelebilmis,kaliteli, sevyeli ve saygi unsurlari one cikmis bir site ye yazmak benim acimdan da son derece keyif verici.Su siralar cok yogun olmama ragmen, kisa surelerde olsa bile sizleri ilgiyle takip ediyorum.Sevgiler ,saygilar,selamlar...
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Çrş Mar 19, 2008 5:19 pm

Selamun aleykum Muzaffer amca Öncelikle KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH TEKRARINI NASİP EDER İNŞALLAH

Şimdi niye siteye takılamadığımı anlatayım
Bu sıralar işler yoğun sürekli seyahatte olduğum için fırsat bulup takılamıyorum siteye.Arasıra açıp bakıyom nevar neyok diye ama yazı yazmaya fırsat olmuyo evdede internet yok.Bundan sonrada ongün boyuncada böyle yoğun gececek ondan sonra inşallah yine faal duruma gececeğim
Babam onları sormuştun valla ben de onlarla pek görüşemiyom Trabzona seyahate gitiğimde görüyom onları ama sık sık telefonda görüşüyoruz çok şükür hepsi iyiler.Havalar açıldıya şimdi onlar köydeler artık kara kış gelene kadar ordalar.Hasan kardeşimede artık aktif şekilde bizim siteye takıl dedim onunda evde internet yok ama yakın zaman da alıcak eve interneti ozaman bol bol görüceksiniz onu

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Çrş Mar 19, 2008 7:08 pm

hocam kandiliniz kutlu ve mutlu olsun saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş Mar 19, 2008 8:10 pm

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Mar 20, 2008 9:38 am

muzaffer hocam merhaba,
her ne kadar sitede faal olsakta, yakınlığımızın sağlamış olduğu görüşme olanağını maalesef kullanamadığımızı düşünüyorum. canı gönülden görüşmeyi, sohbetlerinizle gönlümüzü şenlendirmeyi nasıl arzuladığımı ifade ederken suçluluk duygusundan kendimi sıyırdığımı düşünmemenizi umarım.
biliyorum ki, küçüklerin büyükleri ziyaret etmesi gerekir. ama şuanki yaşam koşuşturmasında bu namümkün oluyor.
en kısa zamanda görüşmek umuduyla
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Mar 21, 2008 2:38 pm

haci amca gecmis kandiliniz mübarek olsun... hayir dualarinizi eksik etmeyin... hürmetler
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Mar 21, 2008 7:36 pm

Mehaba muzaffer amça ben fatma aksoyun torunuyum yani (tefikinanın)alinin kızıyım senin halamla akrabalığın ne dereçedir yazarsan memnun olurum biir yazında okudum fatmadan bahsediyorsun o halammı merak ettim SAYGILARIMLA.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Mar 21, 2008 11:00 pm

MERHABALAR MUZAFFER AMCA ;
NASILSINIZ ? BU CUMA PARAGAFTA GÖREMEDİK SİZİ..EKSİKLİĞİNİZİ HİSSETTİK..UMARIM KÖTÜ Bİ DURUM YOKTUR.ZATEN İHSAN AMCAM HAYIRLI Bİ İŞİ VAR DEDİ O YÜZDEN ARAMIZDA BULUNAMAYACAK DEDİ AMA SONRA YAN ÇİZDİ Bİ BEDDUA ETTİ SİZE :) İNŞALLAH BEDDUASI TUTMAZ :D ÖNÜMÜZDEKİ PARAGAFA BULUŞMAK ÜZERE ALLAH'A EMANET OLUN..SİZİ SEVİYOR VE ELLLERİNİZDEN ÖPÜYORUM..
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Cmt Mar 22, 2008 11:31 am

Muzaffer amca merhaba
Dün akşam gözlerimiz aradı sizi.Hayırlı bir işiniz olduğu söylendi.Hayırlı olsun diyelim. Sevgi ve saygılarımızla...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selamlar

Mesajgönderen Adil Güveli » Cmt Mar 22, 2008 5:32 pm

sevgili hocam inşallah forumda ve paragrafta birazdaha etki gösterecegim.elimden geldikce buralardayım.
sevgi ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Tanşma ve kaynaşma

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Pzr Mar 23, 2008 10:10 am

Hoşbulduk sağol aileler tanınyor gençler tanınmıyor nedeniyse sizlerin köyden cıkması .hayat insanları istediği gibi yönetiyor bizlerde köyümüzden ve köyümüzün güzel insanlarına hasret yaşıyoruz ama bu siteyi kuran sizin gibi kuruculara teşekkürü bir borç biliyorum . ..........................

SEVGİ VE SAYGILARIMLA
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Mar 23, 2008 3:08 pm

MERHABA HOCAM,
BURALARDA BİR YARAMAZLIK YOK,
DEDİĞİN GİBİ BİZİM KONUMUZ HER ZAMAN TRABZONSPOR OLMUŞTUR FAKAT BUSENE TAKIM İÇİN KONUŞACAK HİÇ BİR NEDEN KALMAMIŞTIR
GELECEK YIL KONUŞURUZ İNŞALLAH
SAMSUNDAN SEVGİLER.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Mar 23, 2008 5:20 pm

teşekkürler muzaffer amca.en kısa zamanda görüşmek üzere baki selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Mar 24, 2008 11:05 am

sevgili hocam merhabalar,
bu cumartesi kırıkhanda karadenizliler gecesi yapıyoruz sende benim davetlim olurmusun?hep bir arada oluruz.umarım sıhatın yerindedir.görüşmek üzere allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Pzt Mar 24, 2008 1:45 pm

slm hocam nasılsınız msj şimdi okudum. hep aklımdasınız pek takılamıyorum takılsamda ödevler içn takılıyorum internete bu aralar ödevler çok önüne gelen ödev veriyor ne yapacağımı bende şaşırdım. kendinize iyi bakın benden bi emriniz varmı hocam
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir