Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
ola burasi çok güzel kuçuk bi turistik kasaba diyelim bu gün karlanduk inan kaldırımda zincirsuz yuruyemeyuruk ha. ola sen eve yoksa net mi bağladun sen bu kadr sık girmezdun nete neisa kendune eyi bak gardaşum bu arada benum emenete imzani attun mi????
ola niya cepten yazduğum mesaja cevap yazmayusun darılduk mi gardaşum .sen imzanı at emanete ben oni gözüm gibi korurum merak etma ama gozume bişey olursa karışmam hade kendune eyi davran
merhaba yiyen beni tanıyabilirsın annene sor selam söyle tanıyabilirsin yazın cenazeye gelmiştim neyse dayılarına sor annenın en yakın akrabasıyın hemde babaannende akrabam babana annene selam söyle artık burda yazışır tanışırız
hasan abi mesajini aldım anneme sordum akraba olduğumuzu söyledi nasılsın abicim işler nasıl annemin babamin selamlari var inşallah danişmamız nasib olur selamlar ertuğrul pergeloğlu
yok gardş önemli değilkontur oldu mu ararsın bu arada geçmiş olsun kendine dikkat et daha drift yapacaz senle ben yaza kadar gelemem inşallah yaza görüşürüz kendine eyi davran ara sıra mejaj yaz hasret çektirme
ola kanka ne var ne yok hep beni beklema arada sen da yaz ha kimseye demem oni.teyzen ile gönderduğum selami aldun mi. sensuz horon sarmayu yav kanka bişe anlamadum düğünde oynaduğum horondan yazun geldum mi beraber oynayacağuk ha ona göre
slmlar yiyenim ilk önçe kendimi tanıtayım. gerçi bilirsin babanın dayısı rahmetli mustafa dedenin büyük oğlu sinan amcanım.ben aranıza yenı girdim.seni en son samsun da yıllar önçe gördüm.her neyse yiyenim herkese slm söyle.
ola gardaş ne var ne yok ne edersun bak listede adumuz aşağalara ineyu arada bişeler yaz da adumuz yukari çiksun hade kendune eyi davran görüşürük selamlar