MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Mar 12, 2008 2:14 pm

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bende biliyorsun memur olarak çalışıyorum. Fazla köye gidemiyorum. O yeşillik olduğu dönemlerde köye iş yapmak için gideceğim. Bu işler ilk sıradaki bellemedir. Çalışırken hadı ya gidip teferruatlı çekim yapamam, yaparım desem yalan söylemiş olurum. Ben şimdiki resimleri de baş tarafta yazdım hadı ya gitmedim. Raşiyi geçince Nanoğlarının oradan elimdeki yeni 18 optik zumlu makine ile zumla yarak çektim. Hatta zumlamadan bir kaç kare çektim birinide siteye koydum. Dedimse nanoğlarının orada şu Tekirdağ da mühendis Mustafa Erken kırıkanda ağabeyi Evliya olacak onların evinin arkasında yine onların akrabalarının inşaatı vardı geçtim o inşaata hadi tam karşımda zumla yarak bütün hadi yi çektim. O resimleri seyrediyorsunuz.

Evin yanına git çek diyorsun orada çok yol var gidemem gitsem bu kilo geri dönemem. Gerçek konuşalım iş güç bu memleketin doğa güzelliği var fakat işi hiçbir zaman bitmez, bunu bilirsiniz. Gecen yıl babam öldü köydeki yerlere bakan yok, ilgilenmedin mi oluyor orman. Arabam yok yaya oralara gidip çekecek durumda değilim. Doğrusu ve bu memleketin durumu böyledir. Söz vermeyeyim fakat şu an yapığım gibi Nanoğlarının oraya gidip yeşil halini Allah bir zeval vermezse çekip siteye veririm.

Kusura bakma abı işin doğrusu bu Rahmetli babam sağ olsa işimiz var deyip beni 5 dk boş bırakmazdı. Hep iş arasında feğmenostan resim çekerdim. Gerçi sağ olsaydı da yine öyle yapsaydık. Sizler buradan uzun zaman önce ayrıldığınız için sıkıntılarını unuttunuz. 100 m2 yer bir temizleme ikinci yıl hep diken ve orman olurmuş. Daha giremezin oraya öyle bırakayım diyorsun komşular başlıyor seni kınamaya. Gerçi komşuda kalmadı ya bir iki kişi var oralarda. Bana hak vereceğini tahmin ediyorum gerçek budur.
Gelirsin yazın buraya ederim seni misafir o zaman seninle mecburen oralara çıkarım.
Selam ve saygılarımı sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Mar 12, 2008 3:17 pm

Esselamunaleyküm Muzaffer Hocam
Nasılsızız durumlar nasıl gidiyor galiba sitede işler iyiye doğru gidiyor.
Hocam Günlük yazılarımızda bizi iyi bir rütbeye yükselttin bişi şimartma bu sana dediğim gibi çok sevdiğim ve zevkle takip ettiğim bi iş olduğu için mümkün mertebe her gün girip yazmaya çalışıyorum tabiki sizlerin tozuna dumanına yetişmemiz mümkün değil ALLAH kolaylı versin görüşmek dileğiyle ailece ailenize allahın selamı üzerinize olsun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Prş Mar 13, 2008 11:45 am

agabi merhabalar
çok şükür saglık yönünden bir sıkıntı söz konusu deyil fakat evdeki pc kapalı oldugu için çok fazla aranızda olamıyorum ancak iş yerindeki pc'den yazmaya ve takip etmeye çalışıyorum umarım sende iyisindir,herkese selam ve saygılar allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 3:10 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:Merhaba Fatma,
Yani bir şey sebep olmasa senden haberimiz olmayacak..Verdiğin habere çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun..Kendine dikkat etmiyorsun herhalde..Ama herşey Allahtan..Allah beterinden saklasın...

Selam ve sevgilerimle...

Muzaffer amca alaka ve ilgine tesekkur ederim,kendime dikkat ediyorumda, disci biraz salak cikinca nerdeysi gidiyordum buralardan, morfini asiri derece vermis zehirlendim, gercekten cok kotu oldum ama simdi alllaha cok sukur yavas yavas toparlanmaya calisiyorum..

Sizlerede gecmis olsun yine sallanmis ortalik allah beterinden saklasin allahim kimseye kotun gunler yasatmasin, aman sizlerde dikkatli olmaya calisin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Prş Mar 13, 2008 3:42 pm

selamun aleyküm muzaffer hocam nasılsınız siteye fazla giremiyorum ama girdiğim zaman size mesaj atacağımı söz vermiştim. bu sözümü tutmaya çalışıyorum :D umarım iyisinizdir allah size sağlıklı bir hayat nasip etsin bu arada bende düzceye atandım size uzak sayılmam inşallah allah kısmet ederse sizinle görüşme imkanı bulmaya çalışacağım allaha emanet olun....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cum Mar 14, 2008 8:19 am

SELAMÜ ALEYKÜM HOCAM.SESİNİZİ DUYAMADIĞIMIZ GİBİ YAZILARINIZI DA OKUYAMIYORUZ HAYIR OLA ALACAKLI OLMAK GÜZEL BİR ŞEY (SON OLARAK BEN YAZMIŞ DIM) SLMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ayal » Cum Mar 14, 2008 4:30 pm

aslında baya bi uzun zamandır üye olmayı düşünüyodum tanıdıklar vardı üye oluncada hepsine yazayım dedim :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakkı Karal » Cmt Mar 15, 2008 12:01 am

hoş buldum hocam..saglık ve huzur dolu günler dilerim...
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cmt Mar 15, 2008 6:17 pm

Merhaba Muzaffer amcacığım...
Nasılsınız iyimisiniz.Öncelikle yazınız beni çok onulandırdı.Güzel ve anlamlı yazınız için size çok teşekkür ederim.Aramızda da oluşan dostluk köprülerinin yıkılmaması için hem ben hemde ailem elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Kendinize iyi bakın ellerinizden öpüyorum Nuray yengeme de selamlarımı iletirseniz çok sevinirim.Alala' emanet olun...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fehmi Ayal » Cmt Mar 15, 2008 10:31 pm

slm hocam hoşbulduk nasılsınız yazın köyde görüşmek üzere ve şurlilarun stesinde her zaman buluşmak dilegiyle ALLAHA emanet olun
Fehmi Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Mar 17, 2008 9:01 am

SELAMU ALEYKÜM ABİ.HAFTA BAŞI YOKLAMAYI VEREYİMDEDİM.İNŞAALAH İYİSİNİZ BURALARDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Mar 17, 2008 11:07 pm

Merhabalar Ağabeyçiğim:
Nasılsın bakalım bir hafta aradan sonra yine Gölcüğe geldim,şöyle bir siteyi gezeyim dedim yazılanları okudum,birzda yazayım dedim.
Annemle mucadeleye devam,Allah kolaylık versin,bu akşam rahat bırakmamış herhalde yoksun sitede,benmi yakalayamadım yoksa,inşallah yarın görüşürüz bir aksılık olmazsa,şimdilik seni Allaha emanet ediyorum,görüşmek üzere.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SAĞOLLUN SEVGİLİ HOCAM

Mesajgönderen Adil Güveli » Sal Mar 18, 2008 7:23 pm

HOŞBULDUK SEVGİLİ HOCAM İNŞALLAH ARANIZDA OLMAYA GAYRET EDECEGİM.SEVGİ VE SAYGILARIMLA ELLERİNİZDEN ÖPERİM.
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vildan Onat » Çrş Mar 19, 2008 10:44 am

Hocam nasılsınız.Çok haklısınız siteye pek uğrayamıyorum.Çocukla ilgilenmekten forumla ilgilenemiyorum.Ama beni hatırlayıp sormanız çok hoşuma gitti.Biz yeni nesil sizin gibi vefalı olamadık hatamız olduysa affedin.ALLAH a emanet olun.Hayırlı günler hocam.
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Çrş Mar 19, 2008 11:41 am

selamun aleyküm hocam nasılsınız inşaallah iyisinizdir mevlit kandiliniz mübarek olsun kib görüşmek üzere bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir