GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 18, 2008 6:50 am

Herkese selamlar. Bu gün Kırıkhan da hava kapalı gibi. Tam bir yaprak açım havası.
Bu gün Çanakkale zaferinin yıldönümü. Her ne kadar onlar ölmemiş ise de tüm şehitleri rahmetle anıyoruz. Acap bu gün kalkıp biziim halimizi görselerdi acaba haklarını bize helal ederlermiydi.
Herkese sıhhat ve mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 18, 2008 6:56 am

Meltem kızım, günaydın diyerek bu gün açılışı senin yaptığını belirttin. Gerçekten günaydın. Bu kurnazlığı her halde dayından öğrenmeye çalıştın ama beceremedin. Mesajının kayıt tarih ve saatine bak. Sen her ne kadar gece yarısından sonra mesajı yazmıiş isen de saatini iyi ayarlayamadın. Bundan sonra saatını iyi ayarla.
Her neyse belki niyete göre sen ama esas bu günün açılışını ben yapmış oluyorum. Gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 18, 2008 8:24 am

Güneşli bir habar havasından Rize den tüm köylülerimin bu anlamlı günde gününüz aydın olmasını diler selam ve muhappetlerimi sunarım.
Vallahi Muhammet Şahin abımın dediği gibi Çanakkalede bu vatanı bizlere emanet eden şehitler bu toplumdan acaba memnunmu? Onlar bizler için canlarını verdiler biz onlar için ne yapıyoruz. Allah sonumuzu hayır etisin. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Sal Mar 18, 2008 8:34 am

Herkese yağmurlu bir İstanbul sabahından hayırlı günler dilerim.
Muhammed abinin belirttiği gibi bu gün bizim için gerçekten çok önemli bir gün. Herkesin mutlaka gidip görmesi gereken bir yer. Oradaki mücadelenin ne şartlarda ve hangi imkanlarla yapıldığını belki daha iyi anlayabiliriz.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 8:54 am

Merhabalar sevgili surlilar nasilsiniz?? Dilerim hersey istediginiz sekilde yolunda gidiyor..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 18, 2008 9:01 am

Herkese Hayırlı Günler,
Sağlık ve afiyet içinde olduğumu bildirir iyi haberlerinizi bekliyorum...Anlaşılan Türkiyede kapalı bir hava yaşanıyor..Önemli olan sağlıklı haberlerinizi alabilmektir.. Gerisi düzelir inşallah...

Gölcükten herkese selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Sal Mar 18, 2008 10:22 am

Dayıcığım nöbetçiydim...Hastane de ki bilgisayar kafayı yemişse ben ne yapayım:) Şahitlerim var gece 24 ten sonra yazdım:)
Huyum suyum aklım vs vs sana çekmişse ne mutlu bana bende bir cevherim o zaman. Yengeme çooook selamlar. gelin artık bir hafta sonu yalvartmayın. Ayağınıza dolanacak küçük çocuğunuz mu var sanki. Çok çok öpüyorum sizi....
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 18, 2008 12:43 pm

Meltem kızım çok doğri dersun. Ayağumuza dolanan çeçuk yok ta. Uğur artuk başumuza dolanuyu.Maşallah oldi hereh kadar. Boyi beni geçti. Koftoril olduği içun hep onun ile uğraşuyiruk.
Pazar guni bir haftaluğina Antalya ya gideyirum.Bunun içun zaten Ayşe yengenun başınun tasi atayu. Deyu bana ben da geleyim ben istemeyirum.
Döndükten sonra bi düşünelum belki bir sürpriz yaparuk. Deyusm da sakın kanma ne olacağı belli olmaz. Ayşe yengen un da selamları var. Gözlerunuzden öperuk.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 18, 2008 12:56 pm

Kardeşim Fatma nasılsın inşallah sıhhatın iyidir. Arada bi haber ver bizleri merkta bırakma. Göreyusun habu Hakime abulamun kızı Meltem NACAR oldi başumuza türkici. Atışma meydanına da başladı yazmağa. Bak bakalum nasil yazayu. Enişteye ve hepinize selam.Benim hanım da merk edeyur ve görüşmek isteyu. O nun da selamları var.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 1:31 pm

Gölcükten Herkese Kucak Dolusu Selamlar:
Yağmurlu bir hava var Gölcükte,bugün geç girmişim 14.19 şu an 7. sıradayım herkesin iyi oluşu,sıhhatlı oluşu bizi mutlu ediyor,Allah hepinize,hepimize sağlik,sıhhat versin,önemli olan odur.
Bugün Canakkale zaferinin yıldönümü,Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olun inşallah.
Tüm Hemşerilerime sağlikli,sıhhatlı,Hayırlı günler geçirmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 18, 2008 1:46 pm

Muhammet şahin abin sizin Tanışma Kaynaşma bölümünda adınıza ait başlık yanı sizin sayfanız yokmu? ben bulamadım actınızmı açmadınızmı kişiye özgü yazıların yazıldığı sayfa
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 2:17 pm

muhammet şahin yazdı:Kardeşim Fatma nasılsın inşallah sıhhatın iyidir. Arada bi haber ver bizleri merkta bırakma. Göreyusun habu Hakime abulamun kızı Meltem NACAR oldi başumuza türkici. Atışma meydanına da başladı yazmağa. Bak bakalum nasil yazayu. Enişteye ve hepinize selam.Benim hanım da merk edeyur ve görüşmek isteyu. O nun da selamları var.

ABICIGIM ALLAHA COK SUKUR IYIYIM SIZLER NASILSINIZ,, yengemle bende tanismak isterim insallah bu yaz nasip olur, meltem sormayin bir gelmis tam gelmis ee kimin yeyeni atar vallah turkuler helal olsun onaaa :) yen geme selamlar kendinize iyi bakin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Mar 18, 2008 3:17 pm

Mahmut Köseoğli kardeşim Sen de Beni bilgisayar proğramcısı sandun her halde. Ben ne anlarum sayfa açmaktan. Haboyle kara balta işi girduk haburalara. İşte idare edup gideyiruk. Biraz daha oğraşursem burda kimse kalmaz uzman olurum. Anladun mi? !!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Mar 18, 2008 5:02 pm

Mahmut abi sen aldurma agabeme yasliligina sen ver oni kendi adina tabiki sayfa acmis ama unutmus :D :D ahada habu linke tikla direk onun basligi acilacak, gerce suan ilk siradadur arka sayfalardan gittim cikardum onu piyasaya :D

http://www.sahinkayalilar.com/viewtopic.php?t=3586
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 9:57 pm

Şu an saat 22.49 7 kişi aktif durumda Bülent Altuncu,Fatma Özbilgi,Muzaffer Altuncu,Mehmet Zeki Sari,Hasan Ataman,Necip Feyzayi Uygun ve ben İrfan Altuncu paragaf dışında böyle kalabalık ilk olarak bana görmek nasıp oldu onu sizinle paylaşdım,güzel kalabalık bir şekilde buralarda olmamız iyinin habercisidir,Herkese hayırlı akşamlar diliyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir