GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr Mar 16, 2008 8:23 pm

Sevgili Dr.Bülent. Evet gördüğün yer Kırıkhan 408 evler mahallesinin Şur kesiminden bir kesit.Yeni Çarşı Caddesi ile Sunay Caddesinin kesiştiği yerin üst kısmı. Bakınca arabanın sağında bakkal, soldaki ilk ev Rahmetli Ömerun Yavanun,Şimdi oğli fahrinundur.fotoğraf arkadaki Şahinkaya camisinin minaresiden çekilmiş olacak.Cami ile yavanun evi arasında benum ev vardur.Görünmeyu sadece bitişik dairenun tavanı görinuyur.Üzerinde üzüm asması var. Neyse s oldan devamla Kıcıkırman Muhammet amcanun eviüstte rahmetli Mustafa Aral nun (çililun) bir üstte rahmetli H.Ahmet Kama (topal) nun. Sağda yüksek bina Kıcıkırman H.Mehmet un (İrfanlarun)Bi üstteki da onun, Daha sağdaki üç katlı bina rahmetli Kemal Bayraktar ın.İki yüksek bina arasında görünen Öteki Kıcıkırman Mehmet un, aklumda yanlış kalmadi ise Rahmetli H.Doktor Kaman nun (Büyük dedenin) idi. Yanlış isem bilen düzeltsin.Daha arkada sağ köşedeki çok katlı bina Muharrem Bayraktar un, Dört katlı binanun arkasında üç katlı görünen bina Rahmetli H.Haviz Ali Şahin un (Şimdi oğlu Müfettiş Mustafa nın).Karşıdaki Cami tarafında görülen ağaçlar ile berideki ağaçların bulunduğu yerden ötesi başka mahalle.

Bülent çiğim eğer yardımsı olabildimse ne mutlu. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Mar 16, 2008 8:58 pm

Köylülerimizin yaşadığı Kırıkhan'ı gördük elinize sağlık İsmailbey
Dr.Bülent senin makine Erçişte çalışmıyormu. Göl kıyısından Muradiye ye doğru veya Ahlat, Adilcevaz darafına doğru güzel yerler vardır. Bu mevsim dahaden soğuktur yoksa Erçişin tam karşı göl kıyısında çok güzel sayfiye yerler vardır. Ben ordayken hergün güneş vardı ne ettin bilmem anabodamo dumanını orayamı gedirdin. Açı talı iki yılım geçti o bölgede özledim oraları.
Ben Bahçesaray dağlarından kendimle birlikte örnek vereyim.

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 9:05 pm

Herkese iyi aksamlar dilerim herkesin keyfleri yerindedir..

Sizlerden ricamdir resim bolumumuz var resimleri o sayfada paylasiniz, bu sayfanin akisini yavaslatiyor...
Buralarda helsukur yagmur geldi iki gundur buralar yamurlu ama sicak..
Sevgi ve Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 10:06 pm

önce Muhammet Şahin abiye fotoğrafın ayrıntılı tanımlamasını yaptığı için çok teşekkür ederim.

Mahmut abi hiç sorma geldim geleli diyorlar burası Türkiyenin en çok güneş alan yeridir, ben burdayken göl görünmüyor sisten trabzona geliyorum hava açıyor, dönüp geliyorum tekrar bıraktığım haline geliyor. ayrıca senin dediğin kadar güzelleşmedi buralar, daha doğrusu hiç güzelleşmedi :D , dün sabah öğleye kadar kar yağdı. Ama tahminim bahar gelince güzel olacak bencede. Ayrıca sen o fotoğrafı nerde çektin merak ettim.

herkese iyigeceler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 10:09 pm

Özür, son cümleyi okumamışım meğer buralarmış.

Fatma fotoğraf konusunda kime istediğin kısıtlamayı koyarsan koy ama Mahmut abiye hiç bir kısıtlama koyma, adam resimlerle konuşuyor çünkü :D
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 10:11 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:Özür, son cümleyi okumamışım meğer buralarmış.

Fatma fotoğraf konusunda kime istediğin kısıtlamayı koyarsan koy ama Mahmut abiye hiç bir kısıtlama koyma, adam resimlerle konuşuyor çünkü

temam :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 10:50 pm

Günün son mesajınıda ben bırakayım. Mehmet Aydınlı, Fatma Özbilgi ve Zeki Sarı ile sanki bir arada olmuş gibi kendimi hissettim, güzel vakit geçirmiş olduk. gerçi bu arada 6 da çevrimdışı olanl vardı, herkese iyigeceler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 11:00 pm

Gunun ne son mesaji, ben daha yeni geldim daha yeni basladim yazmaya :) :) aldi bana bi hava kimse tutamaz beni :) burasi evimiz gibi iyi hissememek elde deyil ayni duygular bizler icinde gecerli bulent, su misafirleri bir gun ip numarasindan isimleri asacagim haburaya bir cogunun kim oldugunu biliyorum :D yani bosuna isimsiz duruyuler oralarda :) ben son mesaji yaziyorum demiyorum sabaha kadar kimbilir kimler gelir buralara..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Mar 16, 2008 11:47 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 11:04 pm

bende aynı havalardayım Fatma. Bİ taraftan mehmetle msn den de görüşüyorum gülmekten kırıldım burda. Herhalda stresliyidim bu kadar gülmek olur mu ya
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 11:09 pm

Allah gulmekten ayirmasun bulent :D cokta gulme cenelerun agirur sonra :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 11:14 pm

Mehmet beyin yarın semineri varmış yatacak, e biz da yavaş yavaş çıkalım, çengelerum ne kelime göbeğum ağırdı
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 11:16 pm

Bülent ALTUNCU yazdı:Mehmet beyin yarın semineri varmış yatacak, e biz da yavaş yavaş çıkalım, çengelerum ne kelime göbeğum ağırdı

dersun seminerde tarihi bilgiler verecek baksana nerde ne zaman nevardi hepsini biliyur :D :D :D
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Mar 16, 2008 11:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 11:18 pm

oyyyyyyyyyyyyyyy öldürdün beni fatma :D

öyle mesaj geliyor ki mesajları bitirip çıkamayacağız galiba siteden
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Mar 16, 2008 11:21 pm

aha da yattı Mehmet, inşallah son mesaj olur yoksa yarın hastalar değil ben uyuyacağım, çıkıyorum, herkese iyigeceler
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Mar 16, 2008 11:22 pm

vallah oyle dedimya ben daha yeni basladum :D tansiyonum biraz duzeldi ya temam tutmayun benii :D :D ama haksizmiyim baksana resimde sadece kofini tanidi,kofinde tarih kokuyor gelde baska turlu dusun olacak is deyil :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir