Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
slm ben kırıkhan 408 evler mahallesinden ZEKERİYA AYAL'IN torunu FEHMİ AYAL'IN kızıyım 2 sene öncesine kadar kırıkhandaydık ama babamın işi ve istegi üzerne çaykaraya taşındık köyede çıkkarız şura (kamaliya) ama okul nedeniyle çaykarada kalıyoruz ben ÇAYKARA ÇOK PROGRAMLI LİSESİNDE 11-A(fen) sınıfında okuyorum 17 yaşındayım burda olmaktan mutluyum yaylaya çıkmak öyle güzel oluyoki şenlik zamanı herkesi bekleriz buyrun gelin beni yada ailemi tanıyanlarla yazışmak isterim
En son Fatma Ayal tarafından Prş Mar 13, 2008 3:39 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Adasim merhaba aramiza hosgeldin, paylasimlarin daim olur insallah, annemde ayallardandir mutlaka bir akrabalagimiz vardir surekli bizlerle olman umuduylan sevgilerimle...
Sevgili yeğenim....!!!!
Öncelikle siteye kaydolma medeni cesaretin için seni tebrik ediyor aktifliliğinin ve devamının dileğiyle....!!! Derslerinde başarılar diliyorum...!!!Gözlerinden öpüyorum....!!!
Sitede değişik bir şey yapmışsın...Siteye kayıt olanlar kendisine Hoş Geldin diyenlerin sayfasına yazarak işe başlardı...Sen maşallah kimsenin hoş geldin demesini beklemeden sayfalara yazmışsın...Hayırlısı..
Hoşgeldin Fatma,
Maşallah! baba, amca hep toplayıp gelmişsin. umarım katılımın uzun süreli olur. Aslında tanışmıyoruz ama uzaktan akrabalığımız bile var. Kamaliya gidersen bendende slm söyle.
saol fatma burdayım yaşıyorum.. siteye ayda yılda bir girme imkanım var ondan çoğu kişiye cevap yazamıyorum.. hayatla cebelleşiyorum napalım.. sağlıcakla kal...
FATMA HOŞGELDİN
BU NE GÜZELLİK KIRIKHANDAKİ ARKADAŞLARIM GELMİŞ,
HA BÖYLE ARADA SELAMLAŞIRIZ TAMAMMI
BAKARSIN BABAN Bİ SÜPRİZ YAPAR SAMSUNA GELİRSİNİZ.
KARDEŞLERİNE SELAMLAR
GÖRÜŞMEK ÜZERE..