GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Mar 12, 2008 9:25 pm

Herkese Hayırlı Akşamlar,
Sizlere bu gurbet ellerde Rabbim tarafından bir defa daha uyarıldığımızı haber vernek için bugün 2.defa sizlerle birlikte olmak nasip olmuştur..Evet hafifte olsa bir şeyler farkettik...Allah herkesi korusun !!!!!!!!!

Marmara her zaman depremle karşı karşıyadır...Duanızı eksik etmeyin !

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Mar 13, 2008 12:22 am

allah korusun.istanbuldan herkese iyi geceler.azda olsa yaşadık depremi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 13, 2008 6:47 am

Bu gün de herkese selam ve sevgilerimi sunma fırsatını bulduğum için Allah a nihayetsiz şükürler diliyorum. Kırıkhan dan herkese selam. Hava iyi değil gibi parçalı bulutlu ile bulutlu arasında bir şey.
İstanbul ve çevresinde yaşayan tüm vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. Akşam saatlerinde 4,8 le sallanmış. Allah beterinden korunsun
Herkese selam ve saygılar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Mar 13, 2008 7:17 am

Rize'den günaydin, tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım. İstanbul ve civarında yaşayan deprem dolayısı ile tüm köylülerime geçmiş olsun dileklerim sunarım. Yüce Allah böyle felaketi bu millete bir daha yaşatmasın.
Hava aynı Kırıkan gibi parcalı bulutlu, güneş ara sıra zarağulis edeyu. Ayni şurda eskiden yaptığı gibi.
Muhammet abı bu sabah biraz resmisin yoksa dünkü şakamamı kızdın. Ben birşey demedin İsmail Türüt söyledi oralarda birşey olunca Rize de uşuyorum.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Mar 13, 2008 7:27 am

Herkese günaydın, hayırlı sabahlar....!!!
Bende Erzin'den tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım. İstanbul ve civarında yaşayan deprem dolayısı ile tüm köylülerime geçmiş olsun dileklerim sunarım. Yüce Allah böyle felaketi bu millete bir daha yaşatmasın.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Mar 13, 2008 7:32 am

Sevgili hemşerilerim...!
Hepinize ORDU ilinden saygı ve sevgilerimi yolluyorum...!!!
Yalova ve Istanbul civarında yaşanan orta şiddetteki depremin heyecanını yaşayan tüm hemşerilerimize geçmişolsun diyor ALLAH hertürlü afat.kaza bela ve nusıbetlerden muhafaza buyrsun...!!1
ALLAHA emanet olun....!!!
HERKESE HAYIRLI GÜNLER .KUCAKDOLUSU SELAMLAR....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 13, 2008 8:12 am

Çok şükür bugünümüze sevgili dostlar,
Şu bir gerçek ki Marmarayı büyük bir deprem bekliyor..Ne yazık buna göz göre göre LADES derler...Nasıl bir ülke ki 1999 yılından beri konu konuşulur ama hiç bir şey yapılmaz..Allahtan hayırlısı... Yine bir gerçek daha var ki ecel gelince çare yok, ecelsiz ölüm de olmaz...Ama tedbir neden alınmıyor bilmiyorum..

Deprem Yalova-Çınarçık merkezli ....Yalova-İstanbul-Kocaeli(Gölcük)-Bursa ve Sakaryada duyulmuş...

Herkese hayırlı günler diler,selam ve sevgiler sunarım...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yunus Şen » Prş Mar 13, 2008 8:49 am

İstanbuldan güneşli bir günde herkese hayırlı günler,
Akşam hafifte olsa deprem olduğu söylendi fakat, evde olmama rağmen hiç hissetmedim. Bende akşam haberlerde duydum, sanırım çok hafif oldu. Yinede geçmiş olsun diyelim.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Mar 13, 2008 9:47 am

Merhabalar sur ahalesi,
Sayfa yine her zaman gibi ayni kisilerle devam ediyor, rahatsizligim devam ediyor fazla buralarda olamiyorum aslinda hic kalkmamam lazim ama duramiyorum, kisa zamanda insallah sagligima kavusur ve daha guclu bir sekilde buralarda olurum...

Istanbulda yasayan butun herkese gecmis olsun diyorum allah beterinden saklasin..
Buralardada atlantik firtinasi var ruzgardan disariya cikmaya korkuyouruz arabalar ucuyor gemiler karaya oturmus, allah sonumuzu hayirli eylesin...
Gecmis olsun dilekleri dileyen herkese tesekkur ederim, allah kimseyi sagligindan eylemesin.. Bu arada koyde fegmosda yasanan hirsizlik olayinda evleri soyulan Mahmut abi ve Cengizede gecmis olsun diyorum...

Herkese guzel bir gun diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Osman Ayan » Prş Mar 13, 2008 11:50 am

köyümün güzel insanlarına iskenderundan kucak dolusu selam ve sevgiler
umarım hepinizin sıhhatı yerindedir,yöneticimiz fatma hanıma da allahdan acil şifalar,ne olur kendisine birazdaha zaman ayırsın onsuz bu site de işler zor oluyor.fegmenosta evine hırsız giren dostlarada geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Mar 13, 2008 11:58 am

Sevgili Mahmut Köseoğli kardeşim . Sana niçun kızayim. Ne yaptun ki. Burada her ne kadar bağırup çağıruyirum deyusem da inanma. Ben onları şaka olsun
diye yazdum, çizdum. Sen beni tanımaduğun içun dertlenuyisun. Beni bilenler bilur. Kimseye kolay kolay kızmam. Kızılacak bir şey olurse da açık açık söylerum. Onun içun müsterih ol. Rize tarafının ilkbahar güzelliklerinden nasibuni al. Kafayı bi yere takma.Aslında keşke birileri bana takılsa da benum neyi nasıl yaptuğumi görsen ve de tüm şüpheleruni üzerunden atsan.

Tahmin ediyorum yaşca ben biraz büyüğüm. O halde gözlerunden öpmeme müsaade edersun her halde.
Herkesi Allah a emanet ediyorum. Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Mar 13, 2008 12:50 pm

elazığdan selam sizlere
İstanbul ve çevresinde yaşayanlara geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum Allah beterinden korusun..
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Mar 13, 2008 8:39 pm

selam dostlara hayirli aksamlar sevgili köylülerime hepinize kucak dolusu sevgi ve selam gönderiyorum... dilerim herkezin keyfi yerindedir insallah... firtinali günler kölnde devam etmekte hafta sonu dinecek insallah...

fatma ablaminda hasta olmasina ragmen aramizda bulunmasi beni fazlasiyla memnun etti ama yinede dinlenip sapa saglam aramiza katilmasi beni daha cok memnun edecek...

herseyin gönlünüzce olmasini temeni ederim...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Mar 13, 2008 8:53 pm

gözlerime inanamiyorum dogrusu bu ne güzel bir bulusma olmus..

muzaffer amcam, fatma ablam ve ben ayni anda aktifiz güzel bir bulus dogrusu her ikinizede hosgeldiniz diyorum sizleri tüm samimiyetimle sellamliyor ve sevgilerimi iletiyorum...

zamanlama harika :!:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Mar 14, 2008 6:44 am

Selamun aleyküm. Nihayet burada yavaş yavaş yağmur başladı. İnşallah devam eder. Kırıkhan dan herkese selamlar. Bu gün biraz daha resmi olayım da Köseoğli biraz daha korksun.!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir