Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
sagol fatmacigim hamdolsun iyiyiz cok sükür. ben buralardayim belki giris saatlerimiz uymuyordur bu yüzden birbirine rastlayamiyoruzdur. okulun acilmis hadi bakalim senden üstün basarili haberler aliriz allahin izniyle.. allah zihin acikligi versin fatmacim kolay degil ama insanoglunun basarmayacagi sey yoktur. hüseyin dedene selamlarini seve seve iletirim. birdahaki seferede ben sana ondan selam getiririm insallah... hadi kal saglicakla güzel fatma ailene selam öpüyorum seni
FATMACIMMMMM NERLERDESIN YAHUUU BI GORUNDUN SONRA KAYBOLDUNN DU SENI ŞOLE BI YUKARLARA TAŞIYAYIMM....ARADA UĞR AHABURALARA HAAA. OKUL HAYATINDA BAŞARILARR...UŞAKLARA VE YAYLA ARKADAŞIMA SELAMLARRR...ÖPÜLDÜN YANAKTANNN
MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
merhaba fatma beni tanıdınmı bilmem ama orda komşu olduğumuzu söyleyeyim nasılsın canım annenler nasıl benden annene çooooooook selam söyle canım allaha emanet ol derlerinde allah kolaylıklar versin öptüm seni
fatoşcum sana kendimi ben tanıtayım korkarım annende beni tanımıyacak karşı komşunuz rahmetli gülcemalın torunu selmayım umarım şimdi tanıdın bu arada senin ve de ailenin bayramı mübarek ulsun faniye yengeye çok selamlar